אתי חברה של דניאל, כדי שאיתן לא ידיח אותה
N noaxxx New member 10/8/11 #35 אתי יוצאת יותר אמיתית מקרן, אבל אני לא יכולה לומר שהיא לא טיפשה, סיפקה לנו יותר מידי הוכחות
N noaxxx New member 10/8/11 #24 ליהי ממש מיותרת בשיחה הזו, גם ככה היא לא זוכרת כלום אף פעם. תמיד צריך להזכיר לה.. או לפחות זה מה שהיא טוענת
ליהי ממש מיותרת בשיחה הזו, גם ככה היא לא זוכרת כלום אף פעם. תמיד צריך להזכיר לה.. או לפחות זה מה שהיא טוענת
merilue Well-known member 10/8/11 #41 חחחחחחחח מסכנה מה שכן,אתי עושה לשתיהן ביתס'פר והתירוצים של קרן--"נורא נורא נורא נורא קשה לי,עובר עליי משהו נורא נורא נורא....." לא ייאמן,מוכרת לה לוקשים בלי סוף
חחחחחחחח מסכנה מה שכן,אתי עושה לשתיהן ביתס'פר והתירוצים של קרן--"נורא נורא נורא נורא קשה לי,עובר עליי משהו נורא נורא נורא....." לא ייאמן,מוכרת לה לוקשים בלי סוף
merilue Well-known member 10/8/11 #121 אני מחכה בנרות לשיחה המתקנת בין ליהי ווקרן אז נדע באמת כמה קרן רואה את אתי "אחות" -לא שאנחנו כבר לא יודעים
אני מחכה בנרות לשיחה המתקנת בין ליהי ווקרן אז נדע באמת כמה קרן רואה את אתי "אחות" -לא שאנחנו כבר לא יודעים
K Klayhamn New member 10/8/11 #54 דג ושמו ליהי ../images/Emo19.gif כשאין לה מישהו להיגרר אחריו היא כנראה נגררת אחרי עצמה והולכת במעגלים
דג ושמו ליהי ../images/Emo19.gif כשאין לה מישהו להיגרר אחריו היא כנראה נגררת אחרי עצמה והולכת במעגלים
N noaxxx New member 10/8/11 #114 אן דן דינו ../images/Emo79.gif http://www.youtube.com/watch?v=3xxvsWb6PY8