שרשור הפרק האחרון לעונה!

CALI92

New member
אני בשוקקקקקקק =/

לאאא ציפיתי שקיטט קשורה לזה אמלההההההההההההה יתפסו אותםם???.

עכשיו יש הפסקה של הפרק האחרון לעונה

בהתחלת הפרק זה היה ניראה שקוונטין הוא חף מפשע. עכשיו באמצע הפרק כבר ברור שקוונטין הוא המבתר כי הוא תפס את כריסטיאן ואת שון והוא מנסה להוריד להם אצבעות וידיים כדי שלא יוכלו יותר לנתח אנשים. איזה פחד! ממש הראו את הנסיונות שלו להוריד אצבע או יד שלהם, בא לי להקיא.עוד מעט אחרי החדשות של חצות ואחרי הפרסומות, ניראה מה קורה בהמשך הפרק.

tulchi

New member
שאלה ממכורה חדשה

מה לעזאזל קורה שם...??? מחשהו יכול לומר לי. אני לא מסוגלת להמשיך לראות. אגב זו לא העונה האחרונה בכלל??

plomphy

New member
היי

לא קשורה לכאן, אבל בכל זאת אם מישהו ירצה לענות לי הבנתי שחלקכם ראיתם כבר את העונה הרביעית ורציתי לדעת (יכול להיות שאני אקבל מענה בהמשך הפרק אבל אני לא יכולה לחכות!) אם יתפסו את קיט וקוונטין באיזשהו שלב ומה יקרה איתם? תודה על התשובה!! מאיה

קטרפי

New member
זה הסוף../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

מה עם תוצאות הבדיקה של ג`וליה, זה כול כך משהו ששווה לחכות בשבילו לעונה הבאה¿

GaIi4697

New member
חח וואי בטעות קראתי על זה בוויקיפדי

וויקיפדיהX: נכנסתי לקטע של שון והסתכלתי על הפרטים שלוXD קצת הורס, אבל לא נורא

גילי1002

New member
לא הבנתי בשביל מה הם עשו את כל זה??

ובשביל מה קונטין גילה להם שזה הוא, אם היא עמרה אותו ברגע האחרון והוא לא פגע בהם???.

r i c k i

New member
מישהו יכול להסביר לי מה קרה שם?!?

קוונטין והשוטרת אחים? נראה לי פיספסתי את שורת המחץ...

שiס

New member
כן, ושניהם נולדו עם מומים

ובעיות רפואיות, היא עם עיוות בפנים (ולכן השנאה לסגידה ליופי) והוא עם משו ברחם :/ (או שזה היה המצאה שלו?) בקיצור ילדות מזעזעת, שניהם יצאו דפוקים..

ליןןןןן

New member
../images/Emo15.gifאבל הוא כן סגד ליופי והוא נתח

את אחותו מליון פעם, אז למה בסוף הוא כ"כ עצבני עד כדי להיות מבתר? הסיפור שקיט חירטטה היה יותר הגיוני, יענו שהיא מתה בסוף והוא נהיה כזה, אבל בתכלס לא הבנתי למה זה מה שיצא ממנו.. כזה רוע..?

למעלה