שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

Klayhamn

New member
ברור שישדרו

קשה לי לראות את אתי מודחת בקונסטלציה כלשהי. הייתה הזדמנות חד-פעמית להדיח אותה ואיתן ויתר עליה... חבל, ייתכן והוא ויתר בכך על 500,000 שקל

KEEK

Member
כשמגיע, מגיע.

כרגע אתי פשוט
מוציאה את קרן וליהי כל כך קטנות

KEEK

Member
גם לי לא נראה

היא ליצן החצר. יחזיקו אותה לצורך שעשוע עד מתי שיגיע המאני טיים. ואז יזרקו אותה לפח סטייל פרידה הכט. היא אחת בשביל השואו, לא בשביל הזכייה.

אתי המליצה לליהי, לא ללכת אחרי קרן כל הזמן

אתי אמרה לקרן, שהיא נפגעה ממנה. קרן אמרה לאתי, שלא תריב בשבילה. אתי אומרת שיש צביעות בבית.

meytula

New member
לילה טוב אני פורשת לישון

מקווה שאתי תפיק לקחים ושקרן תבין שלא כולם טיפשים גם אם הם נראים לה שכן וליהי,שתלמד לגדל אשיות משלה

Klayhamn

New member
מדהים

חשבתי שנצטרך לחכות למחר לספת-חדר-הבנות, מסתבר שהן לא מבזבזות זמן

MICHI2404

New member
ההסתבכות של קרן מזכירה לי את נופר שזרקה את

פרידה לאלף עזאזל...

KEEK

Member
נופר קנתה את עולמה שהעיפה את פרידה ממנה

קרן לעומתה יוצאת ממש קטנה. לקרן אין שום סיבה לעשות את מה שהיא עושה לאתי ומדהים איך בשיחה האחרונה אתי הוציאה אותה כל כך קטנה.

merilue

Well-known member
מדהים עוד יותר שאורטל ודניאל ישנות

את שנת היופי שלהן-וקרן "עובדת" כל הלילה לשיפור התדמית,יענו מי שלא עושה רע,יכול לישון טוב בלילה,ומי שכן--סוגר את הוילה כל לילה עד 5 בבוקר כמו קרן,המצפון המחשבות,השקרים בסוף יכריעו אותה

KEEK

Member
נכון ../images/Emo127.gif

דניאל לא חיה את כל הלכלוך שיש בבית ואורטל בכלל בעולם משלה וקרן עדיין לא מצליחה להרדם בלילות.. וזה ברור למה..

merilue

Well-known member
לדעתי לכל מי שהיה ספק לגבי המניעים של קרן

כלומר לכל העיוורים,היום קיבלו תשובה חד משמעית-קרן לא בוחלת בשום אמצעי-קרן באה למלחמה מאוד מקווה בשביל הקהל הישן,שישודר הפרק במלואו-ולא חצאי קטים,שיראה כמו טלנובלה זולה הערב יכול לשנות המון דברים בבית-נראה על איזה צד אתי תקום מחר

noaxxx

New member
לפני 3 שבועות אמרתי ש...

נותר לי רק להתנחם בזה שהאמת, תמיד סופה לצאת לאור. זה היה לפני שההפקה התחילה להראות את הרוע שלהן והחיקויים בלילות. והנה, הנחמה הגיעה, עכשיו כל מה שנותר הוא, שיכניסו את לתכ' בערוץ 10.

למעלה