../images/Emo118.gif גם אני
חייבת להודות, השאלות שלך מאוד עושות חשק לענות עליהן. מי את?
אפרוח (אגב זה נהגה EF + רוך) איפה את גרה?
במושב בשרון עם ההורים?
עם בן זוגי מזה עשר שנים במה את עוסקת?
מהנדסת שעוסקת בשיווק סטודנטית?
ברוך השם(אופס סורי) התקופה המקוללת הזאת עברה למדת?
כאמור כן מגדלת חתולים?
שלושה כלבים?
שתיים חילונית?
through and through שמאלנית?
תמיד הייתי באופן מסורתי... בשנים האחרונות (4) הרמתי ידיים מלנסות להבין או להתיימר לדעת מה נכון פה במדינה צימחונית? הייתי.... נשברתי. כבר קראת הארי פוטר?
לא! גרטרוד אני גם חושבת כמו שאת חשבת... ובסוף כשהסכמתי לנסות לא התחברתי! באמת יש ספרי מד"ב שהרבה יותר דיברו אליי לא לובשת עור מטעמי מצפון?
לובשת מה מעניין אותך?
תחביבים כרגע - שפות, קדרות, ספורט חברותית ובעלת הומור שחור?
אני חושבת שהפכתי להיות חברותית... הומור שחור כן מה את קוראת?
בדיוק סיימתי ספר פרוזה מאוד לא מרשים בגרמנית, . פעילה פוליטית?
לא אוהבת את החורף?
מאוד וגם את הקיץ מאוד מעדיפה נרות ריחניים?
מעדיפה על מה? אוהבת נרות מאוד רוצה להיות אשת קריירה?
נראה לי שיש לי קריירה, אבל זה לא מגדיר אותי, וזה גם לא בסדר עדיפות שלי. אני תוחמת את העבודה ומשתדלת לא לתת לה לפלוש לזמני הפרטי. כן חשוב לי להצליח מבחינה מקצועית ולהתקדם נוודית עם מקטרת?
פפפפףף לא, ולא מעשנת חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות?
מדע בדיוני כן, למרות שמזמן לא קראתי, אבל סרטי מד"ב טובים מאוד אוהבת! אגב מישהו זוכר את הסדרה the twilight zone? הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון?
לרוב אני סתם מחרבשת מילים ומספרים שעולים במהלך השיחה רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה?
חולמת על חוות זאבים, או חוות חיות נטושות, אבל קומונה - אין סיכוי. מספיק קשה לחלוק את החיים עם אדם אחד סרבנית גיוס?
האמת ניסיתי להשתחרר על רקע אידיולוגי... אבל ברגע האחרון החלטתי כן להתגייס שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי?
טוב, למה לא חושבת שאין כמו פאריס בעולם?
לא אוהבת את פאריז. מעדיפה הרבה מאוד ערים בגרמניה על פניה (אבל לא את ברלין). מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס?
שוקולד, שוקולד!!! כל דבר עם שוקולד. לא רואה סופראנוס אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים?
אמא שלי לרוב נהדרת בנית סוכה?
לא אנרכו-סוציאליסטית?
לא יודעת, אז כנראה שלא לסבית גאה?
לא ראית סרט משובח?
כן, אבל גם יותר מדי גרועים.. מתנדבת איפשהו?
מתכוונת להתחיל ביום שני בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן?
בדיוק קניתי כל מיני צמחים חדשים לגינה שלי עכשיו אני אפסיק מיד.
גם אני.