שרשור הכרות

kittycatbone

New member
מזל טוב!!../images/Emo2.gif

בדיוק גם לידיד שלי יש יומולדת היום... אז אני אזכור את התאריך שלך!

vegetable man

New member
מזל"ט!!! ../images/Emo65.gif

ועד 120 שנים של שכרון חושים. וואי, שכחתי, אין תירוצים, לא בסדר...:/

oasisssss

New member
אמ..

אני אלה אני בת 15 מת"א.. אני מנגנת על גיטרה ומנסה ללמד את עצמי באס. מוסיקה אומנות ספרים הופעות טיולים ודברים פלצניים כאלה זה בעיקר מה שאני עושה חוץ מללמוד או לא לעשות כלום.
סריטה? חברות שלי טוענות שהטבעונות...אני חושבת שהחיבה שלי לשבלולים זה יותר מדאיג

חרטושה

New member
הרבה טבעונים יש פה.

אני בטוחה שיש קשר בין רדיוהד לבין טבעונות. לא יודעת איזה, אבל בטוח שקשר יש.
אני מקווה שכל הטבעונים, בנוסף להיותם טבעוניים, גם דואגים שלא נמות פה מזיהום האוויר וכל מה שקורה לסביבה. זה נראה לי כמו משהו שהולך טוב ביחד, טבעונות ודאגה לסביבה זאת אומרת. אנשים משובחים.

אם לא אכפת לכם (ואני משום מה בטוח

שאכפת לכם) אתם תילחמו על הסביבה ובעלי החיים ואני אשב ובצד ואנשנש גוייבות....ובשר...איך אפשר בלי הדבר הזה?.. אל תיקחו קשה... אם היו אומרים לי שהדרך היחידה לשיר כמו ת'ום יורק ולהלחין כמו רדיוהד היא להיות טבעוני...הייתי בהחלט מנסה..אבל אין הרבה סיבות אחרות. חוץ מזה - שיהיה צום קל:)

חרטושה

New member
גויבות אני דווקא אוהבת.

אין מה לעשות, אנשים חייבים לחיות עם דין וחשבון ועם ראייה למרחוק, אחרת זה לא עובד.

גויבות.. הריח../images/Emo178.gif

הריח הזה תמיד מזכיר לי את אבא שלי חוזר מהשוק ביום שישי ומתלהב כל פעם מחדש שהוא הביא גויבות.... חחח כשאני חושב על זה גויבה זה פרי מוזר... בדיוק כמו אפרסמון. נו טוב.. מחשבות לשעת לילה מאוחרת:)

חרטושה

New member
העולם מתחלק לשני חלקים:

אנשים ששונאים גויבות בטרוף ושרק הריח עושה להם רע, ואנשים שחולים על הפרי הזה ומאד אוהבים גם את הריח שלו.

kittycatbone

New member
מדברים על אפרסמון..

אני לא יכולה להפסיק לצחוק על זה שבצרפתית אפרסמון זה קקי
כבר אספתי מליוני בדיחות על זה
וגויאבות זה שליטה
אני מתה על הריח הזה
יש לנו בגינה שני עצי גויאבות, ותמיד בעונה של הגויאבות יש ריח חזק של זה, ואני כל כך אוהבת את הריח הזה
גם ריח של פיג'ויות.. (ח"ח למי שיידע מה זה הפרי הזה שאני מדברת עליו
)

Her Circulation

New member
זה פשוט מאוד

טבעונים נבדלים מצמחונים בכך שהם לא אוכלים מוצרים מן החי- מוצרי חלב וביצים. רוב הטבעונים לא קונים בכלל מוצרים שמקורם בחי- נעליים עם עור וכו.

kittycatbone

New member
דווקא אין ממש קשר בין

להיות טבעוני ללקנות נעליים עם עור וכאלה... לקנות נעליים עם עור או כל דבר עם עור וכאלה זה פשוט עניין של עקרון, בנוסף לבחירה של האוכל שלך... כלומר, אני צמחונית גאה ומנסה להמנע כמה שיותר מקניית עור וכאלה..
אבל כן, ההבדל הוא פשוט מאוד, טבעונים גם לא אוכלים חלב וביצים ועוד מוצרים שבאים מן החי (הבנתי שגם דבש?
)... קיצר- משהו שאני מבחינה אידיאולוגית ממש הייתי רוצה לעשות, אבל מבחינה מעשית אני לא חושבת שאני יכולה בלי חלב וביצים (או יותר נכון חלב
). אההה, ולא לאכול בשר זה הדבר הכי קל בעולם. הרבה יותר ממה שאתם חושבים... ואני הייתי פעם אוכל בשר "דגולה"..

Her Circulation

New member
יש קשר מקרי

מכיוון שמספר לא מבוטל של טבעונים לא קונים מוצרי עור ( יותר בהשוואה לצמחונים שלא עושים זאת) זה אכן קל לא לאכול בשר

לא לאכול בשר זה קל?!?!

יש ארגנטינאים בפורום?! ואני עוד לא בתור ארגנטינאי, אלא בתור בנאדם פשוט מן השורה אומר. בשר זה אחד הטעימים. מי יתנגד כשהוא רעב לאיזה פיתה עם פרגיות?

kittycatbone

New member
אני../images/Emo11.gif

חח הממ... וכן
זה ממש קל
אני לפני שהייתי צמחונית מאוד מאוד אהבתי בשר, וחשבתי שיהיה לי ממש קשה. אבל כשהחלטתי שאני לא אוכלת בשר, זה היה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי. זה לא כל כך קשה שלא לאכול משהו שאתה אוהב, כשיש עוד הרבה מאוד דברים אחרים שאתה אוהב שהם לא בשר. וגם עזר לי שתקופה קצרה לפני שרשמית נהייתי צמחונית, אני חושבת שזה היה פסיכולוגי, בשר התחיל להיות לי לא טעים. אז זה בא בהדרגה וההחלטה לא לאכול בשר היתה ממש קלה.
בקשר לטבעונות, אולי יום אחד אני באמת אהיה... אבל זה יהיה קשה

למה לאבד אוכל שאת אוהבת?!

סבבה צמחונית מבין :) אבל טבעונית?! חבל אם את אומרת שזה יהיה קשה לך וסתם תסבלי מזה, אז למה?! :) אבל בכל מקרה תעשי מה שטוב לך! בהצלחה!

למעלה