שרשור היכרות לימות החגים

t32

New member
כאילו

שאנחנו חושבות ביחד
אכן לזה התכוונתי אבל שיראל עדיין לא מצאתי הרבה שותפים לדרך. כאן מקובעים על רעיון הזוגות- כמו בתיבת נוח.

gertrude

New member
../images/Emo13.gif באמת מוזר

אני חושבת שזה רעיון שלא פחות נכון מכל גרסא מקובלת אחרת של חיים משותפים (כלומר הגיונית לא פחות ואולי יותר מזוגיות סטרייטית, לסבית, חד-הורית, חמולה, ללא ילדים וכדומה). זה פשוט עניין של אופי, יש מי שמתאים לו כך ויש מי שהיה מעדיף אחרת, לו רק היה שומע על האופציה. תמיד הפתיע אותי שהאופציה הפולימרית לא מקובלת כמו שאר האופציות האלטרנטיביות (בדיוק כמו שלא ברור לי איך חיים נטולי ילדים לא נפוצים כמו זוגיות חד-מינית למשל - מיעוט לגיטימי).

gertrude

New member
את יודעת

שנים הייתי בטוחה שאני המצאתי את הרעיון הזה... הייתי כל כך מופתעת ושמחה כשהסתבר לי שלא כך הוא...

גם אני חשבתי ברצינות על האופציה הזו

בתקופה מסויימת בחיי. לצערי, באותה תקופה לא היה לי מישהו שיכולתי לדבר איתו/ה על זה. פחדתי שילעגו לי, ושמרתי את הרעיון לעצמי. היום זה כבר לא רלונטי - יש לי שותף אחד לחיים, והוא מתאים לי כמו כפפה. כבר חייתי בכל מני צורות של מגורים משותפים (מעונות סטודנטים למשל), ואני כבר לא בטוחה כל כך לגבי הרעיון. מה שכן, הבית שלנו הוא "בית פתוח" - יש לנו חדר "ריק" עם מיטה נוספת וכבר הרבה מהחבר'ה למדו שאפשר להשאר אצלינו ללילה או יותר. בדרך כלל אפילו ללא כל התראה. אני שמחה שהם באים, וזה כל פעם כיף לי מחדש לארח מישהו.

טל קר

New member
ענבל עשתה לי חשק לענות...

בעקרון אני גרה בחיפה עם שותפה ושני חתולים, אבל כרגע אני מחלימה מניתוח ומוגבלת בפעילויותי כך שכלואה בדירת ההורים לפחות לעוד שבועיים. אני סטודנטית לתואר שני בעבודה סוציאלית, בתוכנית השלמות של מסלול ישיר ויש לי תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב (תואר ראשון בחינוך וניהול). אני מתפרנסת בדוחק כעוזרת מחקר ועוזרת הוראה (על מי אני עובדת, זה לא יוצא הרבה, אני נסמכת עדין למרבה הבושה על ההורים, על שאריות של חסכונות מתקופות טובות יותר ועל הלוואות מהבנק). מגדלת שני חתולים נפלאים (חתול וחתולה, כבני ארבע) אבל לא ראיתי אותם שבועות וזה קורע את ליבי (כשלושה שבועות בביה"ח, ועוד שלושה שבועות של החלמה בבית, שמהם עברתי ארבעה ימים, השותפה מטפלת בהם ואני מתגעגעת אבל לא יכולה עוד לבקר) חילונית ואתאיסטית, שמאלנית ומה פתאום שינוי, הם נראים לי מפלגה שממש לא בכיוון של השינויים שאני רוצה בהם. לסביות שחורות יכולות להיות אלוהיות אבל הן לא אלוהים. טבעונית. קראתי את כל הארי פוטר. לא לובשת עור מטעמי מצפון. אנשים זה מה שהכי מענין אותי, חתולים במקום השני, ספרים במקום השלישי. חברותית למי שמוצא/ת חן בעיני, סימתי לקרוא עכשיו את 'עזאזל' של בוריס אקונין, ומתכוונת עד אמצע השבוע לקרוא את 'מעבר לעוצמה' של מרילין פרנץ', שאמור להיות על תולדות הפטריארכיה, וספר של הטרילוגיה הבאה של רובין הוב (שניהם כבר בבית, מושאלים מהספריה, מחכים). בעבר הייתי הרבה יותר פעילה פוליטית (זה תלוי בזמן הפנוי שיש לי בניכוי לימודים ועבודה) כיום מסתפקת בישום על עצמי + הפצת המסרים שמאמינה בהם פנים מול פנים ובפורומים (מנהלת את פורום פמיניזם ומעמד האשה כבר כמה שנים) + הפגנות לעיתים רחוקות. פעם הייתי מתנדבת המון בקו לעובד. לא עושה גרפיטי (אבל אוהבת לראות אד באסטינג), שואפת לסגור את האוברדראפט תפור עלי בדיוק, אבל לא הולך להשתנות בקרוב. עד האשפוז הייתי רואה כשעתיים טלויזיה בשבוע. עכשיו התמכרתי לתוכנית יומית, אבל עם החזרה לחיפה זה יפסק כי אין לי כבלים. אולי אין כמו פאריס בעולם אבל עד שיהיה לי ממון לנסוע יש מספיק זמן לבנות פאריס חדשה, גם אם היא לא נבנית ביום אחד. אני לסבית רק יום אחד בשנה ובשאר הזמן מעדיפה גברים, אבל הומו/לסבופילית וטרנספילית ומוצאת ענין רב בקוויריות. אמא שלי עולה לי על העצבים, וזה שאני תקועה בבית אחרי שנים של מגורים מחוץ לבית לא תורם. לא מכורה לשום סוג של אוכל, אבל חובבת מאוד אוכל טבעוני מושקע שמכיל טופו (עם זאת לא מכינה כזה).

SaraGubits

New member
ואני

מי את
אני שרה איפה את גרה? אי שם בניו ג'רסי עם ההורים? עם חבר/ה? לא, אני גרה עם בעלי ו2 הילדים
במה את עוסקת? בייבי סיטר שומרת על תינוקות בכייניים וצרחנים כדי שאמהות יוכלו לצאת להגשים את עצמן בקריירה (כן אני רצינית) וגם אופה עוגיות ומוכרת לחנויות טבע. גם כן הולכת לקראטה להתכונן למבחן החגורה שחורה סטודנטית? למדת? לומדת על רפואה טבעית דרך האינטרנט מגדלת חתולים? כלבים? מגדלת 20 תוכים ןקוקטייל חילונית? שמאלנית? בודהיסטית משינוי? דתיה אבל לא חרדית יותר מדי מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? אני מאמינה שהוא ישות שכוללת את הכל צימחונית? לא. אוכלת בשר בקר וכבש ועופות כבר קראת הארי פוטר? כן ואהבתי את זה אפילו שזה בזבוז זמן
לא לובשת עור מטעמי מצפון? לא לובשת עור מטעמי נוחיות וכסף. ו.. אה יש לי נעלי עור מה מעניין אותך? אנשים שונים עם דיעות שונות, בריאות טבעית, לידה טבעית, חיי טבע, גידול אוכל, אומנויות לחימה, פילוסופיות מתרבויות שונות.. ועוד המון דברים חברותית ובעלת הומור שחור? כן ולגבי ההומור השחור, לפעמים כן ולפעמים לא מצליח לי מה את קוראת? חומר על רפואה טבעית, לידות טבעיות, פילוסופיות, סיפרי בישול, היסטוריה, חינוך ילדים, מדע בדיוני... פעילה פוליטית? לא מאמינה בפוליטיים למיניהם, מתרחקת מהם כמו מאש עושה גרפיטי על גשרים עיליים? לא, למה שאזהם את הסביבה? הופכת לזאב בלילות ירח מלא? כן!! אוהבת את החורף? כן!! והשלג!! מעדיפה נרות ריחניים? כן! רוצה להיות אשת קריירה? לא. זאת עבדות לקפיטליזם. נוודית עם מקטרת? נוודית אבל לא עם מקטרת הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? לא מפגינה! שהם יעשו את העבודה השחורה חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? חובבת מדע בדיוני. לא סוכריות ולא קופצות. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? מציירת פרצופים רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? כן!! סרבנית גיוס? כן. מה שאהיה בשר תותחים לממשלה הרקובה? שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? כן! חושבת שאין כמו פאריס בעולם? פאריס מלאת מוסלמים. לא תודה. מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? מכורה לשוקולד! אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? כן. היא פולניה אמיתית (והמבין יבין) בנית סוכה? לא. אבל קישטתי סוכות אנרכו-סוציאליסטית? כן, משהו כזה לסבית גאה? סטריטית ראית סרט משובח? מלחמת הכוכבים. האם זה נחשב? מתנדבת איפשהו? במוסד לילדים פגועי מוח בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? בעלי קנה באומן כיפת צמר לבנה עם אותיות שחורות: נ נח נחמן מאומן ויש לזה פונפון קטן

efroch99

New member
../images/Emo118.gif גם אני

חייבת להודות, השאלות שלך מאוד עושות חשק לענות עליהן. מי את?
אפרוח (אגב זה נהגה EF + רוך) איפה את גרה?
במושב בשרון עם ההורים?
עם בן זוגי מזה עשר שנים במה את עוסקת?
מהנדסת שעוסקת בשיווק סטודנטית?
ברוך השם(אופס סורי) התקופה המקוללת הזאת עברה למדת?
כאמור כן מגדלת חתולים?
שלושה כלבים?
שתיים חילונית?
through and through שמאלנית?
תמיד הייתי באופן מסורתי... בשנים האחרונות (4) הרמתי ידיים מלנסות להבין או להתיימר לדעת מה נכון פה במדינה צימחונית? הייתי.... נשברתי. כבר קראת הארי פוטר?
לא! גרטרוד אני גם חושבת כמו שאת חשבת... ובסוף כשהסכמתי לנסות לא התחברתי! באמת יש ספרי מד"ב שהרבה יותר דיברו אליי לא לובשת עור מטעמי מצפון?
לובשת מה מעניין אותך?
תחביבים כרגע - שפות, קדרות, ספורט חברותית ובעלת הומור שחור?
אני חושבת שהפכתי להיות חברותית... הומור שחור כן מה את קוראת?
בדיוק סיימתי ספר פרוזה מאוד לא מרשים בגרמנית, . פעילה פוליטית?
לא אוהבת את החורף?
מאוד וגם את הקיץ מאוד מעדיפה נרות ריחניים?
מעדיפה על מה? אוהבת נרות מאוד רוצה להיות אשת קריירה?
נראה לי שיש לי קריירה, אבל זה לא מגדיר אותי, וזה גם לא בסדר עדיפות שלי. אני תוחמת את העבודה ומשתדלת לא לתת לה לפלוש לזמני הפרטי. כן חשוב לי להצליח מבחינה מקצועית ולהתקדם נוודית עם מקטרת?
פפפפףף לא, ולא מעשנת חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות?
מדע בדיוני כן, למרות שמזמן לא קראתי, אבל סרטי מד"ב טובים מאוד אוהבת! אגב מישהו זוכר את הסדרה the twilight zone? הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון?
לרוב אני סתם מחרבשת מילים ומספרים שעולים במהלך השיחה רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה?
חולמת על חוות זאבים, או חוות חיות נטושות, אבל קומונה - אין סיכוי. מספיק קשה לחלוק את החיים עם אדם אחד סרבנית גיוס?
האמת ניסיתי להשתחרר על רקע אידיולוגי... אבל ברגע האחרון החלטתי כן להתגייס שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי?
טוב, למה לא חושבת שאין כמו פאריס בעולם?
לא אוהבת את פאריז. מעדיפה הרבה מאוד ערים בגרמניה על פניה (אבל לא את ברלין). מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס?
שוקולד, שוקולד!!! כל דבר עם שוקולד. לא רואה סופראנוס אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים?
אמא שלי לרוב נהדרת בנית סוכה?
לא אנרכו-סוציאליסטית?
לא יודעת, אז כנראה שלא לסבית גאה?
לא ראית סרט משובח?
כן, אבל גם יותר מדי גרועים.. מתנדבת איפשהו?
מתכוונת להתחיל ביום שני בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן?
בדיוק קניתי כל מיני צמחים חדשים לגינה שלי עכשיו אני אפסיק מיד.
גם אני.

Aisha

New member
מי אני

אישית משתדלת להמנע מפוליטיקה אבל מאמימה שלכל אדן מגיע כבוד באש הוא אדם כל עוד הוא נותן לי כבוד (זה הדדי). אני שמואלנית אם כבר חברה באירגוני שמירת טבע כמו WWF ו greepaece knru,למרות שאני לא מלטנטית. מתנדבת באירגוני נוער. זהו בערך

קספיאן

New member
טוב, אז גם אני

מי אתה? גיל איפה את גרה? בב"ש עם ההורים? לא עם חבר/ה? לא, אין לי חברה במה אתה עוסק? סטודנט סטודנט? כן, כמו שכתבתי למדת? כן, שני תארים, עכשיו עוד אחד מגדל חתולים? אצל ההורים כלבים? אצל ההורים, רק בגללם אני משתדל לחזור כמה שיותר לבקר. חילוני? אתאיסט שמאלני? לא מתעסק בפוליטיקה בודהיסטי משינוי? מה זה אומר? מאמין שאלוהים הוא לסבית שחורה? לא מאמין באלילים. צימחוני? ממש לא כבר קראת הארי פוטר? כן לא לובש עור מטעמי מצפון? לובש מאותם טעמים מה מעניין אותך? ביולוגיה חברותי ובעל הומור שחור? חברותי לא, אבל אוהב הומור שחור. מה אתה קורא? כרגע? המרדף אחרי אוקטובר האדום, באנגלית כמובן. פעיל פוליטית? ממש ממש לא. עושה גרפיטי על גשרים עיליים? לא עושה גרפיטי על שום דבר הופך לזאב בלילות ירח מלא? לא, אני חי במציאות, לא באגדות אוהב את החורף? מאוד. מעדיף נרות ריחניים? לא, אני גבר רוצה להיות איש קריירה? פעם כן, היום לא נווד עם מקטרת? לא הולך מכות עם שוטרים בהפגנות? לא הולך להפגנות חובב מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? מדע בדיוני כן הכי אוהב לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? לא, אני גבר רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? ממש לא סרבן גיוס? כן, אבל בכל זאת שירתתי 3 שנים. חושב שאין כמו פאריס בעולם? כן, וטוב שכך מכור לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? לא ולא אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? רוב הזמן בנית סוכה? לא אנרכו-סוציאליסטית? כל כך לא, שזה לא יאמן. לסבית גאה? הממ, אני אוהב נשים, זה נחשב? ראית סרט משובח? כן, הרבה. מתנדב איפשהו? לא בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? פעם שלישית, לא, אני גבר.

קספיאן

New member
כן

כלומר מאמין שאם הורגים חיה בשביל לאכול אותה, מן הראוי שננצל את כל שאר חלקיה. וב"ש זו באר שבע, שם אני לומד.

karnity

New member
"מי אני?"...../images/Emo68.gif

גרה עם בן זוגי האהוב בחיפה ( לו נישאתי שנישואים אזרחיים בלאס-וגאס ובחתונה רפורמית על חוף הים) אבל מעדיפים לגור בסן-פרנסיסקו... העיר הכי יפה בעולם! שדווקא מאד דומה לחיפה מבחינה גיאוגרפית אבל הרבה יותר צבעונית וססגונית מבחינת הארכיטקטורה ובעיקר מבחינת הנוף האנושי... גם לא היינו מתנגדים לגור באוסטרליה ... שם יש חופים מדהימים לגלישת רוח.. שזה התחביב העיקרי של אהובי והתחביב החדש והמלהיב שלי... זה כיף בלתי רגיל! בחורף אנחנו נוסעים לחופשת סקי באלפים ומשתדלים להגיע לחרמון לגלוש סנו-בורד כמה שיותר...מכורים לים ולשלג! בעבר, למדתי מדעי המדינה ולימודים רב-תחומיים באוניברסיטה (עם דגש על היסטוריה ופילוסופיה..)ואני מקווה בעתיד לעשות תואר שני בלימודי מגדר..פמיניסטית נלהבת ובימים אלה מסיימת קורס מתנדבות במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית. אני לא צמחונית כרגע, לצערי... אני חושבת ששימוש בבע"ח לצורכי לבוש ואכילה הוא נוראי... אבל, מודה ומתוודה, שבעצמי חוטאת... מקווה לחזור לתלם בזמן הקרוב... אני אתאיסטית, למרות שאני יודעת שמבחינה לוגית הוכח קיומו של אלוהים.. קריירה במובן ה"קלאסי" שלה ממש לא מעניין אותי... אני מתעבת אחריות, יש לי בעיה מאד רצינית עם קבלת מרות וסמכות וגם ההפך...ואני סולדת מארגונים מדרגיים... אז אני בדרך לעיסוק עצמאי בתחום המחול המזרחי... אני מלמדת ריקודי בטן וגם מופיעה... אני קוראת אך לא מספיק כפי שהייתי רוצה...(לגבי ספרים אהובים... - יש המלצות ב"לוחות" של הפורום..)..וברור שקראתי הארי פוטר!!! חובבת TV .. דברים כגון: חוק וסדר, CSI, הבית הלבן, הכי גאים שיש, שנות ה-70, voyager ועוד... כשאני מדברת בטלפון אני נוהגת לשרבט... אבל תוכן השרבוט תלוי באדם עימו אני משוחחת ובתוכן השיחה... אוהבת את כל העונות...אבל בעיקר את הסתיו... החורף...האביב...הקיץ... אה, כן... אני ממש החלטית.. טוב, זהו בנתיים - עכשיו הולכת לראות ב DVD את העונה ה-8 של "חברים"... לילה טוב!

habubnik

New member
טוב, סימפטום העדר...גם אני עונה :)

מי את? אני חבובניק. איפה את גרה? ר"ג עם בן זוגי והמשפחה שלו. יש לי עסק מהבית לשירותי משרד (הקלדות ותרגומים בעיקר), ואני לומדת פרסום. יש לנו בבית כלב (לא שלי) ו-2 נסיכות קטנות וחתוליות שלי! חילונית? לא יודעת...אני משהו בין חילונית למסורתית. שמאלנית? - שונאת פוליטיקה בדם. הדיעות תלויות גם ככה בנושא שעליו מדובר. מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? מאמינה בו, אבל לא יצרתי לו פרצוף. צימחונית? מסיבות רפואיות (אבל לא רק), אני לא. למרות שויתרתי כבר על כמה מרכיבים בשריים... כבר קראת הארי פוטר? התחלתי לפני כמה שנים, לא תפס אותי בכלל. לא לובשת עור מטעמי מצפון? לא לובשת עור, אלא אם הוא סינתטי. מה מעניין אותי? זו שאלה שרק בשבילה צריך אשכול שלם. חברותית ובעלת הומור שחור? כן לשניהם. מה את קוראת? אני המעריצה מספר אחד בארץ של סטיבן קינג. פעילה פוליטית? לא. איכס. עושה גרפיטי על גשרים עיליים? כשרון הציור שלי הוא פשע בפני עצמו. הופכת לזאב בלילות ירח מלא? הלוואי. אוהבת את החורף? לא... מעדיפה נרות ריחניים? עבר לי הדחף הנקבי הזה לנרות. רוצה להיות אשת קריירה? פעם חשבתי שכן, אבל לאחרונה אני מתחילה לשקול את זה שוב. נוודית עם מקטרת? לא תודה. זה עושה שיניים שחורות. הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? לא מאמינה בהפגנות חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? חולה, מטורפת על מד"ב!!! (סוכריות קופצות זה סבבה) הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? אני משרבטת בטירוף, אבל לא לבבות. בעיקר צורות גיאומטריות שאותן אני אחרי זה ממלאה. רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? לא אוהבת אוכל אורגני. סרבנית גיוס? ממש לא. שירות מלא. שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? אני לא יודעת מה יותר חסר סיכוי מהשניים :) חושבת שאין כמו פאריס בעולם? לא. מעדיפה את ג'מייקה או מקומות אחרים. מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? עוגיות זה רוגעלך או פחזניות. ואני ממש לא אוהבת את הסופראנוס. אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? תמיד, מאז ומעולם. בנית סוכה? לא קוראים לי שלומית. אנרכו-סוציאליסטית? אני לא ממש בטוחה מה זה אומר, אז כנראה שלא. לסבית גאה? כמה מביש...אני סטרייטית. ראית סרט משובח? ראיתי המון. סרטים זו מחלה שלי. מתנדבת איפשהו? כיום לא. בעבר ב SOS תנו לחיות לחיות. בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? לא בחורה של כובעים (וגם לא כובעונים). העיקר אני שמחה שלא ביקשת לכתוב 3 תכונות טובות ו-3 תכונות רעות... :)

prizman

New member
אני קורא שוב את השאלות

ופתאום הבנתי שאני בעצם לסבי גאה.

Kalla

New member
אז ככה:

מי את? אישה. איפה את גרה? ליד חיפה. עם הבעל והילדים. במה את עוסקת? סטודנטית לתואר שני, מתרגמת, מגדלת 2 חתולים. חילונית, לא שמאלנית (וגם לא ממש ימנית) ולא בודהיסטית משינוי (אם כי מסכימה להרבה מהמצע שלהם), לא מאמינה באלוהים, לא צימחונית, את הארי פוטר דווקא לא קראתי אך הבן שלי כן, לא לובשת עור כי זה יקר, מעניינים אותי המון דברים, אך העיקריים: ספרים, טיולים, משחקי תפקידים, משחקי מחשב מסוימים, בעלי חיים מסוימים. חברותית ובעלת הומור שחור. קוראת הכל, בעיקר באנגלית ובעברית. לא פעילה פוליטית. לא עושה גרפיטי על גשרים עיליים. הופכת לזאב בלילות ירח מלא - לפעמים. לא אוהבת את החורף בארץ, רק באירופה. נרות ריחניים - נחמד אך לא ביג דיל. רוצה להיות אשת קריירה - כן, וגם מנסה להיות. נוודית עם מקטרת - אוהבת לנדוד אך לא סובלת עישון מכל סוג. הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות - לא, כי לא משתתפת בהפגנות. חובבת מדע-בדיוני - כן וסוכריות קופצות - לא. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון - לא אוהבת לבבות. רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה - לא. סרבנית גיוס - לא. שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי - מי לא (אך מאמינה שסיכוי שמשהו מזה יקרה שואף ל-0)? חושבת שאין כמו פאריס בעולם - דווקא יש מקומות שקרובים יותר ללבי למרות שפריס מדהימה. מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס - לא לשניהם, רק לצעירים חסרי מנוח, הדבר היחיד שרואה באופן קבוע. אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים - כן, אך אני מתה עליה ומודה על העזרה העצומה שלה. בנית סוכה - אבנה השנה לילדים כי זה יהיה להם נחמד. אנרכו-סוציאליסטית - לא, אין לי הגדרה פוליטית לעצמי, סתם מנסה להיות הגיונית ולא קיצונית. לסבית גאה - לא, אם כי גאה בעצמי ובמשפחתי. ראית סרט משובח - כמה וכמה. מתנדבת איפשהו - לא, רק תורמת. בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן - לא סובלת כובעים. אולי לבת שלי התינוקת.

gertrude

New member
אני

בת 27, ירושלמית מאז ומתמיד, סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה לניהול וסוציולוגיה (בשאיפה להיות יועצת ארגונית כשאגדל), נהנית מאד מרוב הקורסים, סרבנית מצפון (עשיתי שרות קהילתי עם הומלסים וילדים ממשפחות מוחלשות), צמחונית מאז גיל 12, לא לובשת עור, מחרימה חברות שעושות ניסויים בבעלי חיים, לא מעשנת כבר שלושה חודשים, נשואה שנתיים וכמה חודשים לאיש שאני אוהבת, מגדלת אתו שני כלבים (שניהם ניורוטים, כל אחד בדרכו המיוחדת והמקסימה), כרגע בשנת חופש מעבודה, אך בדרך כלל עובדת בארגוני זכויות אדם (העוסקים בזכויות הפלסטינים בשטחים הכבושים, אני עסקתי בעיקר בבעיות במחסומים – אלימות, שוחד, הטרדה מינית, עיכובים ממושכים, החרמת חפצים וכדומה), גרתי שנה בפאריס, לפני ארבע שנים, ומאז אני מנסה להיזכר למה חזרתי, עד שהתחלתי ללמוד (בסיבוב הזה, היו כמה סיבובים כושלים לפני כן) הייתי בעיקר פעילה פוליטית (אני אנרכו-סוציאליסטית, למרות הנטייה הבורגנית) בנושאים הקשורים לזכויות אדם, זכויות בעלי החיים וזכויות נשים. כיום אני מתרכזת בלימודים (ובפורום הזה וקצת יעוץ לסרבניות) וזה מתאים ונכון לי לרגע זה. הורי גרושים מאז שהייתי בת 12, הייתי רוצה לשפר את הצרפתית שלי, התמכרתי לאחרונה ל"עמוק באדמה", "הסופראנוס" ו-"24" (מישהו הקליט את העונה השניה המתורגמת?). חוץ מזה חובבת חבובות, סאות'-פארק, סימפסונ'ס ופיוצ'ראמה. שומעת בעיקר מוסיקה ערבית (פיירוז) וצרפתית (אזנאבור, ברל, ברברה, להקות פאנק פוליטיות, קיטש אירוויזיוני משנות השבעים), אוהבת לקרוא, בעיקר מדע בדיוני, פנטסיה או עיון (היסטוריה, פילוסופיה אקזיסטנציאליסטית, מגדר). פמיניסטית, חברותית למדי, על אף שחברותי פנו לאחרונה לכיוונים שונים ומשונים (בעיני), כך שדי התרחקנו (אז אם יש פה ירושלמית שרוצה להיפגש לקפה, שלחי מסר פרטי), מנסה ללמוד ג'אגלינג כבר יותר מדי זמן, אתאיסטית, אוהבת את החורף (ושונאת ממש את הקיץ), החלום שלי הוא להקים חווה אוטרקית בצרפת (רצוי שהמבנה עצמו יהיה טירה זולה ומתמוטטת הדורשת שיפוץ DIY), מאמינה בסולידריות ובהגיון.

efroch99

New member
גרטרוד וקרניתי

במסגרת ההיכרות, אולי תספרו איך נוצר הפורום הזה? קראתי פעם שגרטרוד הגתה את הרעיון? האם אתן מכירות ממקודם?

למעלה