שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

merilue

Well-known member
../images/Emo127.gifרק שהבנות החדשות לא יהרסו את השוונג

שקרן נמצאת בו,והכל כאילו יעלם,כי בכל זאת לקח המון זמן לנחש לצאת מהמאורה מקווה שעיניין קרן יזעזע את הבית הכל תלוי באתי-אם היא תקום ותלך לדניאל-זכינו אם לא,הכל הלך קאפוט

KEEK

Member
בד"כ בתוכניות מהסוג הזה

הקהל שומר אמונים לותיקים לכן אני לא רואה סיבה שהן יחזיקו הרבה זמן מעמד אלא אם איתן יתפס על אחת מהן מה שכנראה לא יקרה כי הוא כבר חצי נשוי לדניאל

merilue

Well-known member
ברור לי שהחדשות לא תיקחנה תפקיד

מרכזי בתור הפילגש של איתן,,,,אה סליחה,חברה אבל החדשות ישנו את הדינמיקה בבית-וזה מעניין אלא אם כן תיכנס עוד אחת שלא תראה אף אחת ממטר,ותצנח על איתן ללא חשבון-איתן אוהב אותן מהירות תגובה,הוא יקבל לזרועותיו את המתמסרות בקלות,וידיח את העקשניות,כמו אורטל המשחק פה שונה מהאח הגדול,יכול להיות שלחדשות יש תפקיד די קובע פה,נראה

KEEK

Member
מסכים הדינמיקה יכולה להשתנות

אני חושב שהן נכנסות בדיוק בזמן.

noaxxx

New member
הן היא אמורות להיכנס השבוע.. לפי מה שהודיעו

בזמנו. מאז שגב קובי וניר היו שם=שבועיים אולי ההפקה החליטו שיש להם מספיק אקשן גם בלעדיהן, או שעדיין לא מצאו את האחת שתתן פייט רציני לדיירות

merilue

Well-known member
אה יש מצב שלא נכנסות,בסוף??בעסה

בכל מקרה,אני פורשת, מתפוצץ לי המוח כבר--איך איך הבנות שם עושות את זה כל לילה עד 5 בבוקר???איך? לילה טוב נועה,מקווה שתעדכני מחר-כי אני בהפרש של 7 שעות,אפספס את כל הבוקר-והבוקר יהיה מכר
ע

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif אני אשתדל..

למרות שלא יוצא לי לראות כמעט במשך היום, עבודה

noaxxx

New member
ולא אמרתי שהן לא נכנסות, אין לי מושג

התכוונתי רק שהם לא עומדים בלו"ז, זה הכל

noaxxx

New member
העיקר שהשיחה הזו תגיע לאוזניו של איתן

אם דרך דניאל, אז על אחת כמה וכמה יותר טוב

merilue

Well-known member
וואוו כשאיתן ישמע שדניאל יודעת

שהם שכבו--אז באמת הוא לא יפרד מדניאל לדקה,ואז קרן תשתגע באמת

KEEK

Member
קרן מבולבלת לגמרי

היא לא טיפשה, היא מבינה שהכניסה את עצמה לבלאגן גדול. היא ניסתה יותר מידי, שהכל יצא הפוך. היא כבר לא שולטת על מה שקורה

madteacher

New member
קרן: ״אני מרגישה שזה נראה רע״

עוד הוכחה שכל מה שמעניין אותה זה מה רואים...

למעלה