שרשור לילה יוצא לדרך

איל לי מילה אחרת לכתוב אלא רק איכסססססססססססס

פשוט איכס אחד גדול,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בוז להפקה בוז לתוכנית בוז בוז בוז ממש גועל נפש בושה. ומה שיותר מעצבן שמזלזלים באינטליגנציה של הקהל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעולם לא הצליחו להרגיז אותי תוכניות והפעם הוציאו אותי משלוותי. המשימה שלדעתי היתה ה-היי לייט של כל התוכנית משימה משעשעת מצחיקה מלאה הומור,, שהצליחה להצחיק אותי גם עד דמעות הפכה באחת אצלי לגועל. קרן וגב? על מה ולמה?מאיזו סיבה? ולהגיד שהקהל בחר? אין מצב פשוט אין מצב שהקהל היה בוחר בהם כזוג המוצלח ביותר במשימה. קרן במשימת הספסל התנהגה באמת כמו ספסל,,, שום תוכן, שום שיחה, שום ידע, בול עץ,,,,, היום הבנתי סופית שקרן בחורה רדודה,, לא מסוגלת לנהל שיחה על כלום,,, בשום נושא, אולי על בגדים ואיפור לא מעבר. יושבת על הספסל נמרחת ורק מצחקקת כלום לא מעבר.... על מה ולמה הם זכו?בחיי מרגיז איכס !!!!!!!! אבל אני מתנחמת בדבר אחד,,, לא העמידו את קרן השבוע להדחה בכוונה העמידו את דניאל להדחה כדי לעורר עניין,, מטיסים את קרן להנות ביוון,, נותנים לה גוד טיים אבל את הגמר,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, יקחו איתן ודניאל !

נכון, אני לגמרי חושב כמוך

ואני הכי אובייקטיבי שבעולם כי אני לא הייתי בעד אף אחד מהזוגות וגם לא הייתי נגד אף אחד מהזוגות היה צריך להביא אורחים שישמשו בתור שופטים ושרק הם יחליטו

adiyon2

New member
כתבת יפה

אבל אני לא בטוחה שאת הגמר גב וקרן יפסידו. יש להם הרבה תומכים בחוץ שמריצים אותם. ההפקה רוצה אותם. שני אלה ביחד מטיסים אותם לניצחון.

ההפקה רוצה אותם?שיסמסו לעצמם.

אם זה הולך על פי דעת קהל ועל פי מסרונים ובסופו של דבר הכל קובעת ההפקה והקהל הוא רק מממן אז באמת באמת סיבה טובה לא לשלוח אסמסים,, ולא לתרום שקל לתוכנית רק לשבת לצפות ואולי להנות לא מעבר.... אבל אם הקהל שופט שיתנו לו באמת לשפוט וישתמשו בדעתו... ובבחירות שלו. לגב לא מגיע המיליון זו לא תוכנית של "לא זכיתי בהישרדות אז אזכה ב 24X7.. מה זה עושים צחוק? על מה ולמה מגיע לו לקחת?מה הוא תרם לבית?מה הוא עושה בבית? וקרן גם לה לא מגיע לזכות,, היא רחוקה מלשמש דוגמה למשהו.. יש טובות ממנה.

adiyon2

New member
נכון, אני לא מסמסת. מצביעה בוואלה

ומגלה שלקול שלי אין קול.

goodpink

New member
והנה האגו של גב יוני אומר לו שאין פיקוח וגב

גב מנסה להעמיד פנים שהוא צנוע ואומר שהוא הופתע שזכו בגלל שהיה להם שלוש פסילות ויוני אומר לו בנוגע להצבעת הקהל לך תדע אם יש על זה פיקוח ומה עשו וגב שולל את דבריו ויוני אומר שלא מבין בזה כל כך אבל לך תדע... גב מעמיד פני עניו אבל האגו שלא מתגלה ברגע שנותנים לו אפשרות שהזכיה לא היתה זכיה באמת אמיתית

עם כמה שאני לא סובל את אורטל השחקנית אני

מעדיף אותה כזוכה במיליון על פני קרן וגב פשוט לא מגיע להם וממש מעצבן אותי לחשוב שבגלל שרייף אבוט והמאירי מכרים של קרן מהגלינה אז הם מסדרים לה את המיליון וגם בגלל שהם מרגישים חייבים לגב מיליון על ההפסד לאירית פשוט גועל אחד גדול ואני ממש מרחם על איתן שצריך לעבור כאלו השפלות אני בטוח שהוא לא האמין שזה מה שיקרה לו שחתם על החוזה לראלטי הזה פשוט עושים לו זובור ציבורי

קשקשה9

New member
שמישהו יסביר לי !!!

כמה מטומטמים יכולים להיות החברים של איתן הרי כשגב נכנס היה ברור שהוא מתחרה של איתן, מה לא היה ברור להם? למה הם התנהלו בכזה טימטום וקיבלו אותו כאחד משלהם?

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את הראשונה

שהצחיקה אותי בכל הסיטואציה הזו
איפה רגע הזה גם כן כשצריך אותו עשי טובה ת'קשרי אליו

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חנקת ,אני מתה עלייך

בכוונה בחרת תימני? זה פיצוי על רגע?

למעלה