שרשור חזרה לבית הספר

PerfectSP

New member
אין לי עדיין../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

נכון היה יכול להיות מגניב יומן טוקיו הוטל??D: כאילו,כמו כל יומני האלופה וסדרות והפיכסה הזה
הם גם ככה מוכרים בימינו,אתמול שמעתי את רדי סט גו ברדיו

Rock This Party

New member
אני הכנתי יומן שלהם לבד (דור! XD )

בזכות חמדת ליבי דור שעזרה לי להבין שגולגולות זה בעעע! D:D: אני יעלה תמונה של היומן לשירשור יומנים ^^

dorkiflitz

New member
הוווו יקירת ליבי! אני שמחה שהבנת את דרך הישר!

גולגלות זה חראאאאאאאא^$@$@

YuviR

New member
חח נכון?!

הן באמת מעצבנות! כאילו זה לא יפה כזה! :p

../images/Emo191.gif My life be like hoo waaa

באיזו שעה את קמה כל בוקר? בזמן בית ספר? מתחילים להקים אותי בשבע ועשרה, בסוף איכשהו אני קמה בשבע ועשרים-וחצי האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל P: איזה מקצוע את הכי אוהבת? אממ... לא יודעת... שיעור מחשבים? איזה מקצוע את הכי שונאת? מדעים!!! אעעע איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 13:30- נגמר בית ספר XD האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אמממ לא יודעת אם כן, למה ? [?!] האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? חיה בעע אם כן, מדוע? כי היא חרא מורה, כי מעצבנת, כי היא משעממת וכי היא בעעע באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 13:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 13:50 בערך... תלוי בקצב ההליכה שלי ושל החברים איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת חזרה ברור P:

ElinorLahav

New member
תממממממר !

אני מתה על התמונות של החתיך הזה יש לי אחת שלו ביומן !!!!! באלך לשלוח לי את כולם ?????????
היתאהבתי בו

../images/Emo191.gif אללללללייי

אין בעיות :] דבריתי במסן ואני אשלח לך, או שתסתכלי באלבום שלי בתפוז יש לי שם כמה תמונות שלו :]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifוואו תמונה מדהימה של אלכס../images/Emo99.gif

טוב נו, כל התמונות שלו מדהימות!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה DD:

באיזו שעה את קמה כל בוקר? שש
אני צריכה לעשות הרבה דברים בבוקר
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל בכלל XD איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספורט
איזה מקצוע את הכי שונאת? רק בגלל המורה - אנגלית ובכללי מדעים
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אחרונה
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אממ אני מקווה לא להיזכר. אם כן, למה ? [?!] לא זוכרת את המורים XDD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? בארור! אם כן, מדוע? המורה לאנגלית! היא פשוט לא יודעת ללמד!~ היא סתומה כמו מחבט רק היא בגודל של פרה. פרה שעומדת על שתיים. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? שנה שעברה כל המערכת שלי הייתה על חמש שעות חו. מיום שלישי שהיה שש שעות... אפילו בשישי חמש שעות
ואז היה לי גם העשרה במת' אז הייתי צריכה להישאר עוד שעתיים בימי שני.. באיזו שעה את מגיעה הביתה? רבע שעה אחרי סיום הלימודים ככה P: אולי יותר.. כי אני הולכת תמיד עם חברה וזה תמיד לאט. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה.

Rukia nik

New member
איזה שאלון נחמד!../images/Emo22.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:20
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעת בית ספר איזה מקצוע את הכי אוהבת? ערבית! איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אחרונה! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן אם כן, למה ? [?!] כי היא נחמדה אליי ומוציאה אותי משיעורים!
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? ברור! אם כן, מדוע? כי היא מעצבנת ורעה, מאוד רעה! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לא בשעה קבועה. אבל בין 14:00-16:00 באיזו שעה את מגיעה הביתה? בין 14:05-16:00 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור ששעת החזרה!

למעלה