שרשור לילה יוצא לדרך

webguy

New member
העבירו ביקורת על ההחלטה לשדר את אגו

שזה היה פוגע .. אורן אמר אחרי זה זה לאורטל שזה נראה כאילו ניסו לחבל ביחסים בניהם

sivan1237

New member
סתם שאלה למה את אלין מהאח הגדול

כל הזמן הקנטת על צילומים דומים (טופלס) ואת אורטל לא?

efrat800010

New member
../images/Emo92.gifאורן על אורטל:

זה פגע,זה קצת לא לעניין תחשוב שיראו לך קטע שאתה רוצה לשכוח ופתאום מראים לך אותו" זה יעבור לה היא תתגבר זה משהו מהעבר שהיא רוצה לא לחשוב עליו הרבה ובלי קשר לזה מגיע לה לזכות

webguy

New member
הבנים העבירו ביקורת ..

שזה לא היה בסדר להקרין את הסרטון של אגו .. וזה פוגע .. שהיה אורן לבד עם אורטל הוא אמר לה שזה כאילו נסיון לפגוע ביחסים בניהם .. אורטל אמרה לו שאם הוא לא יכול לחיות עם זה אז היא בהחלט תבין אותו .. ותבין אם החברות בניהם תסתיים ..!!

KEEK

Member
הבחירה של ההפקה לשדר את הסרטון של

אורטל באגו, היה לתת לה את המכה האחרונה כי היא כנראה האיום האמיתי של חביבת ההפקה - קרן ולדעתי יש פה ניסיון שקוף לחבל לה. ומצד שני, אני דיי מרוצה שהראו את הסרטון הזה. כי סוף סוף נראה אותה מתמודדת עם משהו אמיתי מעברה בלי מסכות דיי נמאס לשמוע ממנה על השמרנות שלה בגלל המשפחה כשכולנו יודעים שהיא רחוקה מלהיות תמימה כמו שהיא רוצה שיחשבו

efrat800010

New member
../images/Emo124.gifבן לליהי עכשיו:

איתן שאל את אורן "אורטל היתה בשוק?(מהסרטון)" בן לליהי:"מבחינתי זה בדיחה שהם נוסעים הם נפסלו לפחות 3 פסילות והזוגיות שלהם היא בדיחה צוחקים עליהם שהם אפילו לא התנשקו אין מה לעשות החיים לא הוגנים,אני הכי מבואס שזה הם,הכי פחות מגיע להם אבל זה מה שהצופים הכי מתחברים אליו אז אין מה לעשות" בן בן... אילו היית יודע שהם יקירי ההפקה וההפקה בחרה בהם ולא הקהל בכל דבר אפשרי בתוכנית הזאת היית מבין

da26

New member
גם אני חשבתי ככה אבל 5 דקות אחרי

החזירו את השידור והבנתי שגילו להם מי הזוכים. כנראה שבגלל זה הוחשך המסך.

ברח לי אופ,,,,,,,,,,,,,,,,,

ממתי מחשיכים שידור כשמודיעיםעל זכיה? חשוד לא? למה לא אספו אותם כמו תמיד בסלון והודיעו להם בשידור חי מול הצופים מי הזוכה? חשוד לא? מדוע הם חורגים מתמיד?חשוד לא? ההפקה החשיכה כי הבחירה לא אמיתית,, כדי שלא נשמע או נראה כיצד הם מודיעים כי הרי מה יגידו מול הצופים?הקהל בחר? אין מצב !!!!!!!!!!!

adiyon2

New member
אני חושבת שההפקה פחדה מהתגובות של האנשים

בוילה. הרי התוצאות היו מול העיניים שלנו באתר וואלה כל היום. אנחנו ידענו מי ניצח, האנשים בוילה לא.

אני לא נכנסת ל-וואלה,, ממתי אתם יודעים את...

התוצאות? ומי שאין לו מחשב?ומי שלא נכנס לוואלה כמוני? למה שאנחנו לא נרה בשידור חי את התוצאות,, את הבחירה?את הנימוק לבחירה? מוזר וחשוד כבר אמרתי?

adiyon2

New member
תראי זה היה מאוד הזוי

עוד לפני שהקריאו את המשימה וידעו מה צריך להיות, היו לגב וקרן אני חושבת כ-47 אחוז (לא זוכרת) וכתבו שמס' המצביעים הוא כ-2500. בערב, כבר לא צוין כמות המצביעים והתוצאה היתה 49% מהקולות לגב וקרן. הנתון הזה לא השתנה לאורך כל היום. דניאל ואיתן היו 29%מהקולות. אנחנו יודעים מעדויות של אנשים שאת גב מריצים מלא אנשים. אבא שלו פתח לו פייסבוק תמיכה וקרא לכולם להצביע לו. גם ההפקה לצידם. כך שזה די צפוי ואין מה לעשות.

adiyon2

New member
בטח מודיעים מי זכה ורוצים לשמור לשידור

את התגובות שלהם

andy181

New member
בטח מודיעים להם שגב וקרן זכו ראיתי שהם סגרו

את ההצבעות..

sendibar0

New member
אז מה יש להסתיר מאיתנו?

אנחנו יודעים מי זכה, ואם לא, אז נראה מי לא בווילה החל מהלילה. למה לסגור מצלמות?!

למעלה