שרשור הכרות

Her Circulation

New member
באמת מטרידה סדרתית

אייסה? ובכן, רב תודות על הגיבוי. אך אם להיות כן, אני מאוכזב מאוד מהלימודים, מהחוגים עצמם. כל אימת שתרצי להתנחם באי-הפרקטיות של מישהו את מוזמנת להביט בי. אני מעדיף למות מאשר "לימודים, קריירה אישה ילדים מוות."

חרטושה

New member
לא נורא, אתה עדיין צעיר.

(אני נכנסת לקטע הסבתאי שלי פה) כמה דברים: 1. גם אני חשבתי פעם ככה, אבל אז החיים קרו, שזה בדרך כלל מה שקורה בזמן שבו אתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות. אני מניחה שזה מסתדר יופי עם מה שג'ון לנון אמר פעם, שזה היה בדיוק אותו הדבר. 2. אין ספק שגם אני לא בדיוק מקור תקווה להוריי ולמנהל הבנק שלי גם יחד, שהם כולם אנשים טובים, אבל קצת מרובעים לפעמים בדרכי החשיבה שלהם. אבל טוב לי.

Her Circulation

New member
כן

אני שומע אנשים אומרים זאת כבר שנים, או רואה אנשים חושבים כך. עם זאת 25 זה לא ילד. וזה רק מתחזק. נו, נתן לך להיות סבתא.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifמוזיקה קלאסית

באמת יעפה
למרות שחוץ מהדברים שאני מנגנת והדברים המוכרים באמת באמת אני לא כזה מכירה
ולמרות שלא שאלת אותי את זה
אני אוהבת את היידן.. ולא מזמן החלטתי שגריג הוא פשוט שליטה

Her Circulation

New member
יש הרבה מלחינים

בראהמס, שופן, דבוסי, בטהובן, מוצרט, צ'ייקובסקי, באך, דבוז'ק, פורה, אלגר, ראבל, מנדלסון, ועוד תקופות- בעיקר קלאסית רומנטית עד תחילת המאה ה-20. לא אוהב מודרנית ומלבד באך ועוד כמה לא חובב בארוק.

kittycatbone

New member
מודרנית זה מגניב לאללה../images/Emo70.gif

למשל בריטן- אני חולה עליו..... (כשהייתי בגרמניה שנה שעברה ניגנו את האילימונציות שלו וזה כל כך מגניב
ננגן את זה גם בפסח
) והו
אני גם חולה על דבוסי... דבוסי מעולה

Her Circulation

New member
אתמול ראיתי סרט יפני

(שממש אהבתי) בשם "הכל אודות לילי צ'ו צ'ו" ויש שם שימוש בהרבה מאוד קטעי דבוסי. זה היה נהדר ומרגש.

Mode Designer

New member
דבוסי מלחין אגדי

דבוסי הוא המלחין האהוב עליי ובכלל אימפרסיוניזם באומנות. עד היום אני מתמוגגת לנגן את "ערבסקה" (אם אתה מכיר) שזה בערך הדבר היחידי שאני זוכרת מהרסיטל שלי לבגרות במוסיקה... אני אזכור את שם הסרט. תודה!

demeterr

New member
אני גם מאוד

מאוד אוהב את המוסיקה שלו, היא מלאה בתמונות ורגש. מכיר גם מכיר, אני שולט בכל מה שקשור לדבוסי ושופן וגם מהשאר שציינתי אני מכיר הרבה יצירות מכיוון שכפי שציינתי אני מאזין בשנים האחרונות למוסיקה קלאסית רוב הזמן. הסרט באמת מומלץ...הוא מוקרן די הרבה לאחרונה ב- YES

Mode Designer

New member
איזה כיף!!

שכחתי לציין בשרשור ההיכרות שאני רומנטיקנית חסרת תקנה (שריטה? יש שיגידו). על רקע אהבתי לכל דבר מצועף וחלומי (אבל בהחלט לא קיטשי)!! נעים לגלות שיש פה לא מעט אנשים שבאמת אוהבים את בראמס ודבוסי (ולא רק את באך, הלא רומנטי בעליל)...

Her Circulation

New member
בראהמס

אני חושב שהרקוויאם שלו הוא אחת הפסגות אליהן הגיע המין האנושי. וכמובן לא רק...הסונטות לצ'לו וכו וכו

באך הוא פשוט גאון מוזיקלי.

ונכון יש יצירות שממש לא שומעים בהם רגש. אבל יש לו אינוונציות, אני נגנתי אחת היא בטוח מוכרת לכם. ואני עכשיו מנגן גם עוד עיבוד של מלחין ישראלי לרב קולי של באך Air אתם בטוח מכירים זאת מנגינה ממש ממש מוכרת. אבל אי אפשר להגיד שהמוזיקה של באך לא מרגשת. הממ שמרגש זה חצי מרומנטי הייתי אומר:) חבר שלי מנגן כ"כ מדהים על אקורדיון את הטוקטה ופוגה המפורסמת של באך, שהוא גורם לזה להשמע כמו עוגב.

kittycatbone

New member
נשמע מגניב ביותר../images/Emo2.gif

ובקשר לאריה שאמרת שאתה מנגן, יש מצב שאתה מתכוון לזאת שיש בשיר הזה "everything's gonna be alright"? (חח, זאת הדרך היחידה שהצלחתי לגרום לנסות להבין למה אני מתכוונת
) אגב, גם אם דבוסי שליטה ביותר
זה לא אומר שבאך הוא לא טוב.. אני מאוד אוהבת את באך..... למשל אני מנגנת עכשיו עם רביעייה את הפרק הראשון באומנות הפוגה (שזה מוכר למדי...) ואני חושבת שזה פשוט יצירה מדהימה.. ממש
בכלל כל אומנות הפוגה שלו ממש ממש יפה

kittycatbone

New member
רבעיית כלי קשת זה דבר ממש יפה..

סוג של הרכב מדהים, והיצירות שיש להם מדהימות.... אבל זה גם מאוד קשה, כי זה שונה מלנגן בתזמורת או בסולו...

תודה ! מצאת לי את השריטה !

מוסיקה קלאסית זאת השריטה שלי. ולחלק התפל של ההכרות: קוראים אלי ואני מירושלים

midnite vulture

New member
היי..

אני שמוליק, בן עשרים מירושלים. חובב מוזיקה, קולנוע, ספרות, שירה, אלכוהול ופורנוגרפיה. משלים בגרויות כרגע. השריטה שלי היא באורך שני סנטימטר בערך ומקופת עיגולים קטנים. מלווה אותי כבר חמש שנים מאז ניתוח האפנדיציט.

Mode Designer

New member
על עצמי

איריס, בת 29, גרה 3 שנים בניו יורק לטובת תואר שלישי בפסיכולוגיה קלינית. עוסקת בפסיכותראפיה ובפיתוח מודל למערכות יחסים רומנטיות. תכונה בולטת: סקרנות ונכונות לפגוש את העולם, במובן הרחב של הביטוי (אנשים, תרבויות, תחומי דעת ורוח). מתעניינת בפילוסופיה וקולנוע. פעם, לפני שהשתעבדתי למוסדות אקדמיים גם ניגנתי על פסנתר וחשמלית. שריטה: נמשכת מגיל 5 לבעלי שיער ארוך בלבד. בקטע מלחיץ...

למעלה