שרשור לילה יוצא לדרך

בצבא

היא יצאה לראיין אותו שיאחל הצלחה וכו.. לפלס"ר נח"ל.. איפה שהיא שירתה. ואת הקטע עם הראיון, איתן אמר שהוא לא זכר את זה ודניאל כבר הזכירה לו את זה, אם אני לא טועה, די בהתחלה.

efrat800010

New member
אה והראו את

הראיון הזה? איזה קטע... הוא הכיר את עדי,קרן ודניאל לפני כן הן זוכרות והוא לא? מוזר.. אגב עכשיו גב מספר על הפסילות שהיו לו -שהיו לו מלא פסילות ולא נראטה לו שהוא יזכה ההפקה כבר בחרה בשבילו

זה לא מוזר

זה גם לא ממש נקרא להכיר.. אחת כולה הצטלמה איתו בדיוק שניה אחרי שזכתה בנערת ישראל והם היו במסיבת סלבס.. השניה הלכה לראיין אותו למשהו.. לא מוזר בכלל, אין סיבה שהוא יזכור.

efrat800010

New member
הן זוכרות אותו כי

הוא מפורסם והן לא זה הגיוני אבל הקשר בין ההכרות הוקדמת לקשרים בניהם ולהגעתן של הבנות בוילה על זה אני מדברת

אבל ככה זה

כל מיני דוגמניות שמחפשות את עצמן לדעת כדי להגיע לתודעה בטלויזיה. סוכנים ששולחים אותך לאינספור אודישנים..

didush100

New member
גם איתן שלא תטעי

הוא לא יהיה עם דניאל לדעתי בחוץ. הוא מסמפט אותה אבל רחוק מלהרגיש מה שהיא מרגישה. אני נותנת להם חודשיים גג. הוא משחק על המיליון ורואים את זה

didush100

New member
אני ראיתי את זה כבר ממזמן אבל

בגלל שההפקה שומרת על דניאל בצמר גפן לא הראו את זה עד עכשיו.

sivan513

New member
גם קרן סיפרה לאיתן שהיא הצטלמה איתו

בדייט הראשון אז למה במקרה הזה היה כזה רעש? ואמרו שהיא פתאטית ובלה בלה בלה..?

didush100

New member
כי קרן לא הסתירה את זה

בניגוד לדניאל שאמרה שהיא לא הגיעה בשבילו ולא דיברה על זה בכלל. אני שמעתי אותה במקרה וגם זה היה בלחישות.והיא אמרה במפורש שהוא ממש עושהלה את זה ושהוא מהמם!!!

sivan1237

New member
סוג של צביעות..באותו זמן אין שעה שלא נפתח

פוסט בנושא..ושהכל מכור וכו'.. זה עבר חלק.. מאמינים לדניאל כנראה.. דווקא היום עלה לי בראש ששניהם מכירים זמן רב, ונכנסו כדי לקטוף את המיליון.. סתם כי הכל קרה נורא מהר..אחרי שבוע התאהבות..נו באמת

24שעות1

New member
סיון - תודה תודה לך עוד אחת שהתחילה להכיר

באמת מי זאת דניאל כולה משחק והצגות העיקר שכאן בפורום לא הפסיקו להשמיץ את קרן שהכירה אותו יצאה איתו וכו'

דידי 9

New member
דידוש-מה טענו את ואני-תחמנית מלידה!:)אין

עלייך אין! אני באמת מעריכה את הראיה שלך מתחילת הדרך! הבחורה שקרנית,גנבת-אפילו שזה מהכבלים,תחמנית,מסיטה להימורים-גועל! עושה לי עצוב שיש אנשים שרוצים שאחת כזו תזכה.עצם הרצון-דוחה אותי.גם אם היא לא תזכה.

למעלה