היא יצאה לראיין אותו שיאחל הצלחה וכו.. לפלס"ר נח"ל.. איפה שהיא שירתה. ואת הקטע עם הראיון, איתן אמר שהוא לא זכר את זה ודניאל כבר הזכירה לו את זה, אם אני לא טועה, די בהתחלה.
הראיון הזה? איזה קטע... הוא הכיר את עדי,קרן ודניאל לפני כן הן זוכרות והוא לא? מוזר.. אגב עכשיו גב מספר על הפסילות שהיו לו -שהיו לו מלא פסילות ולא נראטה לו שהוא יזכה ההפקה כבר בחרה בשבילו
זה גם לא ממש נקרא להכיר.. אחת כולה הצטלמה איתו בדיוק שניה אחרי שזכתה בנערת ישראל והם היו במסיבת סלבס.. השניה הלכה לראיין אותו למשהו.. לא מוזר בכלל, אין סיבה שהוא יזכור.
בניגוד לדניאל שאמרה שהיא לא הגיעה בשבילו ולא דיברה על זה בכלל. אני שמעתי אותה במקרה וגם זה היה בלחישות.והיא אמרה במפורש שהוא ממש עושהלה את זה ושהוא מהמם!!!
פוסט בנושא..ושהכל מכור וכו'.. זה עבר חלק.. מאמינים לדניאל כנראה.. דווקא היום עלה לי בראש ששניהם מכירים זמן רב, ונכנסו כדי לקטוף את המיליון.. סתם כי הכל קרה נורא מהר..אחרי שבוע התאהבות..נו באמת
עלייך אין! אני באמת מעריכה את הראיה שלך מתחילת הדרך! הבחורה שקרנית,גנבת-אפילו שזה מהכבלים,תחמנית,מסיטה להימורים-גועל! עושה לי עצוב שיש אנשים שרוצים שאחת כזו תזכה.עצם הרצון-דוחה אותי.גם אם היא לא תזכה.