פרק אחרוןןןןן לעונהה =//// אותותו יהיה עוד עונה ?
L limors2 Active member 12/2/07 #3 ../images/Emo41.gifשרשור הפרק האחרון לעונה!../images/Emo41.gif אז מי המבתר? היום סופסוף נגלה! אלא אם כבר הרסתם לעצמכם עם ספוילרים, וחבל פרק מעולה, תהנו! ושרשרו לכאן את כל התגובות!
../images/Emo41.gifשרשור הפרק האחרון לעונה!../images/Emo41.gif אז מי המבתר? היום סופסוף נגלה! אלא אם כבר הרסתם לעצמכם עם ספוילרים, וחבל פרק מעולה, תהנו! ושרשרו לכאן את כל התגובות!
ל ליןןןןן New member 13/2/07 #7 לעע רק חתך תעצמו.. פחח הם רציני מאמינים שזה לא הוא? יש להם הוכחה חותכת.. מה רק בגלל שהוא גם "קורבן"..?..
לעע רק חתך תעצמו.. פחח הם רציני מאמינים שזה לא הוא? יש להם הוכחה חותכת.. מה רק בגלל שהוא גם "קורבן"..?..
ג גילי1002 New member 13/2/07 #10 באמת מוזר! מישו הבין למה הם לא תפסו אותו מיד אחרי המידע של צ'לסי? החתכים באמת שיכנעו אותם?!
G GaIi4697 New member 13/2/07 #52 כי קיט והוא תכננו הכל אבל פשוט הכל, מי יהיו הקורבנות של המבתר, איך, למה, מתי. הסבירו את זה בסוף..
ג גילי1002 New member 13/2/07 #22 למה שמישו ילבש? צריך שתהיה לו סיבה וזה היה ממש שקוף שזה הוא.. לפחות לי מה גם שהם חשדו בו קודם {בגלל שהוא מנתח וידע לנתח את קימבר, והפתק שבשתלים שלה וכו'}
למה שמישו ילבש? צריך שתהיה לו סיבה וזה היה ממש שקוף שזה הוא.. לפחות לי מה גם שהם חשדו בו קודם {בגלל שהוא מנתח וידע לנתח את קימבר, והפתק שבשתלים שלה וכו'}
ק קטרפי New member 13/2/07 #8 דווקא עכשיו חדשות! ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif איזה זבל אני במתח (למרות שברור שהוא לא יחתוך לעצמו את היד....)
דווקא עכשיו חדשות! ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif איזה זבל אני במתח (למרות שברור שהוא לא יחתוך לעצמו את היד....)
M matanbil New member 13/2/07 #9 פרק מטורף עוד לפני שנגמר אני כולי רועד אחד הפרקים המטורפים שהיו אי פעם