שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

didush100

New member
אני פשוט בשוק מהרוע שנשפך מאתי ואורטל

אני בהלם!!!! לא ראיתי דבר כזה בחיים הן מגעילות אותי ברמות הן כאלה שקרניות וקנאיות שאין דברים כאלה כואב לי הלב על קרן וליהיא ממש!!!!! אסור לתת לזה להימשך

לא ראית כזה דבר בחיים דידוש?

אולי צריך לעשות לך סדנת טיפול כמו שעשו לאלכס מהתפוז מהמכני.. ולהקרין לך ברצף את כל הקטעים המסריחים של קרן, ענבר ושות'.
אולי אז.. משהו יחלחל.

noaxxx

New member
היי דידוש, את יכולה להסביר למה הן שקרניות?

ואני שואלת ברצינות... מה לא נכון במה שהן אומרות?

didush100

New member
כל מה שהן אומרות לא נכון

הן 2 נחשיות שמונעות מקנאה ושנאה. קרן כן מעוניינת באיתן וליהיא כן מעוניינת בבן. וזה גועל נפש כל הטינופת שיוצאת לשתי הדוחות והרעות האלו מהפה.

meytula

New member
קרן לא מעוניינת באיתן באמת היא מעוניינת בזכיה

היא תמיד חוזרת על זה שבחיים היא תמיד סקנד ג'וייס (מעניין למה חחחחחחח)ושפה היא באה לתהליך מסויים לשנות את זה וכנראה גם פה יש גבר חכם.... ועל ליהי אין מה לדבר זה ברור שאין לה שום רגש לבן יש לה רגש למליון

ליהי טיפשה מטופשת

מה היא לא יודעת שהיא לא תזכה במיליון? היא לא מבינה שהקהל לא יבחר בה כמתאימה לאיתן? היא לא מבינה שאיתן בעצמו לא יבחר בה? מה היא לא מבינה שלא היתה לה שום שיחה דייט והתחברות עם איתן? עד כדי כך טיפשה ומטומטמת לחשוב שיש לה סיכוי? היא שם בגלל הפאן,הכייף ובגלל קרן בלבד ולא מעבר... סוג של חופש ארוך סתלבט וכיופים ולא מעבר.

Klayhamn

New member
אם היא מגיעה עד הגמר

אני מצביע לה מתוך פרנציפ כדי להראות כמה הפורמט הזה טפשי

noaxxx

New member
אז ככה..

קרן מעוניינת באיתן, אבל לא באמת באיתן, אלא יותר במה שהוא מייצג. מבחינתה לזכות באיתן, זה במובן של פרס, הכל מונע מאגו, וזה משהו שקרן העידה על עצמה. ולגבי ליהי, כבר הבאתי לך בעבר את כל הציטוטים הרלבנטיים, שמוכיחים שהיא מעוניינת בבן רק מאינטרס במשחק. אם את עדיין בוחרת להתלות בתחושות שלך, ולא להתייחס לעובדות, אז כל שנותר לי הוא פשוט לאחל לך הנאה מכל מה שאת רואה דרך המשקפיים הורודות שלך. איזה כיף לחיות ב

קשקשה9

New member
לאתי יש הרבה מידע על קרן וקרן יודעת

את זה טוב מאוד זו הסיבה שהיא פחדה להסתכסך איתה אבל..... סוף מעשה במחשבה תחילה ,כלומר :היא היתה צריכה לחשוב טוב טוב עם מי היא מתחברת כשזה שירת את האינטרסים שלה זה היה טוב אבל עכשיו .....

שרון-ב-

New member
נכון-זו הסיבה שהיא רעדה ואמרה שהיא פוחדת ממנה

כי קרן יודעת מה אתי יכולה לספר עליה ואזי להרוס לה את כל התדמית עליה היא עומלת יום וליל ולא בוחלת באף אמצעי. מזה היא חששה ומסתבר שלא טעתה. רק ההתמסכנות שלה אולי תעזור לה קצת.....

למעלה