שרשור היכרות לימות החגים

gertrude

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות לימות החגים ../images/Emo41.gif

האמת היא, שלמרות שאני מרגישה שאני מכירה את חלקכן היטב, אני ממש לא, ודווקא הייתי רוצה מאד. אני פותחת בזאת את שרשור ההכרות הרשמי הראשון של הפורום שלנו: [ומבטיחה לענות בעצמי אחרי שאגמור לסכם את החומר באנתרופולוגיה]. מי את
איפה את גרה? עם ההורים? עם חבר/ה? במה את עוסקת? סטודנטית? למדת? מגדלת חתולים? כלבים? חילונית? שמאלנית? בודהיסטית משינוי? מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? צימחונית? כבר קראת הארי פוטר? לא לובשת עור מטעמי מצפון? מה מעניין אותך? חברותית ובעלת הומור שחור? מה את קוראת? פעילה פוליטית? עושה גרפיטי על גשרים עיליים? הופכת לזאב בלילות ירח מלא? אוהבת את החורף? מעדיפה נרות ריחניים? רוצה להיות אשת קריירה? נוודית עם מקטרת? הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? סרבנית גיוס? שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? חושבת שאין כמו פאריס בעולם? מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? בנית סוכה? אנרכו-סוציאליסטית? לסבית גאה? ראית סרט משובח? מתנדבת איפשהו? בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? עכשיו אני אפסיק מיד.

I s t a r

New member
הייתי בכיף חולקת

אילו ידעתי שאין כאן אנשים שמאחורי מקלדתם מתייגים בתיקיות את הפוסטים שלי כדי לשלוף אותם אחר כך בניסיון "לפגוע"..חיחיחי..טוב נו, יום כיפור- אולי הפעם יחשבו פעמיים?? מה שאני כן יכולה להגיד זה שאני נהנית מאוד מהפורום הזה (לרוב). שאני לא אוהבת פוליטיקה ובכלל בעד הפיכתה לנושא מוקצה מחמת מיאוס- כנ"ל נושא הדתות, לאומים,צבע עור, מין וגזע- ובכלל-כל דבר שגורם או מעודד אדם אחד לחשוב שהוא "שווה יותר " מאחר או להפלות, להיצמד לסטיגמות,לייצר דיעות קדומות ולהשתמש בהן כדי להכניס אחרים לתבניות של "בסדר " ו"לא בסדר" , לקבוע ערכו של אדם ע"פ אמות מוסר אישיות, לכפות על אחרים את דרכך,לשפוט אחרים או לבקר אותם על אי היותכם כמוך, וכו'. :)

prizman

New member
הסיפור שלי ארוך מדי

ולא עונה על רוב השאלות. לחלק מהן אני בא מכיוון מנוגד. אז מה יהיה?

gertrude

New member
אתה לא חייב לקנות בדיוק פונפון

בשביל שנשמח לשמוע את הסיפור שלך... השאלות הן קווי מתאר כלליים שלא מעבירים אלא את רוח הדברים (והאמת, גם זה לא ממש...).
ספר לנו סיפור...

gertrude

New member
למה?

למה אם אני אדבר בלשון זכר יהיה ברור שאני פונה אל שני המינים ואם אדבר בלשון נקבה אז לא? (אגב, אפילו האקדמיה אישרה לפנות בלשון נקבה או זכר כאשר קיים קהל מעורב). כל חיי פנו אלי בלשון זכר כשהייתי בקבוצה, הגיעה העת שגם גברים ירגישו נוח כשפונים אליהם (כקבוצה) בלשון נקבה (או שירגישו לא נוח, כפי שאני מרגישה כשפונים אלי כזכר, ושהעברית תמציא לעצמה לשון רבים אובייקטיבית). בכל מקרה, השאלות מופנות לנשים וגברים כאחת.

gertrude

New member
צודקת

בדקתי ואכן היא לא אישרה... מוזר, השמועה היתה נפוצה מאד. ואת צודקת שבאמת זה לא משנה.

גרתרוד ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

כבר הודתי לקרניתי על הפורום הזה, והיא ציינה שגם לך יש חלק חשוב בהקמתו. אז, אמנם באיחור, אבל חשוב לא פחות - תודה גם לך. הפורום הזה עונה על צורך שהיה לי כל השנים. רק אתמול סיפרתי לעוד חברה שלי (השניה במספר) על הפורום הזה. ועוד תודה קטנה על השירשור הזה - באמת נחמד להכיר כאן את כולן/ם. הבאת לי גם רעיון, ונראה לי שאוציא אותו לפועל בקרוב. לא מגלה מה. אתם כבר תראו.

efroch99

New member
אגב

בגרמנית, שמות עצם ברבים גם כן מוטים בהתאם למין של משתתפי הקבוצה (כמו מורים/מורות). שם הפתרון ה"פוליטקלי קורקט" הוא לשרשר את שתי הסיומות מה שיוצר מילה שהיא ייצור כלאיים, וגם כוללת אות גדולה באמצע! זה נראה כך: LehrerInnen מה שמקביל בעברית ל: מוריםות.

inbal76

New member
אני בד"כ לא אוהבת סקרים בפורומים

אבל השאלות שלך חביבות אז אני אענה: מי את? inbal76 איפה את גרה? בישוב קטן ומשעמם עם ההורים? לא עם חבר/ה? לא במה את עוסקת? כרגע מובטלת
סטודנטית? בעברי למדת? כן מגדלת חתולים? כן
כלבים? לא (אבל אוהבת)
חילונית? אם אני גולשת כרגע, אז כנראה שכן שמאלנית? כן בודהיסטית משינוי? לא בדיוק מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? חחחח ממש לא צימחונית? לא
כבר קראת הארי פוטר? לא לא לובשת עור מטעמי מצפון? לובשת
מה מעניין אותך? קצרה היריעה מלפרט! חברותית ובעלת הומור שחור? המממ... מה את קוראת? כרגע? "הרואים למרחק" מאת רובין הוב פעילה פוליטית? לא עושה גרפיטי על גשרים עיליים? טרם היה לי העונג
הופכת לזאב בלילות ירח מלא?
אוהבת את החורף? אוהבת את התנור והפוך והשוקו החם
, אבל שונאת שונאת שונאת גשם! גשם ממש עושה לי רע. מעדיפה נרות ריחניים? כן
רוצה להיות אשת קריירה? חלילה וחסה! נוודית עם מקטרת? בחלומות כן, אבל בלי המקטרת הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? חחחח בחורות חלשלושות כמוני לא הולכות מכות עם אף אחד.
חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? מסוכריות קופצות נגמלתי בגיל 9, ממד"ב עד היום לא נגמלתי
הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? אני מציירת ריבועים. מה זה אומר עלי?
רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? לא תודה
סרבנית גיוס? מעשית - ההיפך (כלומר היה לי פטור מסיבות רפואיות, והתנדבתי ושירתתי בכל זאת), אידיאולוגית - זה לפורומים אחרים (שאני לא נכנסת אליהם לעולם) שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? אני לא באוברדראפט (כן, למרות שאין עבודה!) ושלום עולמי נשמע נורא משעמם, לא? תראו את כל האנשים האלה בסקנדינביה שאין להם מלחמות, מתאבדים רק מהשעמום... מסכנים
חושבת שאין כמו פאריס בעולם? כן
מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? דווקא לשוקולד בלגי ול"בית הלבן" אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? ממש לא! בנית סוכה? בוודאי! כשהייתי בגן
(וגם "בניתי" זה קצת אוברסטייטמנט... עזרתי להדביק את הלולאות של השרשראות הצבעוניות שתולים...) אנרכו-סוציאליסטית? סביר להניח שכן לסבית גאה? לא שידוע לי
ראית סרט משובח? אני רואה כל כך מעט סרטים בקולנוע שזה מביך, אבל האחרון שראיתי היה "שרק 2" והיה חביב. מתנדבת איפשהו? לא
בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? לא, אבל פעם היו לי גרביים עם פונפון מאחורה. אח... שנות ה-80...

gertrude

New member
את נורא חמודה

והצחקת אותי מאד
עם זאת, שתי הערות לסדר היום: 1. תקראי הארי פוטר, מה קרה לך? (ובהזדמנות זו אתוודה שקראתי אותו לראשונה רק לפני שנה, בגלל שהייתי מהאנשים הבלתי נסבלים בעליל האלו שאמרו שאם כולם כל-כך מתלהבים אז יש בזה משהו חשוד.. טעיתי, פשעתי, חטאתי, עוויתי, הייתי דבילית יהירה וטיפשה, לפעמים ההמונים צודקים לגמרי, יותר לא אהיה סנובית לעולם!). 2. האמת היא שלא התכוונתי שאנשים יענו על השאלות כלשונן, אלא פשוט שיספרו על עצמם... כך שאם תרצי להוסיף מידע על עצמך (לא לסקר חלילה) זה יהיה משמח מאד.

inbal76

New member
אני די תיארתי לעצמי למה התכוונת

אבל דווקא התחשק לי לענות בדיוק על השאלות המקוריות האלה
הארי פוטר - זהו, שגם אני חולה במחלת "אם כולם מתלהבים אז זה בטח לא משהו". אבל אני כנראה מתישהו בכל זאת אכנע לזה.

S i r i u s

New member
../images/Emo45.gif הארי פוטר רולז! מישהו קורא

פאנפיקשן? אה, וצמחונות זה לא בע!

inbal76

New member
הבהרה: לא אמרתי "בע!"

הפרצוף הירוק נועד להביע את מבוכתי וכלימתי על הוידוי שאני לא צמחונית.

gertrude

New member
פאנפיקים

את כותבת מעולה ומעניין. תודה על הקישורים
.

למעלה