בכל זאת עוד קצת עובדות על עצמי
לא חושפניות מידי... בת 28 (אבל את זה יכולתם לדעת מהכרטיס) בעלת תואר ראשון ציפורית לילה (ומנסה נואשות לשנות את זה) קוראת הרבה מד"ב ופנטזיה (אבל גם מיינסטרים פה ושם, וגם ספרי ילדים) סובלת מ-OCD משקפופרית (ובכלל חנונית גאה. אחרי סיום התיכון קניתי ספר לימוד בפיזיקה ולמדתי לבד את הפרקים שלא לימדו אותנו לבגרות (על תורת היחסות)! ) אוהבת לבשל אבל לא מצטיינת בזה בינתיים (תחביב חדש אצלי, עד לפני כחצי שנה המקסימום שלי היה פנקייק וחביתה) בוכה בקלות בסרטים (ובתוכניות טלויזיה, ובחדשות...) חובבת טריוויה, חידות הגיון, תשבצי היגיון (חנונית כבר אמרתי?) אתאיסטית (כמו הרוב כאן, מסתבר) היתה לי ילדות מאושרת יחסית. סדרות טלויזיה שאוהבת/אהבתי: אוז, בנות גילמור, הבית הלבן, משפחה בהפרעה (אם יש לכן "יס" - תראו!), המשרד, קוויר בעיר (הגרסה הבריטית המקורית ל"הכי גאים שיש" ואין מה להשוות), הסימפסונים, וויל וגרייס, ועוד. סרטים שאהבתי במיוחד: מועדון קרב, ממנטו, כל סרטי מונטי פייתון, רוב סרטי וודי אלן (אך לא מהשנים האחרונות!), הטוב הרע והמכוער, כולם בסדר, סינמה פאראדיסו, ועוד ששכחתי. מפחדת מנחשים, מזריקות ומחטים בכלל, בתי חולים. עצלנית. לא יכולה לסבול ריח של סיגריות (ומריחה אותן מקילומטר). שונאת במיוחד: אנשים שמעשנים איפה שאסור (בקניונים בעיקר!) שדרני רדיו שמלחששים בלילה, דיבורים ברדיו בכלל, רגל קרושה, לקום מוקדם בבוקר, את המצב הפוליטי והחברתי במדינה, גשם כבר אמרתי? במיוחד גשם שיורד *עלי*. לא לוקחת לעולם תרופות לאחר תאריך התפוגה וגם זורקת לפח כל דבר מהמקרר עם התאריך של אתמול. (דבר שהיה משגע את הורי כשגרתי בבית) בילדותי שנאתי טיולים. היום אני מאוד אוהבת. לימדתי את עצמי לתכנת לבד בסביבות גיל 11. משתדלת מאוד לא לקנות מוצרי קוסמטיקה שנוסו על בעלי חיים. טוב זה מספיק בינתיים.