ארוחת ערב קלילה, פשוטה, בריאה וכמובן צמחונית.
מטגנים בשמן זית בצל לבן קצוץ עד להזהבה. מוסיפים פטריות שמפניון חתוכות וגמבה אדומה מתוקה קצוצה לקוביות קטנות קטנות וממשיכים לטגן עד להשחמה. מוסיפים: פלפל שחור, מלח, שיני שום קצוצות, פטרוזיליה קצוצה- ומערבבים הכל. בקערה נפרדת מערבבים ביצים גבינה בולגרית ושופכים הכל על תערובת הפטריות והבצל ומבשלים על אש נמוכה עד שמתקבלת מאין חביתת פטריות ובצל. מניחים את חביתת הירק הזו על צלחת הגשה גדולה. לצידה מניחים לפי הטעם ומה שאוהבים: רצועות אבוקדו, קוטג', גבינת שום שמיר, גבינת רוקפור, גבינה מעושנת משולשת, זיתים שבורים או שחורים יבשים, טחינה............... כמובן שמוסיפים ירקות טריים כמו: טבעות מלפפון ועגבניה פרוסה- אוכלים עם צנימים שהכנו בזה הרגע מבגט טרי או שאוכלים עם לחם דגנים טרי או פוקצה. זוהי ארוחת ערב מפנקת, בריאה בטרוף, פשוטה, קלה להכנה וקלילה לעיכול. והכי חשוב- טעימה עד מאוד. מומלץ מאוד- היא משביעה ומשאירה טעם לעוד