שרשור בוקר יום שלישי 09/08/2011

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif לא הבנתי הכל,

אכן הרבה ממה שקורה, מבחינת הדינמיקה החברתית, הוא תלוי נסיבות, אבל חלק ניכר מהנסיבות הוא פרי היוזמה של ההפקה שמכוונת אותן לעבר יעד/ים מוגדר/ים. לא כל כך הבנתי למה הכוונה ב"אמת אולטימטיבית". מסכימה איתך בהחלט שצריך לזכור שזו תוכנית טלויזיה ולשמור על פרופורציות בהתרגשויות שמכילות אותנו.

הראו את בן וליהי מתנשקים- הזוי

הראו לשנייה את בן וליהי מתנשקים בבריכה של הבנים שומעים רעש של נשיקה אבל כשמסתכלים עליהם הם מתנשקים נשיקות זריזות בפה סגור אין להט אין ליטוף אין תשוקה סתם נשיקות שלא מתקדמות לשום מקום כאילו כדי לרצות את בן כאילו כדי שאיתן ייראה.... כאישה, אני מתביישת במה שליהי מוכנה לעשות העיקר כדי להישאר. כאישה, אני מתקוממת מול השימוש שבן עושה ביכולת שלו להשאיר את ליהי עוד שבוע בבית. פתאום אני מוצאת את עצמי אומרת הלוואי ואיתן יחזיר לבן (שהצביע עבור קרן) וישחרר את ליהי. למרות שזה סיכוי אפסי כי איתן חבר יותר טוב מאשר בן, אני מחזיקה אצבעות

שריוקי

New member
לי זה נראה כמו לעשות...V,כמו עבודה שנואה

שצריך לעשות ולהמשיך הלאה....

דידי 9

New member
בן וליהי מקסימים יחד. ואמרתי כבר-ימים

יגידו כמה זה אמיתי, בהחלט אמיתי:)

24שעות1

New member
אני חושבת שליהי כן מעוניינת בבן -אחרת לא היתה

מזמינה אותו לטיפול הזוגי אצל איריס. לדעתי ליהי עברה משהו קשה בעברה,לא יודעת מה (אם שמתם לב!! בשיחה עם ליז היא אמרה לה , אני בניגוד אליך הלכתי לטיפול -והרמתי את עצמי חזרה) יתכן שגם השאירה דברים לא פתורים בחוץ.

goodpink

New member
היא עברה משהו נכון...אבל כפי שאמרה היא עשתה

סקס חודשיים לפני שניכנסה לווילה ודיברה על הנושא בחופשיות לא כאילו יש משהו שמפריע לה. כמו כן היא לא נרתעת ממגע עם גברים אחרים חוץ מבן. זה המבט שהיא מקבלת שגורם לאנשים לחשוב שהיא לא מעוננינית גם התגובה של לדברים. כך שהכל מראה שהיא משחקת כדי לא להיות מודחת .

דידי 9

New member
נכון מאוד 24. הבנתי שהיא עברה משהו קשה-ולדעתי

ליהי גם סובלת מחרדת נטישה-שזה אומר עד שהיא לא בטוחה שהגבר מטורף עליה היא לא תכנס למערכת יחסים, כי היא פוחדת להנטש שוב. אבא שלה נטש אותה ואולי עוד אנשים בחייה

noaxxx

New member
לפי השיחה של ליהי וליז, אני הבנתי...

שמדובר אצלה (ליהי) על סוג של תקיפה מינית שעברה בעבר, וקיבלה טיפול. חרדת נטישה? זו הפעם הראשונה שאני שומעת את הרעיון הזה בהקשר אליה. אבל אולי אני טועה...

שרון-ב-

New member
אולי די לאבחן את המשתתפים?

גם אם כולנו פה היינו פסיכולוגים/פסיכיאטריים, לא ניתן לאבחן אף אחד מצפייה בטלוויזיה. ההיא עברה זה והשנייה עברה זה. לכל ריאליטי מכניסים את הקטעים האלה. אני לא מבין בכלל מה המטרה של משתתפים לחשוף דברים כאלה אישיים אם לא כדי לקבל אהדה. זה שפל בעיניי. ומבלי לפגוע בהזדהות הרגשית עם חוויה לא נעימה. לצורך העניין - ליהי, ליזי.... מה הרלוונטיות של הסיפור שלה? ליהי לדעתי רצה טיפול זוגי כי רק שם היא יכולה לרמוז לבן להוריד ממנה את הידיים

קשקשה9

New member
למה היא צריכה לרמוז לו? לא יותר פשוט להגיד

בצורה נעימה אבל נחרצת :תוריד ממני את הידיים? ליהי רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ,אולי כרגע זה עובד אבל לא לאורך זמן,הקהל לא אוהב שמזלזלים באינטילגנציה שלו ועובדה שהיא מועמדת להדחה יותר מכל אחת שם

שרון-ב-

New member
ברור שהיא יכולה. היא רק לא רוצה

כדי שלא יעיף אותה משם. זה הקטע שלה.... אם זה יבוא במהלך הטיפול לכאורה על ידי המטפלת.... הוא יבין... אין לי מושג מה מניע אותה. אי אפשר להבין אותה. איך אפשר לגעת בגבר שדוחה אותך ועוד בפני האומה.... כאילו... נשגב מבינתי... פשוט דוחה

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif דוחה ועצוב לי לראות שיש בחורות שמוכנות

לעשות הכל כולל למחול על כבודן כדי להשיג עוד דקת פירסום עלוב ומקומם

שרי48

Well-known member
מעניין, פתאום צץ לו סיפור-טראומה-טרגדיה

בעיניי ההתנהגות הזאת של ליהי, שכדי להישאר עוד חודש בוילה מוכנה למכור לנו ולבן ואפילו לאיריס סיפורים על חרדת נטישה, טראומה, תקיפה או ווט אוור, כל מיני סיפורי מסכנות עם דמעות בעינייפ, ההתנהגות הזאת מגעילה אותי ואני מקוה שהיא תשלם את המחיר על ההתנהגות הזאת. לפני שהיא הועמדה להדחה בפעם הראשונה - היא היתה עליזה, מחוייכת ולא הראתה שום סימני אומללות. פ ת א ו ם צצו כל הבעיות שלה. אני לא קונה, צ'טערת. ואם נוסיף לכך את הרוע שהיא גילתה כלפי חלשים ממנה, הרכילויות, ההיגררות - ליהי פויה.

noaxxx

New member
אני לא מאבחנת אותם, אלא רק מנסה להבין מהן...

העובדות, בקטע של איסוף מידע נטו. זה לא שאני מסתכלת על שורה של סימפטומים, ומנסה לאבחן. אני לא רואה בחשיפה שום פסול, נהפוך הוא, אם בחורה מוכנה לחשוף דברים כאלו מעברה, זה רק עוזר להבין יותר טוב את הדמות ואם אותה בחורה מקבלת בזכות זה יותר אהדה, אז שיהיה. אני לא רואה כל הבדל, בין האהדה שענבר קיבלה בזכות זה שסיפרה שאבא שלה נעלם כשהיתה קטנה, או הפרעת האכילה של ענת, הסיפור של ליז או אפילו המחלה של אמא של איילת. כולן באותה המידה יכלו גם לא לחשוף, אבל מה עשינו בזה? כל אחת עם הסיפור והמטען שלה..... ושם המשחק זה חשיפה.

24שעות1

New member
לונדרון- אתמול בבוקר ליהי הזמינה את בן

שמעתי את בן מספר לאיתן ואורן - שליהי היתה אצל איריס ושלחה לו הודעה להצטרף אליה לשיחה. בן אמר שהשיחה תרמה לו להבין את ליהי את החששות שלה ,ואת הקושי שלה להפתח כלפיו. אמר שהיא פוחדת להרשות לעצמה להתאהב, שלא רגילה שהיא מקבלת בקשר עם בחורים, שעד היום היא זו שרק נתנה ופתאום יש את בן שהוא יודע גם לתת.אמר שהיא נפתחה לחלוטין אצל איריס השיחה היתה מאוד טובה, והיא בהחלט בענין שלו אבל אם הרבה חששות. לאחר מכן הוא פירגן לליהי על היוזמה והאומץ שהפגינה שקראה לו לשיחה. הוא גם צחק התחלנו טיפול זוגי לפני שאנחנו זוג בכלל. וליהי ענתה לו , בחיוך , אבל הנה אנחנו מתחילים משהו

רינתי77

Active member
לפי הפנים שלי אני שיא הcool, אבל

בפנים אני כולי נסערת מהמעמד...

למעלה