שרשור הפרק יוצא לדרך

ההפקה הצליחה! קרן הכי אהובה!

היום גב בטח יתן לה , כי הוא רוצה רק את המליון ועכשיו הבין שקרן היא קלף מנצח

דדשא

New member
קרן ואורטל חסינות מהדחה. אבל..........

אולי אורטל הכי אהובה ועקפה את קרן בהצבעות?

meytula

New member
הלוואי שזה ככה וגם אם כן זה לא יעזור

ההפקה רוצה את קרן כזוכה

adiyon2

New member
קרן הגיעה ראשונה זה בטוח

הראו אותה ואת גב בתחרות מי יותר מסכן אצל איריס.

דקל69

New member
עשית בשכל שלר ראית, הפקה כ"כ מכורה

ומכוונת לא ראית מעודך, יכלו להגיד את החסינות גם ללא שידור הפרק וגם ללא הצבעות. הפגישה של החברה של קרן לא שודרה בשביל לתת לה פוש בפרק הבא לפני הגמר. אם ההשערה שלי היתה נכונה אורטל תזכה, היא הראשונה שפגשה את החברה, לאחריה קרן, דניאל, ליהי, אתי וחן, זה סדר ההדחות מעתה ועד לגמר. הכי מצחיק שמזכירים שוב ושוב שזאת תוכנית על האהבה ובעצם הזוג היחיד שם (בתוכנית לכרגע) זה איתן ודניאל ומעולם לא הראו קמצוץ מהזוגיות שלהם, לעומת זאת אורטל וארן האנמיים כזוג מקודמים בצורה גלויה ואילו גב וקרן שאפילו המגע שלה מרתיע אותו מצטיירים כזוג מתבשל ואמיתי. ההפקה הצליחה לעשות את שכיוונה לשחק בלב של הצופים ולכוון את ההצבעות שלהם. ההפקה כבר לא מתחבאת היא מראה לנו בדיוק שרצונה (של ההפקה) הוא שיעשה והוא שיקבע, ואנחנו נצביע ונסבול משידור משעמם, צפוי, מוטה ומכוון. אפילו מבלי לשמוע טקסטים של המעורבים אלא את המנגינה בלבד ניתן להבין את הלך הרוחות. נחמה קטנה היא שאורטל תזכה ולא קרן, למרות שההפקה תרצה לתת לזוג את הפרס בכדי להשתמש בהם בפרוייקטים עתידיים.

שלום172

New member
לקייזר רק בזכות קרן אני צופה בתוכנית

מקווה ומאחל לה להיות האחרונה שתישאר קרן הכי ראוייה למיליון שיהייה לה בהצלחה

שלום172

New member
לדקל נורא קל להשליך הכל על ההפקה

בוודאי כל אילו שבחרו צד אחר אני אינני ההפקה ובהחלט לא מסתיר (להפך) את העובדה שקרן הכי ראוייה למיליון

דקל69

New member
ההפקה מכוונת ועל זה אתה לא יכול להתווכח,

זכותך לתמוך בקרן או כל אחת אחרת, אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שההפקה בנתה את רוב בתוכניות והסיפורים על קרן. ולקרן ראוי המליון , שתטפל בעצמה, תלך לטיפול מעמיק ואולי גבר ירצה אותה באמת פעם והיא תפסיק להשתטח לרגלי הגברים, להתרפס ביניהם ולהתעלק עליהם. היום קיבלנו תשובה של איריס לגבי הזוגיות והמצב בוילה, היא מכוונת הפקה, הצחוק שלה לגבי ליהי ובן הסגיר אותה. הטיפול הזוגי עם קרן וגב הכניס להם מילים לפה ובעיקר נטע מחשבות בראשם, כפי שעשו לבן וליהי, לאורטל ואורן וכפי שבטיפול עם איתן ודניאל (שלא זקוקים לטיפול כי הם מסתדרים מעולה בלי התערבויות חיצוניות( שהראה שכאילו יש ערעור בקשר בעוד כל הכוונה היתה להכנס לטיפול בכדי לדבר על העתיד, זה שמחוץ לוילה וקיים כזה, לפחות הם הזוג היחיד שקיים לו סיכוי כזה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif דקל, אני נהנית לקרוא ../images/Emo140.gif

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifוהכי כיף יהיה שאורטל תיקח את המיליון וגב

יום אחרי התוכנית ישכח מי זאת קרן.....

sendibar0

New member
תתמקדי במחשבות טובות :)

ונקווה שאורטל תיזכה
מה איכפת לך מגב וקרן? זה לא שייך. אני מאחלת להם טוב!

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifברור שאני מתמקדת במחשבות טובות פשוט

קצת קשה לי עם חוסר צדק

KEEK

Member
ההפקה יכולה להיות מרוצה

קרן עקפה את דניאל כבר מס' פרקים עורכים אותה כמסכנה של הוילה והנה זה עובד.. גב מבסוט הבחורה שלו עקפה את הבחורה של איתן

למעלה