זאת מחלה גנטית
הוא הסביר את לשון ולכריסטיאן. זאת מוטציה באנזים שנקרא אלפא 5 רדוקטאז ויש לה כל מיני תופעות : מחסור באנזים 5 אלפא רדוקטז נובע מפגם גנטי העובר בתורשה באופן אוטוזומלי-רצסיבי. בעוברים בעלי מין כרומוזומלי זכרי, הוא אינו מאפשר הפיכת טסטוסטרון להורמון הפעיל יותר DHT, ומעכב את התפתחות סימני המין הזכריים בעובר. כתוצאה מכך עשויים להיוולד תינוקות זכרים בעלי אברי מין נורמליים, אך לא פוריים; תינוקות עם היפוספדיאס (פתיחה נמוכה של צינור השתן, ובמקרים חמורים כיס אשכים פתוח); תינוקות עם אברי מין נקביים למראה, אך עם דגדגן גדול, וכן מצבי ביניים. האשכים נורמלים, אך עלולים להיות טמירים. במקרים קשים נולדים תינוקות שאבר מינם דומה מאוד לאיבר מין נשי (עם דגדגן מוגדל). תינוקות אלה לעיתים קרובות גדלים כילדות, אך בגיל ההתבגרות מתחילים האשכים הטמירים להפיק הורמונים גבריים, ומתפתחים סימני מין משניים זכריים. הדגדגן מתפתח לפין קטן, המסוגל להגיע לזקפה ופליטה. לרוב מתפתחת גם זהות מגדרית גברית. חוסר באנזים אלפא-רדוקטאז 5 נפוץ יותר בכמה חברות בהן היו נהוגים נישואי קרובים (זה נלקח מוויקפדיה, כדי שאף אחד לא יאשים אותי באיזשהי העתקה) ולא היתה לו שום בעיה ברחם. לאמא שלו היתה בעיה ברחם ובגלל זה הוא נולד ככה. ואחותו נולדה עם פנים מעוותות והוא הפך להיות מנתח פלסטי ותקן לה את הפנים כדי שיוכלו להסתכל עליה בלי להבהל. ואחרי שזה קרה זה הגעיל אותו שהעולם הוא כזה מעוות שאחותו היתה צריכה לעבור כ"כ הרבה ניתוחים רק בשביל להראות נורמלית והוא החליט לנקום בעולם הזה שבו כולם עוברים ניתוחים על ימין ועל שמאל בגלל כל שטות. מה שאני לא מבינה זה : (ובלי ספוילרים בבקשה) איך הם לא שמו לב שהגופה של קוונטין נעלמה ?! ממש התעלמו מזה. ולא אמרו בשום מקום שיש לתינוק של ג'וליה תסמונת דאון, רק רמזו שיש איזשהי בעיה. יום טוב שיהיה לכולם. אני צריכה ללמוד למבחנים....