שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

didush100

New member
אלה מה קורה?

סומכת עלייך שתעבירי את המסר!!! את לא מבינה באיזה קריזה אני בא לי ללכת לשם בעצמי אני פשוט בשוק לא נתקלתי בכזאת כמות של רוע בחיים!!!

meytula

New member
השטן לובש קרן

ליהי ואתי סתם היו חיילות שלה תאכלס בנינו בקרן יש רע.הרבה רע וזה די בולט במבטים שלה ובהתנהלות שלה ילדה מפונקת שרגילה לקבל הכל ומה שלא היא תקבל בדרכים לא כל כך נקיות. לא פלא שהיא עברה חרם מחברות הכי טובות שלה בחיים ושגברים בוחרים בה תמיד בעדיפות שניה.זה מעיד הרבה על בן אדם

רגע רק רגע

Active member
טוב... הידע של איתן באסטרונומיה בסיסית...

לא משהו בכלל. הוא התחיל להסתבך עם עצמו ועם הצל של הירח <ליהי הביעה הזדהות עם הצל
>. ההפקה הצילה אותו והעבירה מצלמה

meytula

New member
מי לא מכיר את החוק בין 2 ל4??

אה נכון יוני שלא מפסיק לקדוחחחחחחח

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בקטע הזה אני דווקא לא מאשימה אותה זה קשה להיות כל היום בחוסר מעש אז אוכלים,עכשיו כשאין את איילת היא בכלל תהיה בחוסר מעש וכנראה שבקרוב יצארכו להכניס לה בגדים לבית

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהופהההההההההההה הנה הצגה

קרן וליהי בשיחת "נפש=רפש" קרן"אני לא אתן לה לעשות מה שעשתה ל-ליז" סליחההההההההההההה?פרדון?הלו איפה היא חיה?עשולליז את המוות ליז הודחה והנה אתי הקורבן הבא,,,,,,,,,,,,,,,,,, אבל הפעם יש להן חזית עם אתי לא עם ליז,,,, חזית קשה ומלחמה אוללה. קרן"מאיפה בא הדבר הזה?=על אתי,,,, מאיפה האנשים האלה? סליחה פרדון?היית חברה שלה חמישה שבועות ,אכלתן מאותו מסטינג ,,, קרן תתעוררי יש 2 אפשרויות והן,,,,, אם איתן לא היה משוחח איתך לפני שלושה שבועות על הקשר שלך עם אתי היית ממשיכה להיות חברה שלה,,, קרן איך בדיוק התחברת עם אתי?מה קשר אתכן להיות בקשר?אם ראית אחרי שבוע שזה לא זה מדוע לא התרחקת?בול שיט שפחדת ולכן לא התרחקת,ידעת להיות בחסות אתי כי ידעת שהיא יכולה להציל אותך לעזור לך,לתת לך כוח והיא דחפה אותך קדימה,,, אז את צבועה קרן?שקרנית?

שרון-ב-

New member
קרן לא מחוברת לעצמה בשיט

או שסובלת מאמנזיה. עושה משהו ושוכחת אחרי כמה דקות שעשתה אותו. ברור שהיא רועדת.... אתי לא פראיירית. לא אתפלא אם קרן תתחנף אליה בקרוב מאד. היא לא תעמוד בלחץ

meytula

New member
קרן בעוד סצינה הוליוודית

מישהו חייב להכניס לה לשם פיסלון מוזהב חיה בסרט,רועדת שכל האמת שלה תצא החוצה.

רגע רק רגע

Active member
קרן בישלה דייסה...

לאורטל <תחילת התכנית> ללירון <אין צורך להרחיב> לליז <העיקר ההתנצלות
> ואתי מתחילה לעשות בה סימנים. העיקר - אני נייהנייתי <טל פרידמן מארץ נהדרת>

רינתי77

Active member
אני לא מבינה את זה! בימים האחרונים

ראיתי את קרן בוכה הרבה פעמים, אממה, אף דמעה לא הרטיבה את לחיה הענוג...איך בדיוק היא עושה את זה?

לונדרון

New member
חחחחח אני חשבתי על עוגה

קרן אפתה עוגה ועכשיו שהיא טעמה ממנה היא הבינה שהעוגה לא טעימה לה. בסוף קרן תבין, שצריך לאכול הרבה חרא, עד שלומדים מה טוב

למעלה