שרשור לילה יוצא לדרך

אני מאוד שמח שהראו לאורן ולכולם שם את אורטל

האמיתית אורטל שניסתה להסתיר מכולם את העבר שלה אורטל היתה בשוק של החיים שלה שהראו את הקליפ שלה לתמיר גל האקס שלה ושהראו אותה חצי עירומה בסרטון לאגו אורן היה המום תאמינו לי היה שווה הכל

webguy

New member
קורה ששניצל נשרפים והם לא טעימים :)

מאיפה הרוע הזה ..?

שום רוע אולי שמחה לאיד האמת חובתה להחשף!

אורטל התהלכה בין הטיפות יותר מידי זמן ובעצם הוליכה שולל בחור נחמד עלם חמודות בשם אורן שהיא תמימה וטהורה וזכה היום הוא קיבל את האמת לגביה בפנים הבחורה ממש לא תמימה וממש לא טהורה

efrat800010

New member
היא לא ניסתה להסתיר כלום והיא אמרה שהיא

שלמה עם מה שעשתה ואמרה "זאת אני ואני לא אשנה את מי שאני" היא בכלל לא מבואסת אורטל בחורה חזקה שלא חוששת מה"גילוי" ולומר את שעל ליבה היא עברה הרבה שינויים בשנה האחרונה(תראה שוב את הת.ז שלה לא מתביישת במה שעשתה בעבר עם רצון וכוונות טובות וחיוביות

adiyon2

New member
היא סיפרה שהיתה בת מרדנית מאוד

כשאבא שלה קיבל שבץ, היא החליטה להשתנות. סיפרה את זה באחד הלילות. אני בטוחה שהצילומים לאגו והקליפים היו מתוך רצון להתפרסם, אני לא רואה בכך משהו שלילי. כנראה שהיא מתחרטת על זה וחובת ההוכחה היא עליה, וזו הסיבה למחסומי האינטימיות שלה.

efrat800010

New member
בדיוק על זה כתבתי ידוע ש

אדם בלי עבר אין לו עתיד לא חשוב מה היה הרצון והצורך להשתנות לטובה מעורר הערצה מבחינתי באשר לכל אדם

efrat800010

New member
אז זהו שהיא

אף פעם לא שיחקה קדושה מעונה היא תמיד עמדה לבד בזכות עצמה חזקה מול כולם

goodpink

New member
הפמליה הזו מתי ירד לה האסימון קיבלו את גב

בידיים פתוחות חשפו בפניו הכל כאשר הוא המתמודד של איתן למיליון ויכול לנצל כל דבר שהם אמרו לו לטובתו במקום לתת לו להתקלם לבד ולגלות דברים לבד הורידו את הסיכויים של איתן. קיבלו אותו בידיים פתוחות וגב אומר לבן שהוא צריך לחשוב על זה לתת לו את הלופט. באמת מתי ירד להם האסימון כבר

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

אני מניח שעכשיו ירד להם האסימון אחרת הם ממש מטומטמים הם פותחים בפניו גב הכל, מספרים לו הכל, קיבלו אותו בידיים יותר מידי פתוחות. וגב סגור, לא משתף בכלום, שומר את כל הקלפים לעצמו. אורן כל הזמן מתרץ את זה בסיבה שגב כזה מופנם וסגור. הוא לא מופנם וסגור, הוא סופר מחושב ולא רואה לנכון לשתף בפרטים את המתחרה של, ובצדק. שיתעוררו כבר.. ויפסיקו לרכוש לו יותר מידי כבוד. בן צריך להכנס לו ללופט בלי לשאול אותו.

KEEK

Member
גב דואג להזכיר כל רגע שגם היו להם 3 פסילות

ז"א, שהם היו ממש מעל כולם בהצבעות, שאפילו 3 פסילות לא הרסו להם את הזכייה. יחי הרווק החדש של הוילה. איתן, תתעורר

andy181

New member
מה איתן יכול כבר לעשות..? ואם ההפקה מריצה

את גב וקרן גם ככה זה בזבוז זמן...לפי דעתי איתן והמפליה צרכים לשים זין על החוקים של הבית ולעשות מה שבא להם :)

דידי 9

New member
כי לגב לא נעים.לעומת איתן/דניאל שחיים ב

באולימפוס וחושבים שמגיע להם הכל! זוג מגעילים מתנשאים.

בגלל שיש כאלה שמפעילים תוכנה לטובת קרן

הם עשו את זה גם במשימה של הכלבים ובכול מקרה זה ברור שהצופים לא הצביעו לפי המשימה הצופים הצביעו לפי הפייבוריטים שלהם

למעלה