שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

meytula

New member
אתי משחקת אותה מבינה וש''הכל בסדר''

אבל אני בטוחה שהיא לא נפלה בפח של קרן. קרן משתמשת הרבה במילה ''תאמיני לי '' זה רק מעיד על בן אדם שמשקר שמשתמש במילים האלה.מי שלמד שפת גוף קצת יודע

24שעות1

New member
תתעוררו - וחשתחזרו שבוע אחורה

אתי היא זו שיצרה את הריחוק במתכוון. מיד שחזרה מהבית חולים וצעקו לה והשפילו אותה. היא הבינה שהיא צריכה לשנות טקטיקה ומיד התקרבה לדניאל, והפכה לאחות הרחמניה שלה. אתי זאת שקמה פתאום מוקדם בבוקר להכין את הגיגית לדניאל. אתי זאת שמכרה את קרן לדניאל, אתי זאת שאמרה לדניאל הנה היא חזרה מהדייט ועוד לא נגשתי אליה בכלל. זה לא מעניין . כי רק אותך הוא אוהב. אתי שומרת על התחת שלה חזק בבית ואצל איתן ולכן היא זו שיצרה את הריחוק במתכוון , וההתקרבות לדניאל. אני מוכנה להתערב פה שאתי לא תצביע לדניאל ולא לאורטל ולא כפי שהיא מסבנת את קרן וליהי

בוףברכה

New member
וויכוח סרק...מטומטם..מיותר..ושולי...

שידברו...על העיקר..., מה צעקו לגבי איתן וקרן..היה או לא היה?.איזה..חופרות...

didush100

New member
צעקו שקרן ואיתן שכבו

וקרן סיפרה את זה לאתי ומזה התחיל כל הוויכוח

לא מאמינה שאני אומרת את זה..אתי ../images/Emo47.gif

בשיחה עם קרן וליהי, אתי באמת יוצאת מלכה. שתיהן עפות עליה והיא עומדת מולן על שלה. אומנם צבועה ושקרנית בקשר לאחרות אבל במה שאומרת לקרן וליהי... כל הכבוד לה

בוףברכה

New member
אם קרן היית יודעת כמה פעמים אתי...התלקקה על ד

ניאל....על חשבון קרן....ואמרה לדניאל..שאיתן לא שם על קרן ורק דניאל היא..הפייבוריטית..

didush100

New member
היא תראה את הכל רק בחוץ

אבח היא קלטה את המשחק של אתי והיא יודעת שיהא משחקת לכל הכיוונים

merilue

Well-known member
זה רק מחזק את העובדה שאתי לא טיפשה בכלל

קלטה מי עומדת מולה-,קרן קלטה את כל המשחקים שלה כבר כמעט שבועיים,ושמרה על "שלום בית" בגיזרת דניאל אורטל מהלך חכם

MICHI2404

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אתי חזן

פשוט שיחקה אותה. תשמעו חברה, השפה שלה לא משהו, אבל היא לא פרייארית. יש לה חוכמת רחוב, שאת זה אין לקרן המשכילה. כל מילה של אתי אמת. אתי נתנה את החיים שלה לקרן, זוכרים מה עשתה לדני, ואיך איתן התעצבן עליה. קרן עשתה לאתי דבר מאוד מאוד לא יפה. מכרה אותה בשניה.

KEEK

Member
אם השיחה הזאת תשודר בערוץ 10

ותקבל עריכה אותנטית, מעמדה של אתי שוב יתחזק. השיחה הזאת זה הדבר הכי טוב שהיה לאתי בתוכנית עד כה. פעם ראשונה שאני באמת אומר לה שאפו.

למעלה