שרשור דמדומים וערב

KEEK

Member
איך לא מחרפן את דיירי הבית

שגב כל שניה נכנס למטבח לטעום להם מהאוכל אבל לא תורם כ=ל=ו=ם בעבודות המטבח. אפילו צלחת אחת לא שוטף

efrat800010

New member
איך לא מחרפן אותם

לפקוח את העיניים ולראות אחד את השני כבר חודשיים וחצי!!!!!!!!!!!

goodpink

New member
שטויות שחושבות שזה מצחיק מגוכך כמו שהיה ליהי

ואיילת מגוכך שהן עשו את זה. איילת היה לה תירוץ היא רצתה להרים את עצמה בכוח. שטויות של ילדים קטנים פאתטים.

קשה מאוד עם ליהי

הזגזגים שלה בין בן לגב הרסו לה. לא מאמינה לה בשיט. אין לי ספק (על פי מה שראיתי) שהיא נגעלת מעצמה שהיא עם בן. המהירות בה היא הפסיקה לרגיש לבן, התחילה להרגיש לגב,הפסיקה להרגיש לגב והתחילה להרגיש לבן שברה שיאים. הסקס במקלחת ערב הדחה תקע את המסמר האחרון. אגב, אין לי ספק שהיא בחורה טובה, טובה יותר מקרן למשל, היום שמעתי שיחה שלהן בחדר הבנות, כשליהיא מנסה לסנגר על בנות מהוילה וקרן בקשיחות לא מאפשרת לה, דיברו גם על ליז וליהי הכתה על חטא ואילו קרן מייד סתמה לה את הפה ואמרה שזו לא אשמתן כי "גם לליז לא חסר"..... אז כן, יש בה משהו בסיסי טוב, אבל היא נגררת, חסרת עמוד שדרה ו (רגע, אני נספחת קצת...) מביישת את המין הנשי! (זהו.
)

דיי3

New member
כל אחד תופס את המציאות לפי העקרונות והערכים

שלו עצמו. לכן מי שראה את עלילות ליהי ולא אהב, מן הסתם, התפיסה שלהם לא מצדיקה ולא אוהבת את ההתנהלות של ליהי. אז למה לנסות לשכנע?

goodpink

New member
murray משחק והפוטבול של גב התחיל אתמול

הקבוצה שלו באמת משחקת ביום שני אבל התחיל אתמול MURRAY משחק כמעט פיספסתי לא נמצא ב לוח זמנים של EUROSPORT

למעלה