שרשור הופעה

LiHiLuSh

New member
נכו ןהייתי שורה 3 וכולם דחפון ועלו עליי ועל

ניקי אז הלכנו להכיי בסוף והיה ממש כיף שם

rocket

New member
בכמה מילים ,

אני מרגישה כאילו קיבלתי בהופעה אתמול כל כך הרבה יותר מכל מה שיכולתי לחלום עליו. למרות ה"שואה" שעברתי עם החברות שלי לפני תחילת ההופעה, ולמרות כל הבלגן הלהקה נתנה הופעה *מדהימה* ומרגשת. באופן כללי אני מאוד מאוד מעריכה את הלהקה אבל אני חושבת שאחרי שראיתי אותם בלייב אני מעריכה אותם הרבה יותר. כל הכבוד להם. ולכל מי שהיה אחראי על הבלגן - תתבגרו. שום דבר בחיים לא שווה עד כדי כך שצריך להימחץ בגללו ולהיכנס להיסטריה. כרגע אני עדיין קצת עייפה והחוויות עדיין טריות מדי. אני מניחה שאכתוב סיכום יותר מושקע , אולי לא לפורום, אלה יותר בשבילי :)

rocket

New member
אה והייתי עם שלט,

שהיה כתוב עליו Тokio Hotel, please sing in german (היה כתוב בגרמנית, לא באנגלית) ולא הייתי צריכה להשתמש בו כי היו רק 2-3 שירים באנגלית. כל כך שמחתי שהם שרים בגרמנית, בשפת המקור של השירים.

chikogirl

New member
ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

יווו איךך נהנננתייי הייתה הופעההה בתת זונהה כל כך נהנתייי=]]] אבלל חבלל שככה התנהגווווו כל השאררר כי לא נראה לי שממש טוקיו הוטל ירצו לחזור אם זה ככה! קיצרר חפרתיי אבל אניי ממש מממש נהננתיי=]]]] וחבללל מי שלא באהה הפסידההה=] האא וגםם היוו פולל שנכנזסו בלי שבדקו אץ הכרטיסיםם =////

chikogirl

New member
האא וגםם

דווקא את ה2 שירים שהיה סבבה אם הם היו שרים בגרמנית הם שרו באנגלית באסהה אבלל לא נוראא!!! זה היה סקרים ומנסון@@!!! יוו הלךך ליי הגרוןן איךך צרחתיי בסקריםם חחח=]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיה פשוט מ ט ו ר ף

10 שעות על הרגליים היו שוות את זה כלכך$##^%%! זה היה הדבר הכי יפה שראיתי בחיי !!!!!!!!!!!1111111 הייתי ממש קרובה וצילמתי מלא תמונות! בהתחלה הייתי בצד של טום ואיכשהו הגעתי לצד של גיאורג הם פשוט מדהימים בלייב
הם נראים כלכך טוב ואיך שהם מנגנים ואיך שביל שר והקהל ויוווווווו היה אדיר אני לא יכולה לתאר במילים את ההרגשה שהייתה לי. אז כן, שברתי את היד בהופעה הזאת, אבל זה היה כלכך שווה. באלי שוב, כלכך.

noambill

New member
אני חושבת...

אני חושבת שזה ממש דבילי שתקעו את כולם בתוך מקום סגור!! זה ממש שטותי!! אנשים נחנקים מתעלפים נופלים נפצעים ושוברים איברים ואף אחד לא יכול כמעט לבוא לעזור להם בגלל הצפיפות!! ילדות שברו את היד נקעו את הקרסול ועוד ואפחד לא יכל לטפל בהן!!!

שירה53

New member
למישו יש את התרגול של מה...../images/Emo6.gif

יש את התרגול של מה שביל אמר בהופעה?

olgakaulitz

New member
היתי שורה 1 בצד

וביל וטום חייכו אלי כמה פעמים ייאיייייייייייי במיוחד ביל איזה מאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo191.gif חרא חרא חרא חרא :(

איך שהגעתי הלכתי לעמוד בתור כדי לקחת את הכרטיס מהקופות, ואז ראיתי את אלי(אלינור) הבובי D: ועמדתי שם מ3 וחצי עד 6 :| באיזשהו שלב הרגשתי ממש רע אז אבא שלי החליף אותי. קיצר כשעמדתי בתור ראיתי את סנאאפ שאמרה לאבא שלי שאני ביישנית XD וקצת מלפני עמדה דור-רררררי אבל לא ראיתי אותה טוב. ואז כשהיה לי כרטיס ביד ראיתי את דור-רררי ופאאמוני ורצתי אליהן וגם פגשתי שם את סנאאפ שוב, את שאאאקד, רוזליטה, ידיד של דור-ררר ושביט חברה שלה פאאמוני. ואז התחילו להדחף לכניסה של השערים, וכשכבר היינו בתוך הרחבה איבדתי את כולן, ואז מצאתי את פאאאמוני, שביט וחן השניה ואחותה :] אחר כך גם את סנאאפ :] ואז כשהיינו בתוך האולם מצאנו את דורררר, רוזליטה וידיד של דוררי, את שאאקד איבדנו :( ואז סתם עמדנו שם והרגשתי ממש חרא. כאבה לי הבטן וכאב לי הגב והראש והרגשתי בחילה וסחרחורת, אז התקשרתי להורים שלי והם אמרו לי שאין ברירה נצטרך לחזור. כל כך לא רציתי:( רציתי לראות את ההופעה... אבל הרגשתי חרא. ואז ההורים שלי הגיעו והקאתי בלי הפסקה. וכל הדרך חזרה הקאתי ובכיתי בלי הפסקה:( אוךךך כל כך חראא :( כמעט נסענו לבית חולים אבל לא רציתי. לפחות פגשתי את כל החברות וזה... רק את לידאארי לא :( אבל שמעתי את הקול המתוקי שלה :]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאוי תמארי../images/Emo201.gif

הייתה באמת הופעה מעולה. אבל הכי חשוב זה שתרגישי טוב! את תמיד יכולה לראות את הדיוידי של שראיי בלייב D: זה דיי דומה להופעה בארץ [בלי השירים באנגלית.] ראיתי את זה היום! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
וטוב שלא נשארת בתוך כל הטירוף שהיה שם..

למעלה