אני אתן לך חיבוק.
M MichelleLev New member 19/3/06 #92 לא יפה. חוצפנית את. הבטחת לי יורי!!!!!!!!!!!! (מה לא? אני אמרתי, אז ככה זה >_<) חוצפה =< ככה לא לקיים? עכשיו תבואי ^-^
לא יפה. חוצפנית את. הבטחת לי יורי!!!!!!!!!!!! (מה לא? אני אמרתי, אז ככה זה >_<) חוצפה =< ככה לא לקיים? עכשיו תבואי ^-^
S Sakai Shana New member 19/3/06 #97 אני אתן לך מלפפון. זה טעים. [כי אם אני אשכח להביא תמיד יש אחת זמינה לאכול. ם: ]
S Serf SaN New member 18/3/06 #67 אולי נלך לבמבי 2? >: נשמע לי יותר מעניין. T_T אה, ואני דיי בקשר ללכת לסרט בכלליות. תמיד עדיף להיפגש ולהשתולל..בסרט לא כל כך אפשר לעשות משהו. >.> אלא אם כן יבואו כל כך הרבה אנשים שנקנה את כל הכרטיסים של האולם..או! זה כבר נשמע לי משו! D: בכל מקרה, אני בכלל לא בטוח שאני בא @@; אז תתעלמו ממני ._.
אולי נלך לבמבי 2? >: נשמע לי יותר מעניין. T_T אה, ואני דיי בקשר ללכת לסרט בכלליות. תמיד עדיף להיפגש ולהשתולל..בסרט לא כל כך אפשר לעשות משהו. >.> אלא אם כן יבואו כל כך הרבה אנשים שנקנה את כל הכרטיסים של האולם..או! זה כבר נשמע לי משו! D: בכל מקרה, אני בכלל לא בטוח שאני בא @@; אז תתעלמו ממני ._.
C coral chan New member 18/3/06 #69 אני לא אוהבת מפגשיסרט >: ../images/Emo210.gif אבל אני אבוא לפגוש אתכם, ואם ממש כולם ילכו לסרט,אבל ממש ממש כולם יבואו, אז אני מניחה שגם אכנס לסרט..
אני לא אוהבת מפגשיסרט >: ../images/Emo210.gif אבל אני אבוא לפגוש אתכם, ואם ממש כולם ילכו לסרט,אבל ממש ממש כולם יבואו, אז אני מניחה שגם אכנס לסרט..
M MichelleLev New member 19/3/06 #89 ../images/Emo31.gif כי יש גם מפגש אינו =< אבל אם כולם יחליטו שנלך לסרט אז גם אני אבוא (מושפעת מהחברה!!!!!!!!!!!!! הוווווו?) כי כי כי יכול להיות שמפגש אינו יהיה בצהריים =]
../images/Emo31.gif כי יש גם מפגש אינו =< אבל אם כולם יחליטו שנלך לסרט אז גם אני אבוא (מושפעת מהחברה!!!!!!!!!!!!! הוווווו?) כי כי כי יכול להיות שמפגש אינו יהיה בצהריים =]
M Mrs Puff New member 18/3/06 #4 כמובן ש../images/Emo45.gif ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif יאא!! מפגשפורומ