שרשור חזרה לבית הספר

SpongBobit

New member
למורה לספורת יש שיער כתום

זאת עם השומנים,החגרות נחש ולק אדום,והיא עשתה מתיחת פנים ושאיבת שומן מפנים!!@#!#@איכס.....לא שזה עזר לה.

3has3

New member
../images/Emo69.gif כן!~ ולמורות יש את התכשיטים האלה

XDDDDDD אבל השיער שלה הוא ממש גזרי!~ (מהמילה גזר
)

SpongBobit

New member
נכון,

ויש לה קרה כזה כמו של האמברלה הזאתי,ריאהנה.. והוא כ"כ נפוח, והיא מציירת גבות ושמה עת העיפרון לעינים בלחייםXDכ"כ נמוך כזה,עם אודםXD

keren eckshtein

New member
יש לי מורה תחונה מהתחת שבחיים שלך לא תראי אות

אותה * עם בגד אחד פעמיים XD והיא מעצבת את הבגדים שלה והתכשיטים שלה היא כזאת מוזרה אלוהים - המורה לתנך
עם מלא תכשיטים מוזרים כאלו גאד היא מפחידה D:

SpongBobit

New member
חחח..

לשנו שנה שעברה הייתה את המורה הכי מזעזעת בעולם,כ"כ מכוערת והיא כל פעם עקבה אחרינו ובהתה בנו.עם שיער אדום אף בגודל של פיל,עיניים קטנות וגבות מצוירות בצורת קשת ...... יש אבל מורה מזה יפה בביצפר,וגם ממש חמודה. וחחחח..נראה לי כל המורות לתנך מוזרות...

dorkiflitz

New member
המורה שלך מוזרה?

המורה שלי היא מטורפת! היא על כדורים! והיא התוודתה בפנינו והראיתה לנו איך היא לוקחת אותם! רציני!!! היא באה לכל אחד מול כולם ואומרת מה לא בסדר באיך שהוא נראה, היא נראית כמו גופה, קוראים לה זורית(אני הייתי מתייחסת לזה כאל חיסרון), יש לה מין קסדה על הראש משהו כמו וואנבי אימו,וכל שעה ביום היא מתבכיינת לנו על כמה שקשה לה עם הילדים שלה בבית. היא היפראקטיבית בצורה מטורפת ועוד מלא מלא מלא חפירות.. XD

ElinorLahav

New member
חחחחחח XD

המורה לספרוט שלי עשתה שעיבת שוומן בבטן ובמדלדל של הידיים ואיכ יש לה שם אגמים ימות ונהרות !!!1 הכל זזזזזזזז לה !!!

SpongBobit

New member
המורה לספורט שלי תמיד באה בלי חזיה

ורואים לה הכל>< איזה סיפורי מורות רצים פהXDDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif אמרו לי את זה אתמול

וחברה שלי כזה אומרת לי:"מה? לא ידעת? זאת הייתה השיחה בחופש" ומישהי אמרה שזה היה בעיתון XDD ובכלל, היא גם אמרה שהיא דומה לה (אותה הילדה)

חח וואלה? מגניב, רק ש..

בנות מהבצפר לא יתחילו לבוא אליה רק כדי לבקש שהבן שלה יחתום בשבילן P:

dirty look

New member
אחלה יום!

NOT אנחנו פאקינג לומדים שלוש ימים בשבוע עד 3!!!! 3 דאמט!!! ובימים הנוספים ב2! ושישי יש מחויבות אישית... פאקינג קיבלנו שיעורים היום X:

על מה?

על איך נכנסים ביום הראשון ללימודים אחרי החופש? חח מה כבר הספקתם ללמוד?

למעלה