שרשור הפרק האחרון לעונה!

ד"א..צריכה עזרהה =\

מישהו יכול לעזור לי? איפה אני יכולה לראות את הפרקים מהעונה הרביעית? ומאיפה אני יכולה להוריד את הפרק האחרון מאתמול כי ממש בא לי לראות אותו שוב! ובאימיול אני לא מוצאת =[ בקשה עזרו ליי

GaIi4697

New member
לא כדאי

אין סיכוי שיעלו לשם פרק שלם בלי שהוא ימחק, ועדיף לא ליראות סתם קטעים כי זה מזה יכול להרוס

סאאפיר

New member
פרק עוצר נשימה!

באמת הייתי מרותקת! לא יכולתי לזוז מהספה! כל הקטע שבסוף שהם אחים וכל זה..כל כך לא ראיתי את זה בא!! טוב.. חחח אני עוד יכולה להתלהב כאן שעות.. באמת הייתה עונה מדהימה וקצת התבאסתי שאנשים כאן בפורום אמרו שהעונה הבאה תיהיה גרועה.. מקווה שאני אוהב אותה..

perfect3

New member
--->

טוב אז, היה לי סמינר יומיים ולא יכלתי לראות ניפ טאק. ומי שהיה אמור להקליט לי לא עשה את זה. מישהו פליזז יכול לכתוב לי את עלילות הפרק אבל הכללל??

שיטט יום שני לא ראיתי את הפרק!!

אפשר תקציר של הפרק?! ואל תגידו לי שמראים שם מי זה המבתר והפסדתי!!

emanuelqwer

New member
איזה פרק שודר ביום שני12.2.07)

יום שני לא ראיתי את הפרק כי הייתי בצופים,ההיתי רוצה לדעת איזה פרק שודר בערוץ 2 על מנת שאני אוכל להוריד תודה

shrafraf

New member
סוף עונה

סוף עונה קוונטין הוא המבתר וקיט- החוקרת- היא אחותו-ובסוף הפרק הם הסתלקו לספרד. לשון כמעט עקרו אצבע ולכריסטיאן את היד ולמאט כמעט הורידו את הז.. ובסוף הוא-עזר להרוג את האבא הנאצי של החברה שלו.. גוליה בהריון –קימבר עזבה- ג'ינה עדין בתמונה וזהו- יאלה לעונה הבאה..

dar dar5

New member
תיקון../images/Emo182.gif

לשון אכן חתכו חלק מהזרת, אבל תיקנו לו את זה. למאט לא הורידו את הזין, אבל לצ'רי פק כן- ומאט עשה לה את זה.

dar dar5

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אהבתי את הקטע שהראו את שני הסיפורים [מאט+המבתר] במקביל, זה היה מדהים. היה פרק ממש טוב, שגורם לך מתח ועצבנות, גורם לך לשים את הידיים על הפה והפה פעור לרווחה להמון המון זמן
הקטע עם המבתר בגדול איכזב אותי, ממש קיוויתי שזה לא יהיה קוונטין- [ולהלן הוכחה לכך שתיקוותי זו מלווה אותי זמן רב {משום מה קראתי לו קונסטנטין.. לא להתייחס}] וגם- לדעתי השקיות האלה שבעזרתן עוטפים את הגופות הם אטומות, איך קוונטין יכל היה לנשום דרכן? לא כ"כ הגיוני.. אבל סך הכול פרק טוב.. משום מה הקטע בחלום של ג'וליה שהיא יולדת משהו מוזר הזכיר לי את לוכד החלומות
מישו מכיר?

RenanaD

New member
אכן, פרק מעפן ../images/Emo131.gif

מי לא ידע שקוונטין הוא המבתר? זה הפך לברור יותר מפרק לפרק. ועוד קיוויתי להפתעה...
שלא להזכיר את החורים בעלילה. התסריטאים ניסו לדחוף לנו גועל אחרון בתור מערכת היחסים בין קוונטין לקיט, וסגרו את הבסטה. פשוט אכזבה! ג'וליה שוב לא סגורה על עצמה וחזרה לשון. מה נסגר עם התינוק?
מאט רוצח את אבא של אריאל. חתיכת אידיוט, נראה מה יקרה לו. מסכנה ג'ינה
ואיפה קימבר?!

RenanaD

New member
אני יודעת ../images/Emo131.gif

מאט אמר לה ללחוץ על ההדק, ומבחינתי זה אותו דבר. הבחור הפך לרוצח.

למעלה