שרשור לילה יוצא לדרך

efrat800010

New member
וכאשר

קרן אמרה על ליהי כל מיני דברים או תפסה ממנה מרחק ב3 שבועות האחרונים ונצמדה למטרה זה בסדר באמת לא מגיע להם לזכות הם לא זוג ולא בטיח הם שני שחקנים אסטרטגיים לא שלבן וליהי מגיע הייתי שמחה אם אורטל או דניאל היו זוכות אבל לקרן לא מגיע בכלל!!!

דידי 9

New member
צודקת סטימו..רק קרן חיזקה את ליהי עם בן ועם ע

עוד דברים.איתן ודניאל ירדו מהעץ!

24שעות1

New member
סימולטור יקירתי

כידוע לך אני חולה על קרן הפיבוריטית מספר אחת שלי ליהי לא מקנאה בקרן היא מפרגנת לה - נכון כואב לה על עצמה על הקושי בהדחות והאדיוט נותן לה הרגשה שהיא בזכותו וחייבת לו. מי שמקנא בקרן וגב זה החבר האדיוט שלה. ועל זה חלק אדיר מכעסה שרץ להרגיע את אתי בזמן שהיא בסשן של לכלוכים על חברתה הטובה קרן.

שאפולי

New member
לא ייאמן.

לא, באמת. אני לא מאמינה שאנחונ חיים בעולם שזה "ראה וקדש" כאילו- כאשר אבדנו, אבדנו

efrat800010

New member
../images/Emo201.gifאני בהלם ומתביישת בשביל../images/Emo4.gif

ההפקה הזאת מה זה או WTF?????? עכשיו פתחתי את השידור והפורום לראשונה מעליב כל כך לחפש בני 25-30 כזקנים בעיקר הבנות בצורה מעוותת ולהעמיד אותם עם זקנים באמת כך זה משפיל ולא מכבד את הזקנה הבנתי גם שהמשימה היתה משעממת(זה לא חדש) והראו קטעים של אורטל חושפניים או משהו... זה רק מראה כמה ההפקה חוששת שאורטל תקטוף את הפרס ליקירתם הדוחה הצתבעתי באינטרנט עכשיו וגם שם מה נסגר???? קרן וגב מקום ראשון??? זה מזכיר לי קמפיין בחירות מאסיבי(אבא של גב&המשפחה של קרן) מטורף להפליא גב אמר את זה במשפט "הייתי נבוך מהסיטואציה" כן גם אני אורטל עם המיליון שווה את כל העונה הזאת

גם אם היה מגיע להם..

לפחות שההפקה תציג את האמת. לגבי כולם.. את האמת. אבל זה מדהים כמה כח יש לעריכה, פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.

anonimit75

New member
לא קשור עריכה. אוהבים אותם תפנימו כבר

אני צופה אדוקה ואני אוהבת אותם למרות הכל ....ולמרות שהיו דברים שלא אהבתי בשר שלהם. ואם גב משחק , אז שאפו. מגיע לו לנצח על המשחק המצויין שלו וזהו. הוא מייצר אקשן, מותח קצת מתקדם בקצב הנכון , מצחיק, עושה שטויות יש בו מהכל וקרן מדהימה. הם פשוט חמודים ביחד ....

קשור וחצי.

אני עוד שניה נישקתי את הטלויזיה באחד הפרקים מרוב שקרן יצאה מדהימה. בוודאות הייתי חולה עליה לולא הייתי רואה 24/7 באינטרנט. ברור שיש אנשים שאוהבים אותהף זה לא סותר את העובדה שההפקה מעלימה את כל החרא שיש בה.

anonimit75

New member
אני צופה בהם כל הזמן ואני לא רואה חרא

אין מה להעלים. הכל בעיני המתבונן... לכל אחד יש חוזקות ויל וחולשות ... חרא יש בכולם וגם יופי יש בכולם... ובסה"כ , קרן בחורה מקסימה...

למעלה