../images/Emo191.gif חרא חרא חרא חרא
איך שהגעתי הלכתי לעמוד בתור כדי לקחת את הכרטיס מהקופות, ואז ראיתי את אלי(אלינור) הבובי D: ועמדתי שם מ3 וחצי עד 6 :| באיזשהו שלב הרגשתי ממש רע אז אבא שלי החליף אותי. קיצר כשעמדתי בתור ראיתי את סנאאפ שאמרה לאבא שלי שאני ביישנית XD וקצת מלפני עמדה דור-רררררי אבל לא ראיתי אותה טוב. ואז כשהיה לי כרטיס ביד ראיתי את דור-רררי ופאאמוני ורצתי אליהן וגם פגשתי שם את סנאאפ שוב, את שאאאקד, רוזליטה, ידיד של דור-ררר ושביט חברה שלה פאאמוני. ואז התחילו להדחף לכניסה של השערים, וכשכבר היינו בתוך הרחבה איבדתי את כולן, ואז מצאתי את פאאאמוני, שביט וחן השניה ואחותה :] אחר כך גם את סנאאפ :] ואז כשהיינו בתוך האולם מצאנו את דורררר, רוזליטה וידיד של דוררי, את שאאקד איבדנו
ואז סתם עמדנו שם והרגשתי ממש חרא. כאבה לי הבטן וכאב לי הגב והראש והרגשתי בחילה וסחרחורת, אז התקשרתי להורים שלי והם אמרו לי שאין ברירה נצטרך לחזור. כל כך לא רציתי
רציתי לראות את ההופעה... אבל הרגשתי חרא. ואז ההורים שלי הגיעו והקאתי בלי הפסקה. וכל הדרך חזרה הקאתי ובכיתי בלי הפסקה
אוךךך כל כך חראא
כמעט נסענו לבית חולים אבל לא רציתי. לפחות פגשתי את כל החברות וזה... רק את לידאארי לא
אבל שמעתי את הקול המתוקי שלה :]