שרשור דמדומים וערב

andy181

New member
אותי קצת עיצבן שהיא שאלה את ונינה

אם היא חושבת שדני באמת צריכה את הכסף.. הטיעון של מי "שזקוק לכסף" מתאים שאתי תגיד אותו.. ליהי וקרן גם לא ממש זקוקות לכסף.. אני חשבתי שאורטל תתמוך בזכיה של האדם הכי ישר\ טוב\ חברותי..או כל טיעון אחר שמעיד על משהו אישיותי.

easternstar

New member
כשמיליון על הכף זה תמים לחשוב שהיא לא

תעלה כל "נקודת חוזק" אצלה. אגב, חן מתחילה לעשות אותו דבר.
חן אומרת שלכל מי שיש אהבה לא צריך לתת את המיליון. כך חן אומרת לכולם שלאורטל יש את אורן המבוסס ולכן חן יותר זקוקה לכסף מאורטל.
חן מבקשת מהקהל לעשות את הבחירה הנכונה.

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifאיזה שטויות היא אומרת:

א. אורן לא בן זוג של אורטל וגם לא יהיה ב. אורטל אמרה שהיא בזכות עצמה ולא תלויה באף גבר ג. אין שום נימוק של מסכנות או צורך בכסף(וגם אם כן הוא שולי אורטל באה ממשפחה ממוצעת מהמעמד הבינוני- אין פה עניין של רחמים היא תזכה כי הכי מגיע לה!!! היא עברה המון תהליכים לטוב ולרע,רב הזמן לבד,משברים,חוויות ותמיד עמדה על שלה בזכות עצמה תראו מה מצאתי ביוטיוב
:

easternstar

New member
../images/Emo13.gif זה רק מה שחן אומרת. היא התחילה בקמפיין

זה היה קצת מצחיק לראות את אתי וחן פונות ישירות לקהל בבקשה לא לתת את המיליון לכל מי שנמצא בזוג (כולל אורטל, הן הזכירו אותה במפורש כי ידעו שהיא מתמודדת חזקה). אנחנו מתקרבים לגמר וכעת הבנות כבר אומרות בגלוי שהן רוצות את המיליון. אתי וחן היו הראשונות שהודו במפורש למצלמה שהן מבקשות את המיליון. נחכה לשאר "נאומי הבחירות". אין ספק שהרזומה של אורטל מרשים והיא אחת מהמועמדות החזקות והפייבוריטיות לזכיה.

goodpink

New member
לגיטמי ביותר מה שחן אומרת לפחות היא לא צבועה

ויש הגיון מבחינתה במה שהיא אומרת. אם נתייחס למה שאחרות עשו בווילה לעומתה חן יוצאת צדיקה.

efrat800010

New member
אבל אפילו חן יודעת

שאורטל עומדת באהדת הקהל בזכות עצמה היא באה מבחוץ וראתה הכול עוד לפני שאורטל ואורן התחברו בכלל זה קצת צבוע מבחינתה לא?

goodpink

New member
מה צבוע בזה? זה לא מה שנקרה צביעות. ובכל מקרה

כל מה שקורה לאחרונה עם אורן נראה לא אמיתי ונסיון של אורטל להבטיח לעצמה רשת בטחון במקרה שתועמד להדחה כי הסיכויים שלה לעוף במקרה כזה גדולים. למעשה היא צריכה לעוף אם איתן יודע מה טוב לו אם תועמד להדחה. אם זה נראה ככה במחוץ מניחה שזה גם נראה ככה מבפנים כך שלא רואה היכן הצביעות. לא שמתי לב שהתייחסו לאורטל לפי מה שראיתי הם התייחסו לליהי ולקרן בעיקר ובכל מקרה לבנות עם בני זוג. אם אורטל אם בן זוג אז היא גם כנראה נכנסת אבל לא נראה לי שהתייחסו אליה אלא בעיקר לאחרות ומניחה בעיקר לליהי.

izmeral1

New member
תענו לי חסידים טובים כאן...........

מי זה הקהל של אורטל ואיפה הוא מסתתר לו אני גם רוצה להיות שותפה לו. לי נראה שזה די תמוה. גם לא בוואלה ולא כאן האם יש עוד פורמים. בפייסבוק נדה. אומרים על קרן .זוכרים מה עשו... על איילה רשף בפייסבוק מלכה ומה יצא . גם למקום החמישי לא עזר. העדיפו את פוטנה. איפה קהל של אורטל. אם יש אני אהיה בו שותפה למענה נשבעת . צפחחיד לא לדעת? ואולי מהמרים חזקים נגד כול התתוכנית גם זה יש. הרי היא לא המלכה שם או משהו ממנה בקושי מארים אותה. עכשיו בגלל אורן. קצת יותר. אה אהההההההה אה אההההההההה זה מה שקיבלנו מאורטל. לילה טוב לכולם מחר אגיב ומאחלת לה בהצלחה .היא גם יותר טובה מקרן וליהי. זה בטוח.

חני 57

New member
אני הקהל של אורטל ,כל המשפחה

והחברים אוהבים את אורטל .בוואלה יש לה גם הרבה תומכים !!!!

efrat800010

New member
מי זה הקהל של אורטל? אז ככה

אני אומר לך שלתוכנית הזאת באופן כללי אין קהל אנשים לא צופים בתוכנית בכלל כמעט ובמי שנתקלתי ודיברתי איתו על התוכנית אמר שאורטל ראויה לזכות או "אם כבר שמישהי שם תזכה אז אורטל".. וכו'... שני אנשים מהעבודה שלי בסביבות גיל ה 28 - 30 תלמידי תיכון(בנים ובנות) כמה אנשים בוגרים ומבוגרים אפילו שאני מכירה והאנשים מהפייסבוק-ויש המון! ביחס למס' האנשים הצופים בתוכנית והרייטינג הנמוך יש לה קהל רב

efrat800010

New member
אורטל מזמן הסיקה את המסקנה

שאם משאירים אותה כל שבוע כבר חודשיים וחצי ואף פעם היא לא הועמדה להדחה- עם איתן בלי איתן,עם אורן בלי אורןהיא עומדת על שלה מלאה באומץ לב,כנות ולא מפחדת לומר את שעל ליבה גם לאורן,גם לאיתן וגם לבנות היא כבר הבינה שהיא הרווקה שמתמודדת על המיליון לבד אורן מהווה לה תמיכה חברית ולא יותר

efrat800010

New member
כך הן אמרו? נו באמת... הרי

אורטל לא היתה ולא נמצאת בזוגיות עם אף אחד בוילה היא היחידה שנשארת שבוע אחרי שבוע בזכות עצמה מה עם חודשיים ללא זוגיות(כמה ימים עם איתן זה לא נחשב) שהקהל השאיר אותה כל שבוע ? הן חיות בסרט אם הן חושבות שהיא בזוגיות כביכול עם אורן

goodpink

New member
יומיים עם איתן? כל אהדה שלה נבנתה סביב הסיפור

עם איתן. הכל סבב סביב איתן ומה נבע כתוצאה מהאינטרקציה איתו כמו כן הזמן מסך שלה היה בגלל זה כך שזה לא היה מועמדת עצמאית ענבר היתה מועמדת עצמאית מהתחלה עם כי עזרה מאיילת בשבועות הראשונים לזמן מסך חוץ מזה שאת אהדתה קנתה בפגישה עם הפסיכולוגית

Deacon Frost

New member
היום היא גרמה לי לשים אותה בתחתית ההיררכיה

של מי שאני רוצה שתזכה.

efrat800010

New member
חבל שעל פי

אימרה אחת\ניתוח לא מדוייק של הסיטואציה(לא צפיתי אבל ממה שקראתי פה...) שינית את דעתך עליה ככה חודשיים וחצי של התנהגות,ישירות ואומץ,אהבת חינם ואופי חזק הוכיחו לי כמה היא ראויה

Deacon Frost

New member
היא אף פעם לא הייתה הפייבוריטית הרשמית שלי

אבל אמרתי שאם דניאל לא תזכה אז מבחינתי היא היחידה שראויה לזכות אבל אחרי ההשמצות שלה כלפי דניאל פעמיים השבוע גרם לי לשנות את דעתי לדעה הנוכחית.

למעלה