שלב ההצבעות - הסבר והבהרה

תגובה לנמושקה1 על סוכר חום בריא,,,

אשמח אפ תתני תי כתובת לרכישת סוכר חום בריא מבדיקות שנערכו התברר כי הסוכר החום שנמכר בישראל , זה למעשה סוכר לבן שצבעו אותו בסירופ מולסה, ומכאן הוא נמכר בצבעו החום,זה כולל את הסוכר דמררה ,,שגם הוא תוצר (אמנם במרקם דק יותר) ,אך מעורבב במולסה .
 

נמושקה1

New member
תשובה לסוכר חום בריא...לאור 19 האחת

עבדתי עד לפני כמה חודשים בקונדיטוריה שהכל טבעי בה קיבלנו את שקי הסוכר מחו"ל.עד כמה זה טבעי ובריא אין לי מושג.אצלנו בקונדיטוריה לא מוכרים חומרי גלם.
 
מאפה דלורית ושעועית ירוקה

מתכון למאפה של דלורית ושעועית המצרכים: 1 דלורית שקית שעועית ירוקה חתוכה - מהמקפיא 2 כפות שביבי בצל לרביכה: 1 כוס חלב 2 כפיות קורנפלור 1 כף אבקת מרק 1 ביצה מלח ופלפל ההכנה: לקלף את הדלורית ולחתוך לקוביות.להכניס לבישול במים רותחים כ-10 דקות. לבשל במקביל גם את השעועית הירוקה כ-7 דקות או עד שתתרכך מעט. לסנן את הדלורית והשעועית ולהניח בתבנית אפייה משומנת קלות. הרביכה: לערבב היטב את הקורנפלור בכוס חלב קר ולשפוך לסיר. להדליק אש קטנה ולהוסיף, אבקת מרק, מלח, פלפל וביצה. לערבב היטב כל הזמן עד שהרוטב מסמיך.כחמש דקות בערך. להוריד מהאש. לשפוך את הרביכה על השעועית והדלורית באופן שווה. לפזר שבבי בצל מעל. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור חם, 200 מעלות כחצי שעה. בתיאבון
 

tamarhp

New member
ארוחה שלמה ומשביעה בקערה אחת../images/Emo70.gif

בתור צמחונית, אני תמיד אוהבת לאכול את הארוחה הזו -גם משביע, וגם בלי בשר
וחוץ מזה, שזה כל כך פשוט וקל - לא צריך לשטוף מיליון כלים, וגם ילדים יכולים להכין
מצרכים: - חבילת פסטה, עדיף מסולסלת (אבל לא חובה) - קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות (אני אוהבת את של פרי גליל.. השעועית רכה ונימוחה) - קופסת שימורים של תירס - כמה נקניקיות צמחוניות (למשל של טבעול). - מעט קטשופ, מלח, פלפל, ותבלינים לפי הטעם. הכנה: - מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים. - מוסיפים את השעועית - עם הרוטב - מוסיפים את התירס - בלי המים - חותכים את הנקניקיות לעיגולים (או לחצאי עיגולים, אם יש ילדים בבית - למנוע סכנת חנק) - מוסיפים מעט קטשופ, מלח ופלפל. אפשר להוסיף גם קצת צ'ילי - אם אין לכם בעיה עם חריף. - מערבבים הכל, ומחממים במיקרוגל (או בסיר). שדרוגים: - אפשר לטגן בצל ו/או לפני ההכנה ולהוסיף. - אפשר לטגן את הנקניקיות לפני ההוספה זה טעים בטירוף!!!! ממליצה בחום
 
למעלה