כמה תשובות ממני ../images/Emo9.gif
אומנם לא כתבתי פה הרבה זמן מפאת חוסר זמן. אך אני קוראת כל יום את מה שנכתב. מי את? נוי.
איפה את גרה? בניו יורק.
עם בן זוגי.
במה עוסקת? סוכנת נסיעות.
מגדלת כלב.
חילונית.
לא אוהבת הגדרות פולטיות. אך אפשר לומר שאני בעד כולם. תנו לחיות לחיות. מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? לא מאמינה באלוהים.
צימחונית? לא במיוחד. אבל לא אוהבת בשר דגים וכדומה. (סושי זה טעים)
כבר קראת הארי פוטר? כן.
לא לובשת עור מטעמי מצפון? לובשת כן. ( מה זה מצפון?)
מה מעניין אותי? הכל. וכלום.
חברותית ובעלת הומור שחור? חברותית עם מי שטוב לי איתו. וידידותית עם כל השאר. (מאוד סנובית אבל. ובן זוגי עובד עלי כבר 3 שנים ל"נרמל" אותי. לא כל כך הצליח לו) יש לי הומור שחור מידי פעם.
מה קוראת? הכל בכל מכל כל.( אפילו תוויות של משחות נעליים)
פעילה פוליטית? לא.
עושה גרפיטי על גשרים עיליים? לא. אבל עושה גרפיטי על ניירות פקס כשמשעמם לי בעבודה.
הופכת לזאב בלילות ירח מלא? מיאוווווווווווווו
אוהבת את החורף? רק בחורף אני חיה. וכמה שיותר שלג יותר טוב.ורצוי.
מעדיפה נירות ריחניים? כן אבל לא ווניל.
רוצה להיות אשת קריירה? כן.
נוודית עם מקטרת? לא. ( אני איסטניסטית)
הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? למה לכל הרוחות. הם בעדינו לא נגדינו. חובבת מדע בדיוני סוכריות קופצות? מדע בדיוני- לא. סוכריות קופצות-כן. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים כשמדברת בטלפון? אני כל היום מדברת בטלפון בגלל שזה העבודה שלי. ואני ממלאת חורים סדרתית. שזה אומר שאני מציירת משהו ואז ממלאה את כל הציור.
רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? בשמחה.
סרבנית גיוס? לא!
שואפת לסגור את האובר דראפט ושיהיה שלום עולמי? אין לי אובר דראפט כי אני שונאתתתתתתת בנקים. ושלום עולמי? זה רק יעשה לעולם שלנו יותר טוב. אז למה לא לנסות להשפיע?
חושבת שאין כמו פאריס בעולם? כן אני חושבת שאין עוד מדינה מפגרת כמו פאריס בעולם ששונאת את עצמה. וגם תיירים. אפילו שאני מאוד נהניתי. זה לא נותן חשק לחזור שוב.
מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופארנוס? לא מכורה לכלום. פעם הייתי מכורה לשוקולד אבל גם על זה עבדתי. אני אוהבת מאוד לאכול לחמניה עם שומשום ובננה.
סופראנוס לא ראיתי פעם אחת בחיים שלי. אני לא מבזבזת זמן שאין לי, על דברים כגון זה.
אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? תמיד. וטוב שיש אוקינוס בינינו.
בנית סוכה? לא. מייק- בן זוגי בנה 2 סוכות. אחד לדודים אחת לחברים. אנרכו- סוציאליסיטית? מה זה?
לסבית גאה? לא.
ראית סרט משובח? כן ראיתי הרבה. ואם אתם רוצים אני יכולה להביא כל סוף שבוע את רשימת הסרטים שראיתי במשך השבוע.
מתנדבת איפה שהוא? לא כרגע.
בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? לא. אבל קניתי נעל שפיץ אדומה עם עקב גבוה. ויש על זה כיתוב באותיות לבנות. זה מאוד מאוד סקסי.
עכשיו אני אפסיק מיד. גמני יפסיק מיד לפני שהמוח שלי יתפוצצ מרוב לחשוב.
שיהיה לנו חיים נעימים וטובים. וחג סוכות שמייח.
אצלי עכשיו יש סופה ויורד מבול.
נוי.