שרשור אחה"צ-לפני הסערה

../images/Emo6.gif

היא גם זו שאיימה על קרן וליהי באקדח והייתה המאסטר מיינד של הכל.. בואי תגזימי. היו פה דברים שכולן היו שותפות להם במידה שווה. כולן דוחות ומגעילות... האחת כי היא נגררת חזרת עמוד שדרה, השניה זגזגנית וטיפשה שלא יודעת להתנהל כמו שצריך, דוברת אמת אבל מתנהגת בדיוק כמו מה שהיא מטיפה נגדו.. והאחת, האחת היא תככנית והערמומית הכי גדולה שהיו בתולדות הריאליטי.

פונפון32

New member
אני לא מסכימה, אני חושבת שכל אדם בתנאים

של מחלקה סגורה - וזה מה שיש שם למעשה - מחלקה סגורה - יכול להגרר ולהיות מושפע. בתנאים המזעזעים שיש להם שם, כל אחד יכול לאבד את השפיות וכל אחד יכול להיות נתון לשטיפת מוח. במקום כזה לא האישיות האמיתית של האדם יוצאת לאור - אלא רק יצר ההשרדות שלו, שמלווה במעשים שנועדו להמשיך לטרוף כדי לא להטרף.

הכל שם מוקצן יתר על המידה , זה ברור לכולם

אז בעצם זה תקף לגבי כולם, אבל על אתי לא? למה אתי היא הרעה היחידה ?

פונפון32

New member
כי אתי הובילה מהלכים נגד בנות אחרות וגרמה

להדחתן, וכי היא הכי קיצונית, הכי צבועה והכי אלימה.

הכי אלימה כן

קיצונית? בזגזגנות.. כן. בהובלת מהלכים ? לא מסכימה בכלל. היא הייתה שותפה, אבל לא הובילה הכל, את מנסה להציג את קרן וליהי מסכנות, וזה פשוט רחוק מן האמת.

goodpink

New member
זה פשוט לא נכון. קרן היתה יוזמת הרבה בציר

הרוע כך שזה פשוט לא נכון. היא וליהיא היו אלו שישבו בלילה וליכלכו על הבנות אתי לא היתה שם. קרן היתה זו שהתלוננה על הירקות של ענת ושמה עין על הירקות של ענת לפני שאתי אמרה משהו והתחילה עם הליכלוך שענת מקיאה. אתי הקצינה את זה ולקחה לרמות אחרות. קרן זו שדיברה על אורטל קודם. קרן זו שתיכננה את היצמדות לבנים כדי להגיע לגמר. ככה שסליחה בן אדם זה מישהו ששולט על מעשיו אחרת הוא חיה...זה הכוח לחשוב ולהחליט וקרן וליהי בחרו את מה שבחרו וראו את הרוע שלהם. זה מצחיק ומגוכך להפיל הכל את אתי במיוחד שזה ממש לא היה המצב או המציאות. מאוד נוח לאוהדים מסויימים

goodpink

New member
שטויות ושקרים. קרן וליהי עשו את זה לבד

חחחחחחחחחחחחחחחח הניסיון הן של קרן וליהי והן של התומכים בהם להפיל את הרוע שלהן על אתי. לא קרן וליהי היו אלו שהיו כל לילה מרכלות על כל הבנות בווילה וברוע אתי לא היתה נוכחת ברוב השיחות האלה קרן וליהי היו. קרן היתה היוזמת של הרבה מהרוע בציר הרוע. בנוגע לאורטל קרן אמרה את הדברים על אורטל ALL BY HERSELF ללא עזרה מאתי. מה שקרן עשתה לבנות אחרות בנקודות רגישות היא עשתה בעצמה כמו שוויננה אמרה לאורטל שניסתה להפיל את כל מה שחשבה על קרן על אתי שזה לא נכון היא אמרה לה: את לא בובה על חוטים... בדיוק. אנשים עושים את הבחירות שלהם ושולטים על המעשים שלהם אז שיקחו אחריות על המעשים שלהם. כל זה לא גורע מכך שאתי רפש של בן אדם והיתה צריכה לעוף מזמן אם הבנים לא היו קלולס פחדנים.

Aronsona

New member
וכשהעמידה את ענת להדחה זה בגלל שענת

עושה "ליהום". זה היה הכי מדהים בעיני

goodpink

New member
גם אני צחקתי על זה חחחח

האמת ההדחה של ענת זה אשמת ההפקה ואשמת איתן אורן ויוני במיוחד. אתי לא התכוונה להצביע לענת כמה שהן לא מסתדרות. היא התכוונה להצביע כבר לא זוכרת אבל שתי בנות אחרות ויוני הניע אותה מזה. יוני באותה נקודה האגו שלו נפגע מזה שענת לא מעונייינת בו ולא משתפת אותו בסיפורה והתחיל לכלכך עליה. הניע את אתי מתוך תחושת נקמה שלו. איתן שקבע לבנים מי יכולים להעמיד כאשר ידע בפירוש בשלב הזה על הגועל של אתי. נתן אפשרות בין שלוש בנות למעשה. אורן שהיה פחדן ולמרות שברמה מסוימת ענת עניינה אותו בכל זאת בחר להיות פחדן ולא להדיח את אתי ובחר בענת לא מאשימה אותו שלא בחר באיילת מאחר והיה לו קשר ריגשי איתה אבל בזה שלא הדיח את אתי כן זה פחדנות . ההפקה לכל אורך התוכנית עם זמן מסך אפסי ובתוכניות ההדחה של איילת וענת לא הראו את כל מה שענבר עשתה ונתנו לזה זמן מסך מינמלי כדי להגן על ענבר שבלב ההוא היתה אחת מהפייבורטיות שלהם כמו כן העובדה שגב נכנס כנראה בשביל קרן וענת היתה מכשול להפריע לזה

Aronsona

New member
אכן. ומאד הצטערתי לשמוע לאחרונה את יוני ואיתן

אומרים שהכי היו רוצים להחזיר את ענת. זה היה ממש מתסכל מבחינתי כמו גם העובדה שהייתי בטוח שלו גב נכנס כשענת שם זה היה זוג פוטנציאלי. והאמת לא חשבתי שההפקה "סייעה" כדי ליעד לו את קרן ויש מצב שאת ממש צודקת.

goodpink

New member
זה היה בן ואיתן לא יוני הגועל. לגבי גב

במקום מסויים שמחה שהיא לא שם כי גב היה בכל מקרה הולך עם אסטרטגיה ורואים מה הוא עושה לחן ולא היתי רוצה שענת תעבור את זה כי הדבר הקטן שהיא הרגישה לגב היה אמיתי מבחינתה. כך על זה לא ממש על העובדה איך ההפקה התייחסה לבנות מסויימות.

meytula

New member
אורן מתחנף עכשיו לאורטל

היחס שלו לאורטל מגעיל אותי וממש ירד לי ממנו והרבה! דווקא הוא היה הכי אהוב עלי מהבנים מה נראה לו שאורטל זה חתיכת בשר??

פונפון32

New member
אורטל אכולת רגשי נחיתות וחסרת ביטחון

אין קשר בין אידאלי לבין מה שמתאים לך. היא לא קולטת את ההבדל. היא גם זיגזגה עם אורן משך כל התוכנית, רוצה אותו לא רוצה אותו. לא נמשכת אליו, אבל מבקשת שיחבק אותה כל הזמן. אם היא באמת היתה רוצה אותו היא היתה מתקרבת אליו פיזית. אין בזה שום דבר זול. אין שום התאמה בינה לבין אורן. הוא אולי נראה מגומגם, אבל הוא בחור פיקח ורגיש ומגיע לו בחורה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ולא יצור אפאטי שעושה טובה שהוא מזיז את הפה כשהוא מדבר. כל הטון הנמרח והרדום שלה כל כך משעמם !

efrat800010

New member
אם היו לה רגשי נחיתות

היא היתה מפתחת תלות או צורך תמידי באנשים סביבה ומתלוננת היא הכי רחוקה מזה היא זאב בודד

niva99

New member
היא חיה תוך הפעלת מנגנוני הגנה הכחשה והדחקה

אבל איזה חמודים שהם עכשיו שניהם מצחקקים תחת השמיכה...

efrat800010

New member
לא יודעת אני לא צופה כבר הרבה זמן

אולי 5-10 דק' ביום וגם בקושי אני מתעדכנת פה בפורום נמאס לי מהם את מאמינה?

niva99

New member
בטח מאמינה

נראה לי שגם להם נמאס כבר להיות סגורים באפס מעשה בוילה.

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifמסתבר שהוא רק נמשך אליה פיזית

הבנים הנוראיים האלה... גם אני חיבבתי אותו ועדיין אני חושבת שהוא הרע במיעוטו שם היו פה שהתלוננו שאורטל "מנצלת" אותו" הוא כנראה ניסה לנצל אותה אבל לא הצליח יש לה חושים מאוד חדים והיא לא פראיירית והבינה שהוא נמשך אליה פיזית בלבד אחרת היה בוחר בה כאישה האידאלית ולא ב
קרן

למעלה