שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

שאפולי

New member
די!

קרן אוהבת את ליז. גם ליהי. היא היתה שם הכי ברמה וחבל שהיא לא כאן- הן כל הזמן אומרות את זה למה להמציא?? בנוסף הן גם התנצלו בשידור, כאילו למצלמות, כאילו לא למצלמות לליז, כאילו לא בדיוק לליז אלא לליז דרך המצלמות *בכי מתסכול* ובכלל אז מה א ם הן קצת איטיות? אז מה אם הן מבינות כמה אהבה יש להם לבנאדם רק אחרי שהן עושות לו ניתוח לב פתוח בלי הרדמה ומטיסות אותו לדממם למוות בבית? אז מה? לפחות הן מבינות@! (לירון, ליז, איילת ושות)

רגע רק רגע

Active member
הן אף הגדילו לעשות...

הן פחדו מאתי ומהתוצאות אם הן לא ישתתפו בחרם. הן פחדו שאתי תעשה את זה להן.

שאפולי

New member
קרן לא אמיתית אפילו עם עצמה

ולכן היא לא מגיעה לנחלה. תגידי: "ליהי יש לה עלינו מלא נשק, אני מפחדת" זאת אמת אבל להגיד: "אני קוראת אותה כמו ספר, אני יודעת ה היא תעשה, אני אוהבת את איילת אני מתה על ליז אני אוהבת את דניאל (אללה יסתור לבנות שהן אוהבות)" "כואב לי שעכשיו היא תגיד לאורטל שאני שונאת אותה" (את לא???????) בואנה איזה אפסה. תודי באמת קרן- האמת תשחרר אותך לחופשי.

adiyon2

New member
הן ממש לא שונאות את אורטל ודניאל

הן רק נהנות לצחוק עליהן, לנסות להשפיל אותן, לחקות אותן וכו'.

שאפולי

New member
אז מה? הכל מאהבה!

את לא צוחקת על אבא שלך? את לא מחקה את אמא שלך? את לא מקללת את האחים שלך?

meytula

New member
איזה שקרנית קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

'אם לא היינו פוגעות בליז היא הייתה דורסת אותנו''' אימאאאאאאאאא אני בשוק מהשקרים והעליבות שלה

קשקשה9

New member
קרן בוכה :איך לא ראיתי את זה,חחח ממש

היא ראתה יפה מאוד אבל זה שירת את האינטרסים שלה אז היא בחרה להתעלם

goodpink

New member
wow קרן לפחות תיהיה אמיתית עם עצמך שקר כל

מה שאמרה בנוגע לליז ואורטל. קרן את הובלת הרבה את הדברים. אתי מגעילה רפש של אדם...אבל את עדיין הובלת את הדברים ועשיו מה שאמרת מוציא אותך שקרנית ברמות שאפילו לא כנה עם עצמה לא להאמין על מי את מנסה לעבוד

לא הגיעה העת לגבש את המחנות?

לטהר את האוירה, לקרב את השונאות ? חשבתי שיוני יעשה את זה אך בינתיים אין רמז. יש שם כל כך הרבה אי הבנות ושקרים שבא לך כבר להקיא ומצד שני להבריא את האוירה. הן מלבות אחת את השנייה ואוכלות את השקרים והסיפורים שמצוצים מהאצבע בלי מלח.אולי איריס יכולה לעשות אתזה? אולי איתן? אולי מדריך רוחני? מישהוא חייב להרגיע את הרוחות שם, להרגיע את המתח.פשוט חבל לי עליהם- על כולם.

למעלה