שרשור הפרק האחרון לעונה!

קטרפי

New member
הוא לא התכוון שיש לו רחם ../images/Emo110.gif

הייתה בעייה ברחם של אימא שלו כשהוא היה שם

שiס

New member
כלומר, הוא נולד בן וסתם היה בא לו>>

לשנות את מינו?.. לא הבנתי תקטע הזה זה נשמע לי כאילו הם רצו לשים את זה רק כדי שבפרק הקודם לא נחשוד שזה הוא, ורק כדי לשים את הקטע עם ליז (מיותר לדעתי).. בקיצור - רק אחותו נולדה עם בעיה?

קטרפי

New member
אין לו איבר מין נשי ../images/Emo110.gif

אין לו איבר מין בכלל, ככה הוא נולד והוא לא שינה כלום.

שiס

New member
אז הוא חייזר..

שמעתי על כאלה (נדיר מאוד) שנולדים עם 2 האברים.. אבל בלי כלום?.. :O

זאת מחלה גנטית

הוא הסביר את לשון ולכריסטיאן. זאת מוטציה באנזים שנקרא אלפא 5 רדוקטאז ויש לה כל מיני תופעות : מחסור באנזים 5 אלפא רדוקטז נובע מפגם גנטי העובר בתורשה באופן אוטוזומלי-רצסיבי. בעוברים בעלי מין כרומוזומלי זכרי, הוא אינו מאפשר הפיכת טסטוסטרון להורמון הפעיל יותר DHT, ומעכב את התפתחות סימני המין הזכריים בעובר. כתוצאה מכך עשויים להיוולד תינוקות זכרים בעלי אברי מין נורמליים, אך לא פוריים; תינוקות עם היפוספדיאס (פתיחה נמוכה של צינור השתן, ובמקרים חמורים כיס אשכים פתוח); תינוקות עם אברי מין נקביים למראה, אך עם דגדגן גדול, וכן מצבי ביניים. האשכים נורמלים, אך עלולים להיות טמירים. במקרים קשים נולדים תינוקות שאבר מינם דומה מאוד לאיבר מין נשי (עם דגדגן מוגדל). תינוקות אלה לעיתים קרובות גדלים כילדות, אך בגיל ההתבגרות מתחילים האשכים הטמירים להפיק הורמונים גבריים, ומתפתחים סימני מין משניים זכריים. הדגדגן מתפתח לפין קטן, המסוגל להגיע לזקפה ופליטה. לרוב מתפתחת גם זהות מגדרית גברית. חוסר באנזים אלפא-רדוקטאז 5 נפוץ יותר בכמה חברות בהן היו נהוגים נישואי קרובים (זה נלקח מוויקפדיה, כדי שאף אחד לא יאשים אותי באיזשהי העתקה) ולא היתה לו שום בעיה ברחם. לאמא שלו היתה בעיה ברחם ובגלל זה הוא נולד ככה. ואחותו נולדה עם פנים מעוותות והוא הפך להיות מנתח פלסטי ותקן לה את הפנים כדי שיוכלו להסתכל עליה בלי להבהל. ואחרי שזה קרה זה הגעיל אותו שהעולם הוא כזה מעוות שאחותו היתה צריכה לעבור כ"כ הרבה ניתוחים רק בשביל להראות נורמלית והוא החליט לנקום בעולם הזה שבו כולם עוברים ניתוחים על ימין ועל שמאל בגלל כל שטות. מה שאני לא מבינה זה : (ובלי ספוילרים בבקשה) איך הם לא שמו לב שהגופה של קוונטין נעלמה ?! ממש התעלמו מזה. ולא אמרו בשום מקום שיש לתינוק של ג'וליה תסמונת דאון, רק רמזו שיש איזשהי בעיה. יום טוב שיהיה לכולם. אני צריכה ללמוד למבחנים....

GaIi4697

New member
צפוי

אבל כמה שצפוי, פרק מדהים!
אני נורא אוהבת את הקטע של המבתר, זתומרת, כשקוונטין לא כזה כלב-חש-מעצבן.. המבתר חכם כזהXD עם כל המשפטים שלוXD אבא של אריאל דפוווווק אבל לגמריי כ"כ עיצבן אותי כשההיא קמה מה"קבר" זה היה קטע שולט
אחד הפרקים היפים
אני כ"כ אוהבת תסידרה הזאתD: אה, ועכשיו אני יכולה
>

שiס

New member
איזה שווההה קיט..

למרות המראה הביצ'י שלה, הייתי שמחה לעשות אותה :)

orlyb4

New member
../images/Emo45.gif וואלה רעיון גאוני - יפה לך

והלוואי שייושם

two joints

New member
תזכירו לי

מתי קונטיין נכנס לסדרה בערך איזה עונה ובאיזה סיטואציה? ולא הבנתי למה קוונטין עזב את שון וכריסטיאן ולא הרג אותם? במילא הפ גילו שקיט אחותו אז משהו פה דפוק...

תמי אור

New member
../images/Emo13.gifפרק אחרון

שלום לפורום ! שמי תמי אניחדשה כאן אך אני חייבת לומר שאני מכורה לסידרה ואתמול פשוט נרדמתי ולא ראיתי ... מישהו מוכן להפנות אותי איפה אפשר להשיג את הפרק ? והאם זהו הפרק האחרון לעונה? אשמח לתשובה

orlyb4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifתמה העונה-עם פרק סיום ענקי

אני קודם כל חייבת לציין שעד עכשיו לא יכולתי להגיב לכלום בפורום, פשוט קשה לי כ"כ שניגמרה העונה אני מכורה קשות. הפרק של אתמול היה מותח ברמות מטרפות פשוט צרחתי ביחד עם שון ועמדתי לחתוף התקפת לב כשכריסטיאן כמעט חתך את ידו. אומנם הסוף של העונה הזו לא היה מטורף כמו הסוף של העונה הקודמת אבל מכורים כבדים כמוני יראו את העונה הבאה גם עם הסוף הזה. אני כ"כ מחכה כבר לראות את העונה ה4 בערוץ 2 ומקווה שהם ישדרו אותה מהר. הלוואי שהיתה לי אפשרות להוריד את העונה הבאה אבל אין לי מחשב בבית רק בעבודה. לא נורא אמתין בסבלנות (עד שאני אתפוצץ). יום טוב (עד כמה שאפשר כי אין יותר ניפ/טאק עד לעונה ה4). אורלי.

limors2

Active member
נקווה שהם יחליטו לשדר את עונה 4 בלי

הפסקה גדולה מידי..

שiס

New member
כן..

בטח ישלך קשרים ברשת, סדרי משהו :) לא רוצה להוריד [בלי תרגום] כי למרות האנגלית הסבירה מאוד שלי, אני בטח לא אבין קטעים עם מילים קשות..

וואיי היה מדהים!!

לא ידעתי שזה הפרק האחרון.. אבל כבר אתמול בצפיה בפרק הרגשה כאילו זה הפרק האחרון כי פתאום הכל נהיה ברור.. מחכה לעונה הבאה :]

למעלה