שרשור בוקר חמישי

Dmorrigan

New member
זה לא באג, מאד פשוט להצביע יותר מפעם אחת

האתר זוכר אותך לפי cookies שהוא משתיל אצלך בדפדפן יש אפשרות בדפדפן למחוק cookies ואז את יכולה להצביע כמה שבא לך

שאפולי

New member
כן אבל אנשים אשכרה יושבים לעשות את זה?

יש פה מישהו שהצליח להצביע בלי למחוק קבצים?

רציתי לבדוק את העניין בעצמי

מחקתי קבצים, אפילו עשיתי ריסטרט לראוטר לכל מקרה, והצלחתי להצביע. כמובן שלא חזרתי על זה שוב.. יש לי חיים

Dmorrigan

New member
אני די בטוחה שיש סקריפטים שעושים דברים כאלה

אוטומטית

היה בזמנו מישהו בוואלה שטען

שיש לו איזו תוכנה שעזרה לו להקפיץ את ההצבעות.. לא יודעת מה ואיך בדיוק.

Dmorrigan

New member
בדקתי קצת ויש מלא סקריפטים כאלה

חפשי בגוגל auto vote script כל ילדון שמבין טיפה יכול להשתמש בדברים האלה

efrat800010

New member
../images/Emo140.gifהיי היי... אכן קיבלתי הסבר היום לגבי

הצבעות חוזרות מאיש מחשבים אתמול ראיתי את התוצאות וכמו במשימת הכלבים הבנתי שמשהו לא כשר פה שאלתי הבוקר איש מחשבים לגבי זה והוא אמר שניתן להצביע גם 4000 פעם והסביר לי על 2 שיטות(לא שיש לי מושג איך לעשות את זה או שאני באמת יעשה את זה
) אבל זה מרתיח כי לא באמת "הקהל" בוחר אלא קומץ מצומצם מאוד של אנשים שעושה זאת בהונאה ולא בדרך הישר כמו העריכה של ההפקה זה ריאליטי שלקהל יש אפשרות לבחור ולהשפיע אבל נראה כאילו כובלים את ידינו בעריכה מגמתית כל כך,בהצגת מציאות מעוותת ובבחירה כזאת באינטרנט ידינו כבולות בסופו של דבר וההשפעה מזערית מקווה שיהיה צדק ואורטל תיקח את המיליון

adiyon2

New member
כן, סגרתי את האינטרנט ונכנסתי שוב

עשיתי את זה 3 פעמים, וכל פעם זה נתן. אבל זה מייגע.

דידי 9

New member
חחח מצחיק!כל עוד דניאל זכתה-ההפקה הוגנת???זה

לא רציני, אתן יודעות, נכון? ההפקה מעולה מעוררת אמון כל הכבוד להם, שימשיכו כך בדיוק ותהיה להם עונה נוספת שעולה על זאת בהרבה! רק שלא יפתיעו ויתנו לאורבך ודניאל את המיליון! כי אז-כלום לא הגיוני ולא אמין והם יפסידו הרבה

שאפולי

New member
היחידה שאכפת לה כ"כ מדניאל

זו את חמודה, תתעוררי. לנו אכפת מהכבוד העצמי שלנו.

דידי 9

New member
שאפולי,כי מסתמן משהו. וזה חורהלי כי, בעיני

זה לא אמיתי! ויש המון הוכחות. אז לא אכפת לי ממש ממנה- רק בוער בי מה שאני יודעת בוודאות. ואת זה אני מביעה!לא מעבר..

שאפולי

New member
בסדר ולנו יש תחושה הפוכה

שמשהו מריח לצד השני- קבלי את זה וזהו, אין צורך לחפור בזה.

קשקשה9

New member
שאפולי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב
בוקר טוב לכולם

הבא7

New member
ההצבעה הפעם כמו במשימת הכלבים

נערכה רק באינטרנט וקרן הובילה עם % 50 עוד לפני בכלל שהופיעה ואז ירד ל % 44 מה שכן , שמתי לב שאפשר להצביע אין ספור פעמים , מצביעים, יוצאים מהאתר ונכנסים שוב ואפשר להצביע חופשי. יתכן והחברים, משפחה עשו עבודה טובה אך זה לא פוסל התערבות של ההפקה, מכיוון שגם אני ניסיתי להצביע עשרות פעמים לאורטל ואחוז ההצבעה לא השתנה. מוזר מאד!!!

למעלה