שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

goodpink

New member
זה לא פעם 1 גם בשיחת הפיוס עם דניאל קרן יצאה

המפסידה מול הישירות של דניאל. התחילה לדבר שטיות שדניאל הסתכלה עליה ואמרה מה אמרת כרגע זה לא הגיוני תחזרי על זה עוד פעם וקרן חזרה ועדיין אמרה משפט לא הגיוני ודניאל אמרה לה תנסחי מחדש לא מובן וקרן המשיכה והמשיכה. היא לא הצליחה להתבטא מול הישירות של דניאל.

שימו לב לשפה שבה מתבטאת ליהי

"אנחנו אומרים לך דברים שחשובים לנו" "אנחנו אוהבות אותך" "אנחנו לא אומרות לך את זה כדי לריב איתך" יש לבחורה הזאת יישות משל עצמה.???? בחיים לא נתקלתי בתופעה כזאת. בחורה כל כך חסרת עמוד שדרה ונגררת... ואתי אמרה לה את זה בפרצוף - "את החיילת שלי ושל קרן... וכדאי לך לפתח את האישיות של עצמך"... אבל כמובן שליהיא לקחה את זה למקום של עלבון ולא למקום של למידה...

Klayhamn

New member
היא עכשיו הייתה מאוד קרובה לדבר על עצמה

בגוף ראשון, אבל יצא לה סוג של גמגום מבולבל... התחילה להגיד לאתי שלא מקובל מה שהיא אמרה על בן שנכנס לחדר הבנות, הבינה שאתי הולכת לאכול אותה בלי מלח, ואז חזרה בה...

goodpink

New member
ליהיא שחקנית וההפקה עדכנה אותם מה חושבים הקהל

כל השבועות האחרונים דחפו את ליהיא והפרק היום הגיעו לשיא בדחיפה של ליהיא וליהיא ובן. ההפקה עדכנה את ליהיא במה שחושבים אנשים אין הפקה מגעילה יש לה אנשים שהיא רוצה לשמור ועושה זאת בכל דרך. ליהיא על מי את מנסה לעבוד אנשים ראו לבד שאת מקבלת פרצוף של גועל כל פעם שבן נוגע בך ראו את הדברים שאמרת עליו ראו שאתמול אמרת שאת לא אוהבת גברים מגולחים לא רצית ללכת לבן וכו כו וכו וקרן וליהיא שקרניות למרות שזה ידוע אבל עוד פעם שיקרו ליהיא ובן עשו רק ליטופים? לא הם התנשקו גם...

goodpink

New member
כן שחקנית שנגעלת מבן ונותנת לו לגעת להישאר

זה שחקנית. יותר גרוע שההפקה עדכה אותה מה חושב הקהל בחוץ. היא יכולה לתרץ את זה כמה שהיא רוצה הקהל ראה לבד איך היא נגעלת מהמגע שלו הדברים שהיא אמרה וכו'.

Klayhamn

New member
כי...

היא התחילה לדבר על מה שאתי אמרה לה, ואז כשראתה שאתי מתקוממת היא נסוגה והתחילה לדבר על העניין באופן כללי, על זה שהיא מועמדת להדחה כי הקהל חושב שהיא משחקת משחק עם בן וכו'.... היא ממש לא הלכה עם זה עד הסוף

goodpink

New member
צריכים לצוות את ענת ובן עם הגור להרוס לבן

האפס את התוכניות.יוני יתפוצץ ציר הרוע יתפוצץ

noaxxx

New member
אני מכינה את המשקפיים הוורודים שלי

אולי זה יהיה נסבל

למעלה