שרשור בוקר יום שלישי 09/08/2011

sivan1237

New member
סוזי אנ אישית לא רואה במחשב..

אז אין לי מושג.. אני מניחה שאיילת עדיין נלחמת על החברות הזו ולא הלכה לישון עד ש..לא היה חיבוק

אני רק אומרת

שלפי הסטטוס ב2 בלילה.. זה אומר שאחרי השיחה הטובה שהייתה ביניהן.. עבר חתול שחור. בגלל זה לא הבנתי מה קרה כבר...

לונדרון

New member
היה באמת ליל לחישות בין ענת לענבר, אבל

לא הצלחתי להבין כל מה שנאמר שם

קשקשה9

New member
בוקר טוב,ממה שהצלחתי לשמוע ואל תתפסו אותי

במילה
זה את ענבר לוחשת לענת שאמרו להם שהמצב בחוץ מחמיר אני יכולה רק לשער שאולי אולי מדובר במצבה של אמא של איילת

Klayhamn

New member
לא בדיוק

היא אמרה : "התגובות בחוץ" או משהו בסגנון, ממש לא היה ברור על מה היא מדברת (הרייטינג? ההצבעות? הצעקות של הילדים? האנשים שהן פוגשות בבית חולים?)

izmeral1

New member
ועל פי דעתי בלבד? אין קשר לדאגה=

לגבי האימא של איילת . קצת היגיון ויה כך הדבר. בטוח שאיית הייתה עוזבת מרצונה. אז ואם היא תודח. אולי זה בגלל כול האירועים שהיא עברה השבוע. התהלותה של איילת לא יפה ולא תורמת לה דבר. במסיבה היא עברה את הטעם הטוב של החיים. הפרזה בשתייה. והיה והיא יוצאת זה התמונה הכי מכוערת שהיא עברה. בגלל שזה נוגד את האתיקה. להרות לנוער זה אחד מכוער. והכי הכי חשוב. היא יכולה לגרום לעמצה נזק רב. ומי יישלם ההפקה. אז מי צריך את זה. היא עוזבת בגלל הצרות שהיא גורמת לעצמה ויד להפקה. ובצדק. עדיף לה כך. . לגבי איילת היא לא בסדר יש לה אלך פרצופים. וגם זה מבעיה של תסכול רב. היא עברה הרבה משברים. מי משלם החברה? צהריים טובים לכולם. איילת בוודאות עוזבת
. אחרי איילת ליז וענת. וכאן נכנסות החדשות.

דווקא אני שמעתי משהו אחר

ענבר אמרה לענת שהיו בחוץ תגובות לגבי התעללות בחיות בקשר לאתי ובן,ועשו להם שיחה על זה,ואסור להם לדבר על זה ואז המצלמה עברה למטבח לאורטל ודניאל

רותי167

Well-known member
בוקר טוב,ענבר מאכזבת בענק,חייבים להדיח אותה

מי היא שתקבע שאיילת צריכה ללכת הביתה? השתן עלה לה לראש!!!

noaxxx

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo13.gif שמעתי את השיחה שלהן

בלילה (ענבר וענת), ואני חייבת לציין שאת המשפט שוואלה כתבו, אני לא שמעתי את ענבר אומרת. הם תמצתו לשורה אחת שיחה של חצי שעה. ובאופן כללי, אני ממליצה לקחת בערבון מוגבל את הסטטוסים בוואלה, כבר הרבה פעמים הם נתפסו מעוותים את המציאות. (ואחת הדוגמאות הטובות לכך היא, הצורה בה תארו כיצד דניאל נפצעה ברגל)

נכון!! הם כתבו שם שדניאל הפילה על עצמה

אם אני לא טועה. מה שבטוח זה שטל ואביעד הסתומים האלו, אמרו בשידור שדניאל הפילה על עצמה.

קשקשה9

New member
בוקר טוב נועה,לגבי וואלה אכן לוקחים בערבון

מוגבל אם שמעת את השיחה תוכלי לפרט?

noaxxx

New member
תודה. אם ככה אז כנראה שפספסתי את זה בין

כל ההתלחששויות. תמיד את השיחות הכי חשובות הן עושות בלחישות במיטה, וקשה לעקוב...

גם בפורום בוואלה כתבו את זה

זה מעצבן שהם מתלחששים, לא מבינים על מה הם מדברים. גם אפילו לא מעירים להם.

noaxxx

New member
מדובר על השיחה של ענת וענבר מהלילה האחרון

היא אמרה את זה לענת

למעלה