שרשור בוקר
וקורים בעיניים

זו היא תוצאה של אסמסים + תוכנה להרצת הצבעות

התוצאות של הסקרים, והתוצאות שכוללות ההצבעה באתר וואלה + האסמסים. שונים באופן קיצוני.שמעורר המון תהיות - איפה האמינות?

poseidon111

Active member
מישהו יכול להסביר לי איך בחורה כמו

קרן מתנהגת כך.מפליצה בפומבי, תוקעת גרפסים מול אנשים, מחטטת בפיה הפתוח לרווחה עם הציפורן מול אנשים, מפהקת עם פה פתוח ללא יד ועוד פנינים? איזה מין חינוך היא קיבלה למען השם.ועדיין לא דיברתי על האופי שלה. שיא האי נשיות בעיני,וגם מגבר לא הייתי מקבל התנהגות בהמית כזו. היא דוחה, דוחה בכל פרמטר אפשרי.

../images/Emo45.gifכל מילה בסלע , קרן דוחה ומי מצביע לה

בכלל?.. איך היא מקום שני איך?????????

xxxka8xxx

New member
קרן לא נחה לרגע היא שוב במיטה של גב והוא מנסה

להתרחק והיא עם הטוסיק בחוץ

pink panther7

New member
היא שאלה אותו אם הוא רוצה שהיא

תשחק סנוקר עם בד ים, היא האדם הכי פטתי בעולם

xxxka8xxx

New member
אני בטוחה שהיא בלילה שכבה איתו היא חיכתה

שחן תצא והיא התנפלה עליו.

ליאורי13

New member
אין לי מילים לתאר עד כמה היא מגעילה

אני מקווה שהיא תקבל כאפה של החיים ותתעורר על עצמה, לא יזיק לה לשות קורס של הליכות ונימוסין בנוסף היא שותה ומעשנת כמו גבר , שזה גם דוחה

מה לעשות זאת הבחורה שההפקה רוצה להריץ בגלל הה

ההתנהגות המגעילה שלה היא תקבל את המיליון ואת גב.הפקה עלובה בשקל בבימויו של מוטי רייף

האספנית

New member
עינבר

לא יודעת אם מישהו שמע הבוקר את הגברת ענבר שני. בשיחה עם קרן החליטה הגברת שאיתן לא רלוונטי במשחק והיא הביעה פליאה על זה שלא מוציאים אותו מהמשחק. ראשית יש משהו בדבריה, כי מאז שאיתן נעול על דניאל הוא כבר לא משחק את המשחק. אבל אם הייתה אומרת אמירה זאת כל בת אחרת זה היה מתקבל, אבל כשעינבר אומרת את זה!!!
הבחורה הכי לא רלוונטית בבית הדור הבא !! אף בן לא מעונין בה. היא לא תורמת כלום למשחק ולבית חוץ מלשבת כל היום בפנים כי בחוץ חם לה ולנשנש במטבח. היא מעיזה למתוח ביקורת?! שתצא כבר!!!!!

רותי167

Well-known member
ענבר לא מיצתה את תהליך סיום ממרח השוקולד

נותרה עוד רבע קופסא,עד מחר היא תסיים,תעוף הביתה ובזה תם התהליך. משום מה ענבר חושבת שהיא נכנסה למוסד לסיוע נפשי.

שאפולי

New member
קרן וגב:

גב: רוצה לללכת לבריכה? קרן: לא יודעת אתה רוצה ללכת לבריכה? גב: לא יודע עוד לא החלטתי קרן: וואי זהו גמני עוד לא החלטתי גב: אני עייף מתי הלכת לישון? קרן? מתי אתה הלכת לישון? גב: ב-4 קרן: גמני הלכתי ב4! נראה לי שהיא מזה תלותית בקשר.

למעלה