שרשור לילה יוצא לדרך

שאפולי

New member
דידי../images/Emo18.gif

את הולכת על קו דק שגובל בפלילים והוצאת דיבה. חבל שתהיי עבריינית כמו דניאל- הפעם אני מזהירה להבא אני מוחקת.

meytula

New member
זה היה צריך כבר להיעשות מזמן

וזה בטיפול כבר מעבר לתחומי הפורום.רק מחכים לאישור מסויים ומשם הדרך לפלילים תהייה קלה.
שהאישור יתקבל לפני הגמר שדידי תשלם על כל ההוצאת דיבה הזאת לשווא

דידי 9

New member
שאפולי

אני לא ממציאה! גנבת היא בעצמה אמרה אני אשלח לך לינק-הנה! http://www.youtube.com/watch?v=2hWYv5ALErk היא זו שאומרת שהיא "מנהלת שיווק הימורים באינטרנט" ואבא שלה הסביר שיש לה 45 בנות תחתיה, שהן משווקות את האתר! הלילה גם התגלתה כשקרנית, כי אמרה שלא באה למצוא אהבה-אבל מול פרצופה הראו לה שהיא מכירה את אורבך, ודלוקה עליו. מי יתבע אותי-ועל מה?! על האמת שלה? על מה שכתוב באותיות קידוש לבנה?

שאפולי

New member
לא אמרתי שאת ממציאה

זה לא עינייני אם זה נכון או לא- אני לא שופטת בבית המשפט העליון. מבחינתי אין לזה מקום בפורום כבר קיבלת אזהרות בעבר, כבר נמחקו לך הודעות אני מבקשת יפה ובוגר שתפסיקי. תפתחי לך יומן וכל בוקר תכתבי בו כמה דניאל XYZ זה לא יזיז לי אבל לא בפורום בבקשה. לילה טוב

דידי 9

New member
שאפולי?! מה ז"א?אסור לי להביע דיעה?K הסביר,

ואגב לא רק K, אני מכירה עוד כמה מנהלים:) שחופש הביטוי יקירתי גובר על הכל! אם אני ממציאה משהו-זו הוצאת דיבה. אם זו אמת שכתובה וידועה-מותר לי להביא אותה לכאן מתי שארצה. את לא יכולה לעשות הפליות בין גולשים, שכותבים על קרן או אורטל דברים גרועים כמו זה שאורל עושה סקס עם עשירים-מה שלא מוכח לחלוטין!!! ואני שכותבת דברים מוכחים ואני מביאה לך סימוכין לכן-את מנסה לסתום את פי כי את אוהדת דניאל?! האם זה נראה לך הגיוני? אנחנו לא באירן, וחופש הביטוי הניחי לו במקומו. ביום שאוציא באמת דיבה ללא סימוכין כמו שעושים פה הרבה אנשים-ולא אמרת להם כלום-תוכלי להגיד לי להפסיק. חופש הדיבור והביטוי-הוא ערך עליון במדינת ישראל. תחשבי על זה

שלום172

New member
דידי 9 ../images/Emo140.gif כל הכבוד לך../images/Emo39.gif

לחיי חופש הביטוי במיוחד שהבאת סימוכין לאמת מילותייך שאפו

שאפולי

New member
כמו שאמרתי

ערך עליון במדינת ישראל? אז תפתחי עלון. אני לא מפלה, ואני לא אוהדת של דניאל- תתבגרי כבר. אני את הדיון הזה סיי מתי כל הודעה שתעבור את הטעם הטוב- תמחק.

sigal1005

New member
דניאל

רדו מהעץץץץץץץץץץץ שעמוס אטינגר שאל את דניאל,שראיינת את איתן האם נידלקת עליו???????????? היא אמרה שהיה לה חבר(זה שהיא עברה לגור איתו בגיל 17). היא היחידה שאמיתית שםםםםםםםםםםםםםם,והקשר בינה לבין איתן אמיתי ומקסים. מההתחלה היתה כימיה מקסימה ברורה בינה לבינו,והיה ברור שהוא חש הקלה שאורטל שיחררה אותו,וכן לגבי קרן. הוא היה חייב לספק את הסחורה ולצאת עם כמה,למרות שהיה ברור את מי הוא מעדיףףףףףףףףףףףףףףף. דרך אגב,מאז שגב נכנס אני מעדיפה את איתן לגמרי............

דידי את שקרנית! דניאל אמרה שבזמן שראיינה את

איתן בצבא היה לה חבר והיא היתה נאמנה לו! אז תפסיקי לסלף!

didush100

New member
דניאל אחת השחקניות אם לא ה

באמת יש לה רגש לאיתן אבל כל ההצגה שלה וההתבכיינות לאורך הדרך מעוררים בי בחילה. היא כל הזמן דאגה לציין שהיא לא הגיעה בשבילו ושזה קרה לה פתאום בבום אחד גדול ושכל הבית בודד אותה בגלל זה. פחחחח ממש היא היתה מחושבת לאורך כל הדרך וידעה בדיוק מה היא עושה.

sunflower11

New member
וואיי, הרגשתי שזה שהיא כל הזמן חוזרת על

הסיפור איך בעקבות המשחק אמת או חובה היא התאהבה בו, זה חשוד. כשמישהו מרגיש טוב עם עצמו הוא לא מרגיש צורך לחזור על הסיפור בפני כל אדם שנכנס לווילה. אתם רואים שאורטל היא הרע במיעוטו?

דידי 9

New member
אורטל מדהימה!אבל בפורום נעולים על דניאל.ימציא

ימציאו לך תירוצים שונים, ויחליקו לה גם את השקר והתחמנות הזו:) לא יעזור כלום! משהו מוזר קורה פה.ומפחיד איך שהוא קורה

שלום172

New member
אני נעול על קרן ואינני פוחד

בעיקר מהעובדה שבעוד שבועיים הכל יסתיים גם ההכפשות התגלית כאמיצה השארי את ותניחי לאחרים להיות הם

אני לא מאמינה שבן וליהי מקנאים

בקרן וגב שהם טסים... ליהי .חברה של קרן מרכלת עליה ליהי שוכחת שרק בזכות קרן קיבלה ביטחון שם אחרת מזמן הייתה בחוץ לוילה...

למעלה