שרשור מוצאי שבת

הבגדים שהביאו להם לגמר מכוערים

השמלות של הבנות ניראות ממש רחוקות ממה שהולך באופנה

אם על צדק דיברנו

ליהי חולה ,יש לה חום וכאבי ראש וגרון היא הלכה לנוח קצת ונרדמה ההפקה החליטה לשים מוסיקה לא שיר רגוע ונעים שיר מחריד מה זה היחס המזלזל הזה כלפי הדיירים?

שבוע טוב לכולם!! ../images/Emo13.gif

לא להאמין שאני לא אראה את הגמר מחר, אחרי שסבלתי כל התוכנית!! מצפה לעדכונים מפורטים כדי שאקרא בשני בבוקר בע"ה... תודה מראש

אל תקחי את זה קשה

אלא אם כן את אוהבת את קרן וגב כי מחר הם הולכים לזכות יש פעם עצום בינם לבין דניאל ואיתן ואורטל במקום השלישי בפער של 31 אלף מצביעים

KEEK

Member
שבוע טוב גם לך..

אני יכול לתת לך ספויילר למנצחים כבר עכשיו אם בא לך

noaxxx

New member
../images/Emo141.gifערב טוב לכם../images/Emo24.gif תשמעו קטע...

דיברתי עם אחותי על הגמר מחר, היא לא סובלת את קרן, נגעלת מגב ולא חושבת שיש שם זוגיות בכלל... הקטע היפה הוא, שהיא צופה רק בפרקים ולא בשידור הישיר (צפתה בו ממש בקטנה פה ושם, מזמן.....) לדעתה, דניאל ואיתן צריכים לזכות ואורטל מקום שני. סוג של מעודד לא? בהנחה שיש עוד כמה כמוה שזיהו מה קורה באמת בלי לצפות בשידור הישיר.

KEEK

Member
גם לי היה משהו כזה אתמול

דיברתי עם אחי ואישתו, היא רואה תמיד את השידור המרכזי, והוא לפעמים.. הוא דיבר איתי על גב (הוא מכיר אותו מהשרדות) אמר שריגש אותו הקטע אצל איריס, שגב סיפר על המקרה בקיוסק שהיה מכור ואז אמר שגב שחקן שצריך להזהר ממנו, שהוא יודע לקנות את הקהל בסיפורים האלה.. הוא קלט אותו יפה מאוד והוא בקושי צופה בתוכנית..

Rach31

New member
שבוע טוב, כנסי ../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

דווקא את הפרק היחיד שיהיה בו עניין את תפסידי?!? אחרי שסבלנו את כל העונה המרגיזה הזאת, העריכה המגמתית, העיצבונים של הסתרת הקטעים המעניינים, הצילומים החיים המרגשים של המקרר, המטבח, הנברשות והפופים בבריכה? את איתן התינוק מתהפך במיטה שוב ושוב, את הבלוטה של יוני מלאת החשיבות עצמית מתנפחת מאגו, את גן הילדים של בן השכן (של יוני) ואת הגמגום האין סופי של אורן? אני בשוק!

didush100

New member
אוי אני בשוק אני בהלם מראים את ליהיא ובן

בקושי הראו אותם היום

didush100

New member
נכון וזה מה שכתבתי קודם

היא נכנסה לישון ומיד העירו אותה ולא ברור לי למה כי במילא לא הראו אותה היום.

למעלה