!! אבל איפה בעזריאלי נפגשים? ונ.ב. אני מסכימה עם Neon taichou !!
R Rukia nik New member 18/3/06 #32 ../images/Emo45.gif !! אבל איפה בעזריאלי נפגשים? ונ.ב. אני מסכימה עם Neon taichou !!
J JeeChan New member 18/3/06 #44 מעו ^_^ רק שבוע הבא יהיה אפשר לדעת לגבי הסרטים ^_^, אז בינתיים ה הוא רק בשביל העיקרון =)
M Mrs Puff New member 18/3/06 #46 ../images/Emo45.gif ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif רעיון טוב דווקא ^___^
ל לבנדר א New member 18/3/06 #48 עדיף לי ../images/Emo31.gif... אבל אני אבוא בכל מקרה. D: אולי... ;-;
0 0Onegaineko0 New member 18/3/06 #55 ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif לא משנה .___. העיקר לבלות איתכם, אז לא אכפת לי לאיזה סרט נלך P=
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif לא משנה .___. העיקר לבלות איתכם, אז לא אכפת לי לאיזה סרט נלך P=
S shui chan New member 18/3/06 #58 ../images/Emo31.gif O: נראה לי טיפשי מפגש פורום של ללכת לסרט >; כל הקטע זה לפגוש את כולם ולהתחרפן וזה.. לא יודעת.. בסרט אי אפשר להכיר ממש אנשים בכל מקרה אם זאת תהיה ההחלטה של הרוב אני משערת שאני אבוא בכל זאת
../images/Emo31.gif O: נראה לי טיפשי מפגש פורום של ללכת לסרט >; כל הקטע זה לפגוש את כולם ולהתחרפן וזה.. לא יודעת.. בסרט אי אפשר להכיר ממש אנשים בכל מקרה אם זאת תהיה ההחלטה של הרוב אני משערת שאני אבוא בכל זאת
K keep smiling New member 18/3/06 #60 ../images/Emo45.gifכנ"ל הרעות.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif
H Hinamori New member 18/3/06 #66 למה טיפשי ? י.י 1. יש המון פורומים שעושים מפגשיסרט ... ס.ס 2. הולכים לסרט רק ב1 והמפגש מתחיל ב11 והסרט לא יקח לנו הרבה זמן, אז יש מספיק זמן להתחרפן ולהכיר אנשים ם:
למה טיפשי ? י.י 1. יש המון פורומים שעושים מפגשיסרט ... ס.ס 2. הולכים לסרט רק ב1 והמפגש מתחיל ב11 והסרט לא יקח לנו הרבה זמן, אז יש מספיק זמן להתחרפן ולהכיר אנשים ם:
S Sakai Shana New member 19/3/06 #87 מ11 בבוקר עד 1 בצהריים וב1 סרט. זה טונות זמן. 3: אושלא אבל לא יודעת.>>
R RaVeN IYI New member 18/3/06 #59 אם יתחשק לי לראות אתכם, אנשים רעים~ :] טוב נו,זה לא כאילו אני לומדת ימי רביעי גם אם יש/אין לימודים לאנשים |רגילים| אז~ '-' רק אם תצליחו לשחד אותי~
אם יתחשק לי לראות אתכם, אנשים רעים~ :] טוב נו,זה לא כאילו אני לומדת ימי רביעי גם אם יש/אין לימודים לאנשים |רגילים| אז~ '-' רק אם תצליחו לשחד אותי~