שרשור היכרות לימות החגים

karnity

New member
אורביט....

כמי שרק בשנים האחרונה מתעניינת בספורט (אתגרי) מעניין אותי לשמוע מה אחרים עושים.... איזה ספורט? ספרי קצת...

Cat79

New member
ניסיתי להסביר

את התהליך הארוך שעבר עלי בקצרה מאד.

waterfly

New member
וזה אני ....

מי את: waterfly (כאשר הכוונה לעף במים... צלילה וכו') איפה את גרה? בראשון, בדירה חדשה שקנינו לא מזמן עם ההורים? לא, כבר 10 שנים לא, thanks god or something עם חבר/ה? נשוי, אך בת זוגי לחיים אינה רכושי ולכן איני בעלה. במה את עוסקת? מחשבים, למעשה זה ההובי שלי, אז אני עוסק בכיף
סטודנטית? למדת? סטודנט לעט מצוא (כלומר עם הפסקות) באוניברסיטה הפתוחה בפסיכולוגיה וניהול, מגדלת חתולים? כן, שתיים, חתולות זה הכי שווה. כלבים? יש לי דיבור עם רוב בעלי החיים, ואני בתמורה מת על כולם. חילונית? חילוני חרד. שמאלנית? כן בודהיסטית משינוי? לא ממש אהבתי את הרמיזה הזו ... מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? שחורה אולי צימחונית? ממש לא, כבר קראת הארי פוטר? כן לא לובשת עור מטעמי מצפון? לובש מעיל עור אחד מטעמי אופנוע מה מעניין אותך? מחשבים, אופנועים, צלילה, טיולים ,שוקולד, ספרים,אנשים וכו' חברותית ובעלת הומור שחור? חברותי, אכן - הומור שחור וסרקסטי. מה את קוראת? מדע בידיוני ופנטזיה, וסיפיר מתח אם יש טובים. פעילה פוליטית? לא עושה גרפיטי על גשרים עיליים? מוסיף גרפיטי לכל מיני מקומות, אבל בעט.. הופכת לזאב בלילות ירח מלא? סרטן אנוכי, הופך בירח מלא לרכיכה עצבנית
אוהבת את החורף? מת על חורף, משוגע על ליסוע באופנוע בגשם שותף! מעדיפה נרות ריחניים? לא רוצה להיות אשת קריירה? אני זכר, יש חוקים בעולם הזה, לא שאלו אותי... נוודית עם מקטרת? נווד אולי מקטרת, אני אשתעל למוות... הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? בדרך כלל בצד השני-הולך מכות עם המפגינים. חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? כן, שנייהם והרבה. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? לפעמים ... רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה?לא סרבנית גיוס? מתנדב לצה"ל ע"פ שהם רצו לשחרר אותי מסיבות רפואיות. שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? אוברדרפט צריך לסגור, שלום עולמי - לא יזיק אבל היה מאד משעמם. חושבת שאין כמו פאריס בעולם? לא יודע, עוד מקום להגיע אליו-אחרי הודו מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? יש רק ערוץ 1 ו-2, אידאולוגיה. אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? אמא שלי קצת השתפרה בשנתיים האחרונות.. בנית סוכה? לא, שנה הבאה תהיה סוכה. אנרכו-סוציאליסטית? מה זה ? לסבית גאה? אוהב נשים - אז כניראה כן. ראית סרט משובח? אוברדרפט, לא רואים סרטים
מתנדבת איפשהו? משטרת התנועה, בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? תמיד רציתי, עכשיו אני אפסיק מיד: למה זה נורא כיף !!

orengolan

New member
אני

הנה כמה פרטים עלי: יש לי נטייה לגרגר בהנאה ולעשות פרצופים טפשיים כשאני נתקל בכלב. אני חולה עליהם. היה לי קוקר ספנייל מעורב עם סאטר אירי. אחרי שהוא נדרס קניתי כלב זהה, שסבל מ- ADHA (הפרעות קשב והיפראקטיביות). יום אחד הוא נעלם! אם מישהי רואה במקרה קוקר בצבע דבש שדוהר אחרי הזנב של עצמו בלולאות אינוספיות – שתעדכן אותי, אשמח לשמוע שהוא עדיין מלא מרץ וחיוניות. לגבי ילדים, אני מת עליהם בדיוק כמו שאני אוהב כלבים – מסקרנים ומלאי חיים, אבל לא בא לי לגדל אותם או להתעסק איתם כול היום. אני מגלה כול מיני תחביבים חדשים וחופר בהם לעומק. אחד מהם הוא תזונה- בניגוד לרוב חברות (וכמובן גם חברי) הפורום אני חובב של בשר. לא כי אני מת על בשר. זה המקור הכי טוב לחלבון מלא. מה גם שבשבוע שעבר קיבלתי חיזוק גם מדוקטור אטקינס המנוח (בערוץ 8) – חוקרים בריטים משועממים הוכיחו את נכונות הדיאטה שלו, שכוללת בעיקר חלבונים ושומנים. אפרופו תזונה, למי שלא ראה את 'super size me' - מומלץ בחום. במהלך התואר (במדעי המחשב) גיליתי תחביב חדש - בגדים. החלטתי שאהיה מעצב אופנה. אחותי לקחה את זה קשה "אמא, אני חושבת שהבן שלך הומו" "אפשר לחשוב שכול מי שחושב על עיצוב בגדים הוא הומו" התגוננתי. (בינינו, נראה לי שהיא צודקת. אני באמת לא מכיר מעצבים סטרייטים) אחרי קורס קצר (ששיאו היה חולצה קצרה עם סקוטש באזור הכתף, שניתן לחבר אליו צעיף), הבנתי שאוסיף את נושא העיצוב למאגר התחביבים הביזאריים שלי, ולא כקריירה. בדומה לאורביט ירוק ולקרניטי גם אני משוגע לספורט. כבר בצבא הייתי עוף מוזר - ממש נהנתי בבוחן בר-אור (למי ששכחה, מדובר באלפיים, מתח ובטן) אבל כבר חודשיים שאני לא עושה שום פעילות כי אני פשוט לא יכול - יש לי דלקת בכתף כתוצאה מאימון יתר במכון, גנבו לי את הרולר (1000 שקל בניו-יורק. דיכאון) והתחלתי עבודה חדשה ותובענית (וגם טובענית) וממש לפני שאסיים, אני רוצה לחזק את דברי גאטו נגרו לגבי אופנועים. יש לי אופנוע, כי אני לא מסוגל לעמוד בפקקים. מעדיף יעילות על פני בטיחות. לדעתי לנסוע ברכב זה בדיוק כמו לקנות קרטון ביצים ולשים בו רק ביצה אחת – תופס מקום ומרגיז! אולי תפתחי פורום נוסף – אופנועניות שלא רוצות ילדים?

../images/Emo61.gif

גם לי יש נטייה לגרגר בהנאה ולעשות פרצופים טפשיים, אבל אצלי זה ספונטני לגמרי. לפעמים אפילו החתולות שלי מסתכלות עלי במבט של 'מה היא חושבת שהיא עושה לעזאזל?' גם אני לא מכירה מעצבים סטרייטים, אבל זוגי אוהב לעשות תכשיטים - זה נחשב? נראה לי שאם זה רק תחביב בשבילך מותר לך להיות סטרייט
מה זאת עבודה טובענית? ממש בים או שזו רק מטאפאורה? לגבי אופנועים, אני אישית כן מנסה לרכב בביטחון (אמרתי מנסה). הסיבה היא גם פקקים אבל לא רק - מגיל 16 אני רוצה (ראיתי סוזוקי 750R ונישבתי סופית). אוהבת לרכב גם בסופ"ש וטיולים ארוכים. אופנועניות שלא רוצות ילדים? נראה לי שלא יהיה רייטינג - חברה אופנוענית שלי כבר צמודה לתינוק בן שנה ואחת אחרת מתנפחת בימים אלה ממש. ואני מדברת על אופנועניות רציניות ביותר - כאלה שנותנות לאופנוענים להריח להן את האגזוז!

n oy

New member
כמה תשובות ממני ../images/Emo9.gif

אומנם לא כתבתי פה הרבה זמן מפאת חוסר זמן. אך אני קוראת כל יום את מה שנכתב. מי את? נוי.
איפה את גרה? בניו יורק.
עם בן זוגי.
במה עוסקת? סוכנת נסיעות.
מגדלת כלב.
חילונית.
לא אוהבת הגדרות פולטיות. אך אפשר לומר שאני בעד כולם. תנו לחיות לחיות. מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? לא מאמינה באלוהים.
צימחונית? לא במיוחד. אבל לא אוהבת בשר דגים וכדומה. (סושי זה טעים)
כבר קראת הארי פוטר? כן.
לא לובשת עור מטעמי מצפון? לובשת כן. ( מה זה מצפון?)
מה מעניין אותי? הכל. וכלום.
חברותית ובעלת הומור שחור? חברותית עם מי שטוב לי איתו. וידידותית עם כל השאר. (מאוד סנובית אבל. ובן זוגי עובד עלי כבר 3 שנים ל"נרמל" אותי. לא כל כך הצליח לו) יש לי הומור שחור מידי פעם.
מה קוראת? הכל בכל מכל כל.( אפילו תוויות של משחות נעליים)
פעילה פוליטית? לא.
עושה גרפיטי על גשרים עיליים? לא. אבל עושה גרפיטי על ניירות פקס כשמשעמם לי בעבודה.
הופכת לזאב בלילות ירח מלא? מיאוווווווווווווו
אוהבת את החורף? רק בחורף אני חיה. וכמה שיותר שלג יותר טוב.ורצוי.
מעדיפה נירות ריחניים? כן אבל לא ווניל.
רוצה להיות אשת קריירה? כן.
נוודית עם מקטרת? לא. ( אני איסטניסטית)
הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? למה לכל הרוחות. הם בעדינו לא נגדינו. חובבת מדע בדיוני סוכריות קופצות? מדע בדיוני- לא. סוכריות קופצות-כן. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים כשמדברת בטלפון? אני כל היום מדברת בטלפון בגלל שזה העבודה שלי. ואני ממלאת חורים סדרתית. שזה אומר שאני מציירת משהו ואז ממלאה את כל הציור.
רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? בשמחה.
סרבנית גיוס? לא!
שואפת לסגור את האובר דראפט ושיהיה שלום עולמי? אין לי אובר דראפט כי אני שונאתתתתתתת בנקים. ושלום עולמי? זה רק יעשה לעולם שלנו יותר טוב. אז למה לא לנסות להשפיע?
חושבת שאין כמו פאריס בעולם? כן אני חושבת שאין עוד מדינה מפגרת כמו פאריס בעולם ששונאת את עצמה. וגם תיירים. אפילו שאני מאוד נהניתי. זה לא נותן חשק לחזור שוב.
מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופארנוס? לא מכורה לכלום. פעם הייתי מכורה לשוקולד אבל גם על זה עבדתי. אני אוהבת מאוד לאכול לחמניה עם שומשום ובננה.
סופראנוס לא ראיתי פעם אחת בחיים שלי. אני לא מבזבזת זמן שאין לי, על דברים כגון זה.
אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? תמיד. וטוב שיש אוקינוס בינינו.
בנית סוכה? לא. מייק- בן זוגי בנה 2 סוכות. אחד לדודים אחת לחברים. אנרכו- סוציאליסיטית? מה זה?
לסבית גאה? לא.
ראית סרט משובח? כן ראיתי הרבה. ואם אתם רוצים אני יכולה להביא כל סוף שבוע את רשימת הסרטים שראיתי במשך השבוע.
מתנדבת איפה שהוא? לא כרגע.
בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? לא. אבל קניתי נעל שפיץ אדומה עם עקב גבוה. ויש על זה כיתוב באותיות לבנות. זה מאוד מאוד סקסי.
עכשיו אני אפסיק מיד. גמני יפסיק מיד לפני שהמוח שלי יתפוצצ מרוב לחשוב.
שיהיה לנו חיים נעימים וטובים. וחג סוכות שמייח.
אצלי עכשיו יש סופה ויורד מבול.
נוי.

n oy

New member
ועוד קצת../images/Emo140.gif

אני אהיה בת 21 באוקטובר. בארצות הברית זה הגיל שנהיים חוקיים. כשגרתי בישראל חיכיתי להיות בת 18. בסופו של דבר 18 עשיתי באמריקה. ועכשיו הייתי צריכה לחכות עד 21. אבל גם זה מגיע עוד שבוע. אני לא אוהבת לעשות דברים שלא כחוק. לכן אני שמחה שאני בת 21. מבינתוש? אני ציפור לילה. וזה מאוד מאוד קשה לי ככה לחיות. אני עובדת קשה בימים, כשמגיע הערב אני עייפה לשעה. אך אחרי זה אני נהיית ערנית שוב. ולא יכולה לישון. כך שאפשר לומר שרוב הלילות שלי עיוורים מרוב שהם לבנים. (האם זה אומר שאני חיה את חיי מתוך מצבי שינה עירניים?) אוהבת מאוד מוזיקה. זה החיים שלי. זה יותר מאוויר לנשימה. אני בטוחה שאם לא היה מוזיקה בעולם לא הייתי שורדת עד היום. למדתי לנגן על גיטרה ואני מנגנת כבר קרוב ל6 שנים. לימדתי את עצמי לנגן על פסנתר. אבל הפסקתי כי לא היה לי זמן כל כך. שונאתתתתתתתת לבשל. כי אני לא אוהבת לאכול. אני לא יכולה להריח ריח של אוכל. קל וחומר של בישול. בדרך כלל אני אוכלת פעם ביום איזה לחמניה. או כלום. מידי פעם מייק מצליח לדחוף לי לפה בשר כשאני לא "שמה לב"(אני לא בתת תזונה!!!) מייק לעומתי מאוד אוהב לבשל וגם עושה את זה מצויין. אוהבת מאוד סרטים. ממוצע אני רואה 3 סרטים בשבוע. בדרך כלל ווידאו. וממוצע פעם בשבועיים אני הולכת לקולנוע. שמות של סרטים אני לא זוכרת כל כך בגלל שאני רואה כל כך הרבה. אבל כמו שאמרתי אני אשמח לתת כל שבוע את הרשימה שראיתי. ממש אבל ממש ממש לא סובלת אנשים שמעשנים. אני מסוגלת לקום וללכת מכל מקום שהוא. בכל זמן שהוא אם יש במקום משהו שמעשן. ולא משנה מה מעשנים. ואני מריחה מקילומטרים ריח של עישון.אי אפשר לעבוד עלי. מייק בן זוגי היקר והאהוב. הפסיק לעשן בשניה שהוא הכיר אותי ושמע שאני לא סובלת מעשנים. זה עושה אותו לנגמל 3 וחצי שנים. יש לי תואר באיפור. אני מאוד אוהבת איפור ולאפר. אבל יש לי איזה שהיא בעיה. שאני לא יכולה לעשות דבר שאני לא יודעת שהוא יצא מאה אחוז מושלם. לכן אני לא עוסקת באיפור כי אני לא מספיק בטוחה בעצמי. אני מנסה לעבוד על עצמי ולא כל כך מצליח לי. למשהו יש עיצה? ולסיום. אני שונאת! בלגאן ורעש. מקווה שלא שעיממתי אותכן/ם. היה כיף לשתף. מה שאני לא עושה בדרך כלל. נוי.

efroch99

New member
לא שיעממת!

אשמח לנושא רשימת הסרטים, ואת יכולה להוסיף גם בלוחות (יש שם כמה סרטים שאני רשמתי כבר)
איזה מוזיקה את אוהבת?
ניו-יורק זה לא אמור להיות מקום עם חוקים דרקוניים נגד מעשנים? אז איפה את בכל זאת נתקלת בהם?

orengolan

New member
יש לי תחושה שיש לך OCD..

תקני אותי אם אני טועה. (obsessive compulsive disorder)

barak001

New member
...

בין אם זה OCD או פשוט פרפקציוניזם (לא יודע איפה עובר הגבול), נראה לי שזה חבל לא לעסוק במה שאת אוהבת וטובה בו בגלל מחסומים פסיכולוגיים שהם לא כ"כ אובייקטיבים. אני די מזדהה עם הסיטואציה...

למעלה