שרשור דמדומים וערב

efrat800010

New member
לי יש בעיה עם

הזוגיות של דניאל ואיתן יבש משעמם מאולץ לעיתים איתן מכעיס אותי הוא האכזבה של התוכנית הזאת-שוביניסט,מגודל וחושב שהוא הנרי השמיני,כל העונה שרץ במיטה,ביקר את הבנות ונתן פקודות קשה לי לתת לו חצי מיליון שקלים על מה???

sunflower11

New member
זה שהם זוג אמיתי זה לא הקריטריון היחיד להחליט

על פיו. (מה גם שאנחנו לא יודעים מה באמת ייצא מהזוגיות הזו).

Deacon Frost

New member
אני האחרון שאנסה לשנות את דעתך

אבל לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי.

נכון את צודקת אפרת הוא משעמם

מבינה אך אפשר להיתנהג בתוכנית הזאת כל היום ישן כנראה שהגיל עושה לו את זה

sunflower11

New member
אבל אם חושבים על זה, אז גם הצופים לוקחים את

זה איפשהוא בחשבון. זה גם משפיע.

sunflower11

New member
לא ראיתי. אבל אם כן, אז זה בגלל שהיא מרגישה

יותר מאויימת. דניאל וקרן יודעות שהן בטוח בגמר.

goodpink

New member
אורטל התגלתה במערומיה בשיחה הזו: צבועה שקרנית

ולא חכמה בדיוק. זו מניפולטביות ושקר להפיל כל מה שהיא חשבה על קרן על אתי זה פשוט לא נכון היא חשבה את כל הדברים האלה ALL BY HER SELF בזמן שאתי היתה בציר הרוע הם לא דיברו כמעט ואיך שקרן ואתי רבו היא התחילה להגיד כל מה שחשבה על קרן מהמסקנות שלה. ונינה ענתה לה יפה והוכיחה אותה על זה שאמרה לה שהיא לא חושבת שאתי השפיעה על מה שהיא חושבת על קרן. שהיא לא בובה על חוטים. ליכלכה על דניאל שהיא שחקנית כאשר היא עצמה ליכלכה היום על ונינה ופתאום מדברת איתה ומלכלכת על אתי. תדברי עם איתה עם יש לך בעיה. מה שהיא אמרה שאתי רוכשנית לא אורטל רכושנית לא אתי היא הראתה זאת שלא אהבה שאתי רקדה עם קרן מהלך הריב וגם לגבי דניאל. לא חכמה שחושבת שמה שאתי אמרה על ציר הרוע והתיכנון של קרן להיצמד לבנים כדי להגיע לגמר זה שקר של אתי חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא השתמשה בזה כדי לנסות ולהצדיק לוניננה שאתי שקרנית בנוגע לקרן. העובדה שהיא מנסה לבודד את אתי. וכל ההתנהגות שלה עם אורן נוטפת אינטרסים שהוא יגן עליה והיא גם אמרה לו שהיא לא יכולה להיות איתו לפני שתדע שהוא יוכיח לה שהוא מגן עליה. בגלל זה יש לי כל כך הרבה השגות עליה שלא לדבר על הרבה דברים אחרים באופי שלה שמציגה עצמה חסודה ונערת אגו וכו' יחד עם זאת עם כל מה שאמרתי היא עדין הרע במיעוטו בווילה הזאת מהבנות שנשארו עדין דניאל אחרי זה חן ואחרי זה אורטל

אורטל לא שקרנית, קרן מרמרה אותה בוילה וזכותה

להגיד את אשר על ליבה ואני אוהבת את דניאל אבל, לדעתי כולה הצגה לאחרונה ושחקנית.

אצל אורטל קל מאוד להתבלבל, זו לא כנות

זו תמימות ילדותית, היא דיי חיה בלה לה לנד. השיחה שלה היום עם אורן, הייתה לא פחות ממביכה לבחורה בגילה שעברה מערכות יחסים, בגיל 16 ניהלתי שיחות בוגרות יותר. היא הולכת סחור סחור, משחקת משחקים מטופשים מול גבר בן 34 שהיא כביכול רוצה. אני לא קונה את המשחק הזה. אגב, ראיתי אותה לפני כמה דקות במקלחת, שרה ורוקדת למצלמות, כשהיא נכנסה למקלחון היא החליקה ואז סגרה את הדלת, צחקה בקול רם והציצה אל הצלם שצילם אותה מעל הדלת...(צריך לראות כדי להבין ...) בכל מקרה, הכל היה משחק למצלמה, היא ממש הביטה אל הצלם וחייכה. יש בה נאיביות ויש בה טוב לב, אבל זו לא הכנות שמובילה אותה אלא חוסר בגרות ונואשות לתשומי.

goodpink

New member
היא כן שקרנית בזה שהיא מפילה כל מה שאמרה על

קרן על אתי. זה פשוט לא נכון ולכן היא שקרנית.ולנקודה הזו התייחסתי. לא לדבר שהיא לא חושפת את זה שהיתה באגו ומתנהגת כחסודה דיסונס ענק בהתנהגות שלה. כבר אמרתי מה הבעיות שהתגלו בכל השיחה שלה.

sunflower11

New member
אני לא חושבת שיש סתירה בין זה שהיא הצטלמה

לאגו לבין ההתנהגות שלה בווילה. היא אמרה בת.ז. שהיא בעבר התלבשה חשוף (כלומר, כעת לא), ובתצלומים לאגו היא אמרה שהיא לפעמים ביישנית. וממש רואים בתנועות גוף שלה (גם כשהיא רוקדת) שהיא ביישנית.

goodpink

New member
מה? היא לא רוקדת ביישנות שהיא מתחילה עם

הריקודי בטן. לדעתי אולי היא לא יודעת לרקוד בצורה אחרת ואולי מזה היא מתביישת יש לה חוסר בטחון בנוגע לסיטואציות חברתיות שהיא לא חזקה בהם לדוגמא ליפול על הבריכה. קשה לי עם הדיסונס הזה מקבלת עלי שיכול להיות שהיא החליטה לשנות את דרכיה אולם זה זמן מאוד קצר לישפוט את זה עם באמת שינתה את דרכיה וקשה ליקלוט עם זה אמיתי או לא אישית כל פעם שנתתי לה צאנס להאמין לדבריה ואת יכולה לבדוק שמגיע לה קרדיט נתתי לה אבל מיד לאחר מכן היא הוכיחה שלא מגיע לה את הצאנס שנתתי לה לדעתי האישית. קשה לי עם הדיסוננס הזה מקובל שהיא יכולה להחליט להתלבש צנוע יותר כדי שיסתכלו יותר באישיות שלה ולא במראה החיצוני שלה מקובל ביותר אבל לא שהיא מתנהגת כחסודה כי היא ממש לא חסודה.

sunflower11

New member
זה שהיא ביישנית בסיטואציות חברתיות מסויימות,

כמו שאת אומרת, זה הרי סוג של ביישנות. לגבי השינוי - גם אחותה אמרה שהיא עברה בשנה האחרונה "מהפך". היא לא מתנהגת כחסודה - היא אמרה שיש לה כבוד למשפחה שלה וגם ההתנהגות שלה עם איתן ואורן נובעת גם מהביישנות שלה והרגשת חוסר נוחות (בפרט שהיא מבינה ששניהם תכל'ס לא מתאימים לה).

goodpink

New member
זה נכון אתי עשתה הרבה רע להרבה בנות

מה שאני לא מקבלת זה ניסיון להתנער ממעשים של מישהו מהבנות עם זה אורטל ומה שהיא חשבה על קרן וליהי ואם זה קרן וליהי מה שהן עשו במסגרת ציר הרוע מאחריות למעשיים. כמו שונינה אמרה הם לא בובות על חוטים שאתי הפעילה. לאורטל היתה מחשבה עצמאית בנוגע לקרן ומנגד קרן וליהי במיוחד קרן יזמה הרבה מהרוע במסגרת ציר הרוע. נכון שאתי היתה לכל אורך הדרך אינטרסנטית עם אורטל נראה לי שהפגיעה הכי גדולה מאורטל מצידה זה לדעת שאתי לא באמת אהבה אותה והיתה צבועה איתה לכל אורך הדרך זה הכי מה שפוגע בה והיא רוצה להחזיר לה בצורה כלשהי היא לא מבינה ש Two wrongs don't make a right היא יכולה לספר מה אתי עשתה לה ולתת לאנשים לשפוט בעצם מה הם עושים עם זה

easternstar

New member
בינתיים אני מחכה. יש 3 שבועות לסיום

אני לא בטוח שאני ממש "מכיר" מישהי מהמתמודדות שאני שוקל כפייבוריטיות. אני מחכה לראות איך הן מתנהלות. האמת שאני גם לא מסמס הרבה. אני מסמס באופן סימלי מאוד.
אני יותר מתעניין מה הקהל בוחר ומדוע..

efrat800010

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום

יואו מלא זמן לא הייתי כאן האמת? הפסקתי לצפות כמעט לחלוטין
אתמול העדפתי לראות מאסטר שף על פני הביזיון והרמאות של התוכנית הזאת מה שלומכם? התעדכנתי קצת פה בפורום ואין הרבה חדש אה? יוני כועס על איתן אורטל ואורן באון אנד אוף קרן מתעלקת על גב דני ואיתן "מפגינים זוגיות" אתי מפונה וליהי ובן "מאוהבים"
אחרי התעלמויות לגבי שאלתי איך מצלמים תמונות אתמול מישהו מהעבודה שלי הסביר לי איך להעלות תמונה והנה פה משמאל התמונה הראשונה שלי אתמול בערב הבחורה הכי ראויה לזכייה אגב מי יכול לספר לי קצת(ממש בקצרה מה היה עם אורן ואורטל אתמול בפרק?תודה

למעלה