שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

noaxxx

New member
../images/Emo127.gifקשקש, בול

וזו בדיוק הסיבה שאני מרוצה מזה שאתי לא מועמדת לעזוב. מבחינתי היא תקועה בוילה עד שהיא ממוטטת את מגדל הקלפים שקרן בנתה מתחילת התכנית.

meytula

New member
איתן לקרן

''אם את צריכה לדבר או משהו,דברי עם אורן''

meytula

New member
איזה חיבוק מאולץץץץ

מסכן איתן תיראו את הפרצוף שלו כימיה ששואפת לאפס זה אפילו לא חיבוק אמיתי הוא ממש קר אליה מחבק אותה כמו רובוט שפת גוף שאומרת הכל

ליאורי13

New member
הכי מצחיק שקרן המשיכה לחבק אותו

הוא כבר הוריד את הידיים ממנה והיא חיבקה אותו יותר בשאיפה לקבל ממנו נשיקה לוהטת, אין לה כבוד בשיט, זה כבר ידוע

meytula

New member
נכוןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני קלטתי את זה שהיא נדבקה אליו
פאתט כבר אמרנו??

אתי די מפגרת

היא מספרת דברים נכונים, חושפת דברים נכונים..!!! אבל משמיטה את החלק שלה בסיפורים האלו.. יעני 3/4 אמת. ואז באמת כבר לא מאמינים לה לכלום.

meytula

New member
אורטל ודניאל על כביסות וכל מיני

אורטל משתפת את דניאל בשיחה שלה עם אורן ואיתן כמבון בא להזמין את דניאל לאכול איתם.הוא מת עליה

אתם יודעים שיוני יבדוק בדרך שלו אם אתי דוברת

אמת. אני בטוחה שכל מה שאתי אמרה נכון, היא אמרה לו אתם הבנים לא יודעים כלום מה הולך כאן והיא צדקה. אתי יודעת שאם יוני ימצא שהיא משקרת הלך עליה.לכן אתי לא משקרת אותו. הגיע באמת הזמן שהבנים ידעו מה הולך מאחורי גבם ויתחילו לפתוח עיניים. תהיו בטוחים שגם קרן מרכלת עליה, גם ליהי מספרת לבן,שתייהן מרכלות עליה,, מה שמותר להן מותר גם לאתי.

didush100

New member
אתי בעצמה אמרה לבן שליהיא רוצה אותו

אתי אמרה שקרן הסתכלה לדניאל בטלפון כשבעצם הייא זו שהסתכלה לליהיא בטלפון. איכסססס מגעילה ברמות

כי אתי שיקרה והיה לה אינטרס של השלישיה

אבל זה לא סותר את העובדה שהשיחה הזו קרתה! שהן כן תכננו ללכת על הגב של הבנים!

didush100

New member
אתי 'קרנית כרונית היא בכלל לא מבינה מה יוצא

לה מהפה. היא מונעת מנקמה וכל האמצעים כשרים מבחינתה.

למעלה