שרשור הופעה

X Slider

New member
ואגב יש לי בקשה!!!!!!!!!

אם מישהי צילמה את ביל מסתכל על הקהל שהוא שם יד כזה מעל המצח ומביט כאילו משקיף - זאת חייבת להיות תמונה מדהימה זה היה פשוט הדבר הכי חמוד שראיתי איי פעם!!!!!!! אז תעלו אותה טוב די להיות פקצה!!

LiHiLuSh

New member
כן נכון חח רציתי ללצם ולא

הספקתי אבל יש לי תמונות שהוא שר רק

X Slider

New member
אני חייב תמונה שהוא משקיף!! אני מדפיס אותה

בפוסטר של 2 מטר על מטר ושם אותה מעל המיטה שלי אני חייב פשוט חייב!!!!!!!!!!!!!!!!!

keren eckshtein

New member
יואו הקטע הזה הרג אותי ../images/Emo6.gif

ושמתם לב .. שאת התנועות שהוא עשה הוא עושה את זה בכמעט כל הופעה שלו . תשימו לב לתמונות וסירטונים מסיבובי הופעות . ותשימו לב שהוא עושה את אותם התנועות

LiHiLuSh

New member
חח נכו ןאני מתה על התנועות האלה חח

אני גם עושה אותם ליפעמים בגלל זה אני אוהבת שהוא עושה אותם גם חעחעחאחאחא יש לנו תנועות דומות XD

crazysapir

New member
שחר תגיד זה אתה

שלפני המופע אני ועוד כמה שהיו איתנו סתם בצחוק צרחנו המון ומצחקו והיינו השעון הדובר של המופע.. והסתכלת עליי ואמרתי לך: נכון שאתה מפחד ממני.. וצחקת ואמרת שכן..

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דייי הן כאלה יפות!!

איזה תמונות שוות! תודה שחף D: מאיפה שלא הבאת את זה.. ^^

dorkiflitz

New member
הייייתתתתתי

ואני אכתוב על הכל מחר, פאק האוזניים שלי מצפצפות אני עדיין שומעת צרחות של בנוץת. צילמתי מלא מלא סרטונים ותמונות מהממממות הייתי שורה 4-5!!!! אני אכתוב על הכל מחר.. לילה טוב

חעחחע

רוק של ביל על האצבע שלך? XDD גם אני רוצההה P: תשמעי דקה נראה לי אני מכירה אותך איכשהו..חח כאילו דרך מישהי, את במקרה טסת לחו"ל בחופש הגדול לsammerfun? ^^ (אפשר לדבר על זה בפרטי או במסן אם את רוצה P: כי אני די משוכנעת שזאת את ) [email protected] מסן

FireRescue

New member
דיווח עדכני

גני התערוכה: 6 נערים נפצעו קל בכניסה להופעת רוק שישה נערים נפצעו באורח קל כאשר שער כניסה עשוי מזכוכית התנפץ בכניסה להופעת להקת "טוקיו הוטל" בגני התערוכה בתל אביב. צוותי מד"א שהוזעקו למקום מעניקים טיפול לפצועים. (אבי כהן) Ynet.co.il

FireRescue

New member
המצב לא טוב...המשך דיווח

06/10/2007 18:51 מאת Kיציק תל אביב: עד כה מטופלים בגני התערוכה כ-15 נפגעים מקריסת במה - כוחות במקום בהמשך לדיווח על קריסת במה במהלך הופעה בגני התערוכה בתל-אביב, עד כה מטופלים במקום כ-15 בני נוער שנפצעו במצבים שונים רובם קל. כוחות עדיין זורמים למקום עקב דוחק אדיר שישנו בקהל וחשש מפני נפגעים נוספים. מכור: hnn.co.il

למעלה