שרשור אחה"צ-לפני הסערה

goodpink

New member
אני לא מבינה לא יכול להיות שהמחלה של אמא שלה

היא ללא סממנים חיצוניים? או שאנחנו לא יודעים לזהות את הסממנים החיצוניים? מישהו יודע את המחלה בדיוק ואיך נראים אנשים שסובלים ממנה? לא שאני מאמינה למשהו שאתי אומרת. אמא שלה יכלה לבוא ולהיות חזקה בשבילה לחזק אותה ולשקר לה כמו שכל האימהות והאחיות והאחים שיקרו לבנים ולבנות.

goodpink

New member
אני הכי נמשך אליך אני ככה שרואה אותך בבגד ים

את יפה וכו' וכו' זה לא בדיוק חיוך חן אמיתית וצודקת בדבריה גב הוא המגעיל המניפולטבית הפחדן שלא שם את הקלפים על השולחן ואומר לה שהוא עם קרן. מסתיר גם מהבנים. פחדן.

פונפון32

New member
יאללה אתי תתפוצצי כבר נמאסת! מישהו חייב לך

משהו? יא מתקרבנת אחת, כל החיים את מתקרבנת ומתבכיינת על זה שכולם מנצלים אותך, אז מי פה מטומטמת?

24שעות1

New member
אתי נמצאת בהפקה רוצה ללכת הביתה - קראו ליוני

להרגיע אותה ואיתן דואג מאד ליוני שלא ישאר לבד, אומר לאורן - לכל אחד מכם יש מישהי רק יוני בודד פה. אורטל - עונה לו ליוני יש את אהבת כל הבנות בבית

שן22

New member
אורטל לפני חמש דקות אמרה לבנות שהיא לא מבינה

איך אתי כל הזמן משנה חברות וקוראת להם חיימי שהיא לא אמיתית בתכלס היא צודקת שאני שומעת אותה מנפחת את האגו שח דניאל ונינה או חן היא תמיד נשמעת לי צבועה, היא אומרת למשהו בפנים שהיא אוהבת אותו שהוא החיים שלה והיא מסתובבת ואומרת את זה למשהו אחר....

אורטל צודקת אבל זה לא אומר שאתי לא צודקת

לגבי רוב האנשים שם ומה שהיא אומרת עליהם. תחשבו על זה.

שן22

New member
כן ברור לפעמים בתחושות בטן שלה היא צודקת אבל

היא יוצאת צבועה ובגלל זה היא הפסידה את המשחק הזה וגם כל הצעקות שלה לא עוזרות לה...

כמו שכתבתי פה למעלה איפשהו

אם נשים בצד את הצביעות של אתי שהיא מטיפה נגד משהו שהיא בעצמה לוקה בו, ונתבונן ונקשיב לדברים שהיא אומרת על אחרים, נווכח שהיא ב90 אחוז צודקת.

בשביל מה בכלל הביאו את אתי לתכנית? הרי היא לא

הטייפ של איתן ובטח לא של גב אז בשביל מה בכלל היא שם? ואיך זה יכול להיות שעד עכשיו לא עפה? והכסף שהיא בוכה כל הזמן שהיא צריכה לאמא שלה, אז מאיפה לאמא שלה יש כסף לשפץ לה את החדר? וכל הבגדים שהיא מתרברבת שהיא קונה כל הזמן, לזה יש לה כסף? ההרגשה שההפקה שומרת עליה בדיוק כמו על קרן.

פונפון32

New member
הביאו אותה כי צריך למלא את משבצת הפרימיטיבית

הערסית, הוולגרית, הטיפשה, זאת שתעשה רעש ובלאגן בבית - כי הצופים אוהבים מריבות.

niva99

New member
הביאו אותה על תקן של קיק סייד

ה"בובלינית" העממית - מישהי שתנקה ותריב עם כולם. ובין לבין תסכסך ותרכל...

והיא בהחלט ממלאה את התפקיד ואת הסטריוטייפ

מקווה שהיא תעוף בקרוב כי די! החפירות והצעקות והריכולים והסיכסוכים. העם דורש שאתי תעוף כבר!!

אתי אומרת שחוץ מדניאל אין לה אף אחד

שלה מגיע, שהיא שרדה.. שהיא יודעת מה זה לעבור חודש שלם שאף אחד לא דיבר איתה.. שכולם דיברו עליה.. ואם אתי תהיה בחוץ היא תסמס לדניאל כל הזמן, וכו...

niva99

New member
וכל זה נאמר לא סתם

הרי איתן חותך מי תועמד להדחה... אם כך הליקוק לדניאל אינו מיקרי.

למעלה