שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

שאפו להפקה שאין הדלפות מי המועמדות

באח הגדול היה מי שהדליף כבר בצהרים מי יהיו המועמדים מצד אחד אני מתה לדעת מי המועמדות מצד שני כל הכבוד להפקה שמצליחה לשמור על זה בסוד

נעמה8080

New member
שמתם לב שליהי ובן החזירו את גבר

בן אמר אולי פעמיים שהוא מאמץ את גבר וזה היה ליד ליהי. ואחרי זה ליהי שאלה את ההוא שהם החזירו לו את גבר אם היא תוכל לבקר את גבר איפה שהוא יהיה )משהו כזה( ובן אמר לה שהוא יהיה אצלו. היא פשוט לא מקשיבה למה שבן אומר כאילו הוא אויר. מה זה?!

בקטע של ההתנפלות של ליהי עליו

היא כאילו באה אליו כדי להוציא הכל מהר לפני שהיא תשכח, את מה שקרן אמרה לה והוא מדבר.. באמצע משפט התנפלה עליו,כנראה היא סיימה להגיד את מה שיש לה.

adiyon2

New member
בן לך הביתה אתה אידיוט

הנה עוד חייל של קרן. בן מדבר עם דניאל ומנסה לשכנע אותה להיזהר מאתי. היא אומרת שהיא לא סומכת על הבנות והיא לבדה וכשבא לי היא מדברת עם מי שצריך. הוא ממשיך ללחוץ ואומר לה שתיזהר כי גם איתן לא יאהב את החיבור הזה. הוא מעצבן אותי, הוא פשוט לא רואה את התמונה הגדולה. הוא מסנגר על זוג הרשע ולא מבין שהוא היחיד יוצא אידיוט.

adiyon2

New member
לדניאל יש חוכמת חיים מדהימה, היא יודעת לקרוא

סיטואציות בצורה מושלמת. היא כרגע השתיקה את בן והוא נכנס ללחץ, וביקש שאם היא יודעת שמישהו משקר אותו שתגיד לו. הוא ממש נכנס ללחץ. היא גאון הילדונת הזאת. והכל בכל כך הרבה חן. היא אומרת לו שהבנים יהיו יותר ערניים. הגדולה שלה בזה שהיא לא מספרת לו כלום והוא עכשיו יאכל סרטים. שאפו לדניאל

adiyon2

New member
הלוואי שמישהו יזרוק פתק עם מה שליהיא אמרה

על בן. שהוא מגעיל אותה, ושצריך ללמד אותו לנשק וכו' וכו'. ואז נראה מה האידיוט יגיד

noaxxx

New member
הי ../images/Emo108.gif ../images/Emo140.gif

אני שומעת on off , ממש בחצי אוזן.. קרן וליהי שוב נתנו מופע לצופים... והעיפו אבנים עם פתקים מבחוץ... תקראי כאן בשרשור

../images/Emo13.gifהיי

איך קרן וליהי הגיבו לגבי הפתקים? מה ענת אמרה? אם היו באמת מצטערות על מה שעשו לליז, אז הן היו מבקשות ממנה סליחה שהיא בבית.

didush100

New member
הי מיצ מיצ

קרן וליהיא היו בשוק הן אמרו שמעולם לא חשבו על דבר כזה והבינו שמציירים אותן בחוץ לא טוב. ענת הסכימה איתן ואמרה שהיא אוהבת אותן שלא יתרגשו מאף אחד הן ביקשו סליחה מליז עוד כשהיתה בבית והיו לשתיהן שיחות טובות איתה פשוט עכשיו הן מבינות אותה יותר טוב

דיי3

New member
../images/Emo184.gifלא ממש בטוחה אבל קרן מתנהגת לא בהתאם

למציאות. קרו לה בסוף השבוע הזה דיי הרבה דברים שלכל אדם זה אמור לגרום קצת לרדת בחיוכים ובמצב הרוח הטוב. אבל קרן "הזכורה לטוב", מחייכת, נואמת, משהו כמו אופוריה. גם אם תאמרו שזה כדי לא להראות פגיעה, בכל זאת זה מוזר. התנהגות לא תואמת את המציאות. זאת הסיבה שבשורת הנושא שלי מופיעה תרופה. לא אומרת שזה בטוח, אבל זו ההרגשה שלי.

to be1

New member
אתי מרכלת ומטנפת עכשיו הרבה יותר מכשהיתה עם ק

קרן. אני לא שמעתי את אתי ככה מטנפת כשהיתה בחברה של קרן וליהי.

didush100

New member
אתי אכולת קנאה ושנאה

היא לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמה זה רק שאלה של זמן עד שתתפוצץ

חני 57

New member
כי הן היו הרכלניות הגדולות ,אורטל אומנם

גם התפרקה קצת אחרי שהתאפקה ושתקה !!אבל אורטל לא רכלנית כמו ליהי וקרן ולכן אתי מרכלת יותר ,חבל שאורטל לא תצא טוב מהמצב הזה ,אני בכל זאת מבינה אותה!!!!

meytula

New member
מתחילת התוכנית זאת השיחה הכי טובה של בן

אני מסכימה איתו שדניאל צריכה לשמור על עצמה ולא להתחבר לאתי

adiyon2

New member
זה הדבר היחיד שאמר נכון

כל השאר זה מה שליהיא האכילה אותו אתמול. אבל שמת לב איך היא הלחיצה אותו?

גבוהית1

New member
בן פשוט מטומטם, זה לא יאמן

אני לא נתקלתי כבר הרבה זמן בבחור כזה דביל רכלן וחסר תובנות ולחשוב שאם פעם מישהו היה אומר לי שהוא דובר בכנסת הייתי חושבת שזה מי יודע מה הואממש טמבל זה מצחיק

למעלה