שרשור בוקר
וקורים בעיניים

webguy

New member
מה שקרה בין קרן לאיתן זה לא גזירת שמיים :)

זה לא היה חייב לקרות ..!! איתן נכשל פה .! הוא באמת נכשל איפה שרוב הגברים היו נכשלים אבל לא לשכוח בחיים גברים פוגשים נשים יפות בעבודה וזה לא חייב להגמר במיטה .

pink panther7

New member
קרן חולת נפש היא מדברת על גב כאילו הוא

חבר שלה. חולה חולה חולה. מסכנה חן היא תעשה לה את המוות. דניאל כמובן אותו סוג, שתי עקומות שחושבות שהשמש זורחת להן להתחת

לדניאל יש יותר זכות וסיבה להחשיב אותו

כבן זוגה בוילה.. לעומת קרן שמכירה את גב.. שבועיים.. ועדיין לא קרה ביניהם כלום עוד?

xxxka8xxx

New member
קרן בחורה מאוד פשוטה לא ממש מחונכת והולכת

על כל הקופה כדי למצוא חתן

niva99

New member
למצוא חתן זו קצת היסחפות

היא מנסה לחכות את דניאל = להידבק למישהו כדי להשאר רלוונטית.

לואיזה7

New member
קרן בשמירה אישית לוחצת על גב............

היא מתפללת בלב שאורן יצא כבר מהחדר.

דידי 9

New member
חן ערסית, קרן-נמשכת ומנסה.מה רע בזה?אני

גם חושבת שההתנהגות שלה היא טעות, אבל היא האדם הכי חכם שם.חן לא מסכנה-עוד נראה מה יצא ממנה. אותי היא מפחידה והיא החולה באמת!

לקרן יש דפוס התנהגות בעייתי

עם איתן היא עשתה את כל הטעויות האפשריות והפסידה אותו (היה לה יותר חשוב לרכל עם גבורת הרשע מאשר להיות עם איתן) עכשיו עם גב, היא פשוט בלתי נסבלת, הפחד מהתחרות עם חן, מוציא אותה מדעתה והיא כל הזמן בוריד שלו, שולחת הודעות באובססיביות , כל הזמן נמצאת בחדר שלו ובסביבה שלו במקום לתת לו קצת להתגעגע.. איפה המשחק? הפלרטוט, קצת הארד טו גט? קצת לשמור על עצמה...חבל לי , כי אני חושבת שהיא לא בן אדם רע, היא פשוט לא יודעת להתנהל מול גברים שהיא מעוניינת בהם, היא עצמה סיפרה שלא הייתה לה מערכת יחסים נורמלית עם גבר, אנחנו מבינים היום למה.

noaxxx

New member
אורטל במקום השלישי ../images/Emo2.gif מקווה שהמידע מוטעה../images/Emo4.gif

למעלה