מצרכים: 200 גרם קמח (אני מעדיף חיטה מלאה) 300 גרם סוכר 2 כפיות אבקת אפייה 3 כפית תמצית וניל 100 גרם אבקת קקאו 350 מ"ל מים 250 מ"ל שמן 100 גרם שוקולד (שוקולד מריר) הוראות הכנה: לערבב את הקמח עם הסוכר, ואח"כ להוסיף וניל ואבקת אפיה. ואז מוסיפים את האבקת קקאו בהדרגה. ואז להוסיף מים ושמן ולערבב היטב. יוצקים את התערובת לתוך תבנית בצורה עגולה ומשומנת. צריך תנור שחומם מראש ב 180 מעלות, האפייה נמשכת כשעה. לאחר שהעוגה מתקררת, ממיסים את השוקולד בסיר חם , ואז מורחים על העוגה. כמובן שאפשר להוסיף מה שאוהבים- אגוזים, תותים חתוכים, פירות.. בתיאבון
להחליף את השמן בחמאה? איך זה יהפוך את העוגה לטבעונית? טבעונית = ללא רכיבים מהחי. ההצעות שלך רק מכניסות לשם רכיב מהחי. וגם אין שום בעיה עם קקאו, סוכר לבן ושוקולד בעוגה טבעונית, יש רק בעיה בריאותית.