שרשור הפרק האחרון לעונה!

שiס

New member
זה באמת דפוק, הסיפור שלהם

כנראה שהוא רצה להיות מנתח כדי לתקן את אחותו (שהוא גונן עליה כל הילדות שלהם, וגם התעסק איתה...) וזה שהיה צריך לעשות לה כ``כ הרבה ניתוחים כדי שהיא תהיה מקובלת ואנושית - חירפן אותו, ואותה.. ההתעסקות ביופי והסלידה מיופי זה לא חייב להיות סותר.. גם לשון נמאס לעשות ציצי לכל הילדות המפונקות של אל.איי..

שiס

New member
עכשיו אני חייבת את העונה הבאה!!

איזה חולני, הוא ואחותו.. וכל הקטע עם מאט.. חשבתי שבסיום העונה יתפסו את קוונטין סופית.. עכשיו צריך לחכות לעונה הבאה.. אוף..

shrafraf

New member
לא נראה יותר את המבתר

עונה חדשה - הרפתקאות חדשות וקוונטין - שותה מרגריטות ומבתר בספרד או טקילות סנגריה משהו! שיהיו בריאים- הוא ואחותו...

שiס

New member
אה.. אז הסיפור איתם גמור סופית?

טוב.. חבל, רציתי שהוא ימות.. הפיאנד כזה :) ואני כבר מתגעגעת לקימבר ח..

shrafraf

New member
פייר? התאכזבתי..

באמת ציפיתי ליותר כל זמן הזה - כן קווינטין לא קווינטן - יש לו אין לו היתי הרבה יותר מתרשם אם היינו מגלים שזה מישהו שבאמת יש לו חשבון ישיר עם המרפאה (אולי המפיונר למשל).. אבל לא משנה- גם ככה היה פרק מותח מסקרן ומרתק ומספיק מרגיע כדי לסייים איתו עונה ולנוח.. להתראות במלגה..

casidi

New member
היה לו קשר למרפאה..

לא קראת מה היא אמרה? היא אמרה שאחותו מתה מניתוח כושל שלהם.. עזוב שזה לא נכון אבל זה מה שעורר את חשדם..

שiס

New member
דווקא לא התאכזבתי..

אבל אני במתח מה יקרה.. אני בטח לא אתאפק ואוריד תעונה הבאה..

shrafraf

New member
לא הם ניתחו את האחות

האחות מתה באחד הניתוחים שהוא -קוונטין- עשה לאחותו וכדי להעניש את העולם הוא החליט להגיע למיאמי ולבתראת ההיא הראשונה- נעמי- ובכך להעביר את המסר (כביכול)שהיופי משחית וכו'.. ורק כדי להיות בטוח- מחר אצפה בהקלטה כדי להיות בטוח.. בכל מקרה-ברוך השם- אפשר סוף סוף לישון בערבי שני..

קטרפי

New member
האחות בכלל לא מתה! ../images/Emo110.gif

קיט היא אחותו, היא רק סיפרה להם שהיא מתה בשביל שלא יידעו שיש לה קשר אליו. מה כול כך מסובך להבין¿

casidi

New member
אמא!!!!!!!!!

טוב שלום שלום לכםם!! הפרק התחיל הזוי ביותר.. אורגזמה עברה בגופי והרטיטה אותו ללא הרף.. וכל העניין נקטע עד לחדשות.. אחרי החדשות הכל חזר לקדמותו .. שון וג'וליה חוזרים להם.. הבן המופרע שלהם כבר לא מופרע ורוצה להיות בחיק המשפחה.. אקיצר!! מה יהיה בעונה הבאה? איפה אני יכול לקרוא ? לראות? ואל תשלחו אותי לאתרים הזויים כמו אתר בספרדית - כי עדיין לא למדתי את השפה! אנגלית סבבה ביותר!! אה!!! ומי יודע איך קוראים לשיר שהיה ברקע בזמן כל העינוי המתמשך הזה? המוזיקה שכה מתאימה לערב טרופי במסעדת יוקרה שתוף שמש

shrafraf

New member
אותה אורגזמה-ואותו הרטט

הגיע הזמן לנוח ולהירגע עד שידור עונה חדשה (2008?)

liora699

New member
השיר../images/Emo79.gif

בפעם האחרונה ששמעתי אותו מהסרט "הנרקוד" שג'ניפר לופז לימדה את ריצ'ארד גיר לרקוד בחושניות יותר (קטע מדהים) והשיר היה פשוט מונח במקום ברגע ההיתעללות, אין.........הם פשוט מדהימים!!!!!!!!!

m1311

New member
מזה הסוף הזה?!?!!?

הפרק עצמו היה יפה אבל הסיום היה גרוע! לא נתנו סיום..זה כאילו שיש איזה חלק ב' לפרק ובו יסבירו מה יקרה.. 1- לא ראו מה עשו עם קיט וקוונטין כי אם הרופאים גילו שהם היו אחים אז למה הם לא דיווחו על זה למשטרה?!?! 2- במה לעזאזל תרמה החקירה של ליז לעניין?! הרי זה ברו שהיא לא המבתר ולא ראו מה נסגר עם החקירה (ובעצם עם כל חקירה שקיט ניהלה במשך העונה) 3- לא הראו מה נסגר עם מאט.. הוא נכנס הבייתה, מצטרף לארוחה, וזהו? לא מעלה את זה לא מדבר על זה... 4- לא הבנתי מה הקטע של ג'וליה.. מצד אחד היא רוצה ששון יחיה איתה, מ צד שני לתינוק שלה יש תסמונת דאון, אז למה היא רצתה ששון יחזור הבייתה? אולי כי היא אגואיסטית והיא רוצה ללדת את הילד בכל מקרה אז היא יודעת שילד כזה יצריך יותר אנרגיה ועזרה? לא יודע.... 5-אף אחד לא ישים לב שנערות ממשיכות להחתך? ובטח שון וכריס כבר יודיעו למשטרה אז בעצם לקוונטין ולקיט אין לאן לפנות.. 6-אם קוונטין כל כך נגד ניתוחים פלסטיים, אז למה הוא עשה את אחותו כזאת כוסית? 7- מה נסגר עם קימבר? פשוט ככה הלכה? (למרות שאני חייב להודות שאהבתי את איך שהיא הבינה את המסר והבינה שכל הפורנו וכל היופי הזה הכל הבל הבלים וסתם שטחיות..אבל עדיין זה לא יצדיק את זה שהיא תעזוב את כריסטיאן) ולמה, אבל למה לעזאזל לא היה קליף-האנגר טוב כמו שהיה בסוף עונה 2?? למה?? אחרי עונה 2 הייתי כ"כ בהלם שראיתי את הפרק לפחות 7 פעמים...אבל הפעם הסוף היה כל כך פשוט ולא מותח.. אז נכון, מעניין לראות איך הסיפור ימשיך, והאם העלילה של המבתר תמשיך, אבל זה לא מושך לדעת כמו שהיה לי דחוף לראות את עונה 3 אחרי שראיתי את סוף עונה 2 (אחחחח אני עדיין בשוק מהחיתוך של כריסטיאן) בקיצור...פרק טוב ותו לא. התחלה מצויין, אמצע מדהים שהיה מלווה באקסטזה של אנרגיות מצידי, בעיקר בסצנות עם החיתוך של הידיים/איברים אחרים.. אבל סוף דיי פשוט ומאכזב.. טוב, עוד שבועיים אני מוכר את נשמתי לצה"ל אז כנראה שאת העונה הרביעית אני כבר אוריד מהאינטרנט ואצפה בה אחרי הטירונות ונקווה שאקבל בה תשובות טובות ושתפצה על האכזבה מסיום הפרק הזה... אני עפתי..לילה טוב

שiס

New member
שאלות טובות,

והשאלה העיקרית המטרידה אותי, זה אם שון וכריסטיאן כבר יודעים שהם אחים - למה שלא ידווחו למשטרה, יש להם ראיות, ולמשטרה לא יהיה קשה לתפוס כי הוא ממשיך לבתר.. ואם הם דיווחו, למה לא מספרים לנו על זה? אוף.. תמיד הם משאירים אותנו עם ים שאלות ותהיות.. זה הקטע של הסדרה הזאת, שלא נישן טוב בלילה מרוב מחשבות!

GaIi4697

New member
קיי ני אנסהXD

שון וכריס לא דיווחו, כי הם חושבים שקוונטין מת החקירה של ליז, סתם כדי לעשות מתח או חשדות אומשו מאט.. אמר שהוא צריך קצת שיעמום, נמאס לו, לא רוצה להסתבך יותר, פשוט חוזר אולי ג'וליה עוד אוהבת את שון..? צריך לחכות לעונה הבאה>< מי אמר שימשיכו עם המבתר בסדרה? זה קצת חוסר, אבל לא כזה חשובXD את שאלה 6 צריך להבין לבד, אם אני אסביר אני אהרוס את זה, זה פשוט קטע.. עצוב כזהX: תראה את הפרק שוב? קימבר.. הלכה.. אולי יהיה עלייה בעונה הבאה, לאדעת.. וכן המסר של המבתר זה חלק גדול, כריסטיאן מנתח פלסטי, זה אומר שהוא מתעסק ביופי, זאת סיבה מספיק טובה לעזוב אותו><

קטרפי

New member
../images/Emo58.gif מעליי ב4 ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

סוף עונה 2 באמת היה מעולה.

שiס

New member
עוד משהו שלא היה מובן:

(תוך כדי שקיט החוקרת מספרת) ראו אותם מגיעים למנזר בתור ילדים, בן ובת - אח ואחות. וקוונטין סיפר שהוא נולד עם רחם בעייתית, אז איזה מין פריק-קיד הוא היה? בן או בת או חייזר??

למעלה