../images/Emo41.gif שרשור היכרות לימות החגים ../images/Emo41.gif
האמת היא, שלמרות שאני מרגישה שאני מכירה את חלקכן היטב, אני ממש לא, ודווקא הייתי רוצה מאד. אני פותחת בזאת את שרשור ההכרות הרשמי הראשון של הפורום שלנו: [ומבטיחה לענות בעצמי אחרי שאגמור לסכם את החומר באנתרופולוגיה]. מי את
איפה את גרה? עם ההורים? עם חבר/ה? במה את עוסקת? סטודנטית? למדת? מגדלת חתולים? כלבים? חילונית? שמאלנית? בודהיסטית משינוי? מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? צימחונית? כבר קראת הארי פוטר? לא לובשת עור מטעמי מצפון? מה מעניין אותך? חברותית ובעלת הומור שחור? מה את קוראת? פעילה פוליטית? עושה גרפיטי על גשרים עיליים? הופכת לזאב בלילות ירח מלא? אוהבת את החורף? מעדיפה נרות ריחניים? רוצה להיות אשת קריירה? נוודית עם מקטרת? הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? סרבנית גיוס? שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? חושבת שאין כמו פאריס בעולם? מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? בנית סוכה? אנרכו-סוציאליסטית? לסבית גאה? ראית סרט משובח? מתנדבת איפשהו? בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? עכשיו אני אפסיק מיד.
האמת היא, שלמרות שאני מרגישה שאני מכירה את חלקכן היטב, אני ממש לא, ודווקא הייתי רוצה מאד. אני פותחת בזאת את שרשור ההכרות הרשמי הראשון של הפורום שלנו: [ומבטיחה לענות בעצמי אחרי שאגמור לסכם את החומר באנתרופולוגיה]. מי את