שרשור בוקר של אי שפיות 22/8/2011

adiyon2

New member
תקציר מעולה

ואני חשבתי שזה שאני לא שומעת אותם מדברים גרם לי להחמיץ משהו, חחח

דידי 9

New member
אורבך לא קולט שדניאל תחמנית-לא חכמה!כי הוא בע

בעצמו לא סובל מעודף שכל ואנושיות.מגעיל דוחה

sunflower11

New member
את יודעת מה, עכשיו שאני יודעת שהם מריצים את

קרן והביאו את גב בשבילה, ושהם עושים לגמרי צחוק מהצופים, אני כבר לא מרחמת עליהם. אבל אני מאמינה שלא יצליח להם ושאורטל תנצח.

Rach31

New member
זה נכון מה שאיתן אמר אתמול על אורטל וליז?!?

מישהו כתב בפורום ש- (ציטוט) אתמול בלילה, איתן וגב שכבו על המיטות של הבנות, גב העיר שמשהו עקץ אותו והוא חושב שיש פשפשים במיטה. המ#$@^% הלאומי איתן סינן זה המיטה של אורטל, למרות שהוא ראה שאורטל ישנה במקום אחר ליד איתי. ענבר ששכבה לידם, ציינה שזאת המיטה של דניאל, גב שהרגיש מובך מהתשובה של איתן ציין שזה כנראה מהכלבים מהמשימה. באותה נשימה הוא שאל את גב : "האם הוא רוצה סיור בחדר ארונות של הבנות, איפה שליז הייתה יושבת ובוכה" לקח את גב והראה לו את המקום בצחוק ובגיחוך!!

Rach31

New member
הוא פשוט דוחה הבחור הזה! אני בהלם ממנו

כל פעם! אין גבול לאכזריות והגועל שיוצא ממנו... הוא חושב את עצמו והאמת?!? אין לו על מה!!!

webguy

New member
איתן מרגיש פגוע מאורטל כי ..

היא לא חוששת לעקוץ אותו מידי פעם ..:) בניגוד לשאר הבנות שמתיחסות אליו בחרדת קודש.. גם קרן בקושי סיננה משהו נגדו למרות שהתיחס אליה בגועל אחרי הפגישה בסוויטה . יש לה ביצים לאורטל היא לא בחורה שגרתית ..!! ואולי זה מתסכל את איתן ???

Rach31

New member
לגמריי מסכימה, כולם שם הולכים על בייצים לידו,

אפילו החברים שלו לא מעיזים להגיד לו מילה לא במקום, דניאל מתיינקת והפכה לייסמנית שלו שזה דוחה! סוף סוף מישהי מעמידה אותו במקומו! הוא גם ליכלך על ליז וזילזל במה שעברה... הוא פשוט נפוח אגו ממורמר!

דידי 9

New member
אורטל שמרה על עצמה, ולא נכנעה לו!הוא מרגיש ד

דחוי ממנה, ולכן מלכלך עליה כל הזמן עם אורן ועם האחרים. יצור רכושני, שתלטן, נאלח אכזרי מפונק! פשוט אני לןא יכולה לקרוא לו גבר, הוא מגעיל אותי! ומעניין שהוא נראה לי גם מאוד מאוד מכוער עכשיו אחרי שרואים את אופיו האמיתי. הפקה-אורבך החוצה, הוא דוחה ומשעמם

דידי 9

New member
אפרת, ריצ'-אני שמחה בבנות כמותכן:)אפילו אם את

קרן. זה לא קשור. זכותכן המלאה. אבל ההתבוננות בקטע הגברי שם, בעיקר אורבך החלאתי-מעודד ומרגיע שיש כמותכן:)

efrat800010

New member
לא ראיתי פה מישהי ש"נופלת" מאיתן,הרב סה"כ

לא מחבבות אותו ממש האם זה כך?

דידי 9

New member
ממש לא! הרוב פה מאשימות את קרן במה שקרה, ולא

רואות שום דבר אחר, וגם הגברים אומרים שאיתן בסדר גמור ומפרגנים לו חופשי! מזעזע!!!!!!!!

למעלה