שרשור לילה יוצא לדרך

meytula

New member
טוב אני פורשת לשינה

ונראה לי גם אפרוש מהפורום,לא יכולה לראות את כל הזוהמה שהולכת כאן על מתמודדים בגדול גם את התוכנית אין כבר מה לראות הכל גב וקרן והגמר זאת קרן הזוכה. לילה טוב מקווה שהניהול החדש יעשה קצת סדר בזוהמה.הפורום נהייה ממש תת רמה בזמן האחרון

KEEK

Member
מיטל!!! ../images/Emo24.gif

אל תתייאשי יהיה בסדר
אנחנו צריכים אותך פה.. את הקול השפוי

adiyon2

New member
את לא הולכת לשום מקום בפקודה!!!!!

טוב, לישון מותר לך, את אמא טרייה. מחר על הבוקר את מתייצבת עם תמונות יפות של מי שנשאר בוילה. לילה טוב מותק, ונשיקות לדניאל שלנו.

KEEK

Member
מי שואל אותו בכלל???

וואי הבנים שם נותנים לאפס הזה יותר מידי כבוד אני לא הייתי שואל אני הייתי מציב עובדה ואם יש לו בעיה שילך לחפש.. והוא גם ככה לא נמצא אז הוא לא יכול לדעת מצחיק איך שגם את הבנים הוא לא סופר ממטר לא מכבד שם אף אחד

efrat800010

New member
../images/Emo269.gifבן קלט את מה שאנחנו חושבים:

"מבחינתי זה בדיחה שהם נוסעים הם נפסלו לפחות 3 פסילות והזוגיות שלהם היא בדיחה.... צוחקים עליהם שהם אפילו לא התנשקו.... אין מה לעשות החיים לא הוגנים,אני הכי מבואס שזה הם,הכי פחות מגיע להם אבל זה מה שהצופים הכי מתחברים אליו אז אין מה לעשות" ליהי ממש לקחה את זה קשה אורן ואורטל פחות את התגובה של דניאל ואיתן לא ראיתי

KEEK

Member
דניאל תיקח את זה קשה.. אני בטוח

כבר אתמול היא קצת נבהלה שהיא פתאום מועמדת להדחה, וקרן עקפה אותה. עכשיו היא כבר בטוחה שקרן היא הפייבוריטית של הקהל. זה מצב חדש לדניאל. היא היתה רגילה להיות תמיד מוגנת, ותמיד ה-בחורה של הרווק. עכשיו יש רווק אחר בשטח, יותר בולט מאיתן והוא הבחורה שלו לקחו את המקום שהיה שלה. הם עכשיו במרכז והיא זזה הצידה. איתן לעומת זאת, נראה אפטי לגמרי. הוא צריך להתעורר על החיים שלו ולהבין שבזמן שהוא פותח את ליבו מול גב ונותן לו להרגיש בבית, גב שומר לו את כל הקלפים לעצמו ועוקף אותו בסיבוב.

andy181

New member
דווקא לקחה את זה בסבבה, אני חושבת שאחרי

אתמול הבינה שאת הפרס הכספי היא ואיתן לא יקחו.

andy181

New member
כנראה זה מה שאנשים רוצים- שהם יזיפו מריבות

כדי שאחר כך יהיו פיוסים זה מאוד טלויזיוני, אבל גם איתן וגם דניאל הם לא אנשים כאלו. אם הם היו אנשים כאלו אז לא הייתי מתחברת אליהם בכלל.

anonimit75

New member
חחח ואתה עדיין לא חושב שמגיע לגב לנצח הא?!

גם אם הכל משחק אצלו. מגיע לו שאפו !!! רק בגלל המשחק המעולה הזה שלו מגיע לו לזכות.

efrat800010

New member
אכן נפילה מבחינתה אבל יש לה

כוח בבית כולם מעודדים אותה ותומכים בה להבדיל מאורטל שלא ממש ניגשים אליה או מעודדים אותה(גם אתמול מלבד אורן אף אחד לא פרגן לה על הבחירה של הקהל בה להישאר)

גב וקרן התנשקו היום מלא פעמים צרפתיות במשימה

אני מעריך שכבר אתמול אחרי שקרן התבררה לגב כאחת משתי החזקות בוילה מבחינת הצבעות הוא לקח אותה ללופט ונישק אותה זה טקטיקה של שחקן ששומר את המגע הפיזי לסוף תראו את זה בפרק מחר

לואיזה7

New member
והשאלה היא : האם שוב קרן תרוץ לספר לחברה....?

או שמא גב יזהיר אותה כמה פעמים לא לספר ....

למעלה